هم‌افزایی در راستای تحقق ۵۵هزار اتصال فیبر نوری در خراسان رضوی فضاپیمای ناسا رکورد نزدیک‌شدن به خورشید را شکست! افغانستان و ایران تفاهم‌نامه اتصال شبکه‌های اینترنت امضا کردند ۵۰۰۰ پهپاد، به مناسبت کریسمس، رکورد طولانی‌ترین نمایش پهپاد‌ها را شکستند + فیلم ویدئو | پشتک‌زدن ربات انسان‌نمای «بوستون داینامیکس» با لباس بابانوئل رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی رسماً آغاز شد (۵ دی ۱۴۰۳) تشخیص دیابت با هوش مصنوعی در بیمارستان‌های انگلیس زمان رفع فیلتر واتس‌آپ و گوگل پلی مشخص شد ویدئو | آنباکس کیبورد Wind X98 با طراحی جذاب و صدایی دلنشین ویدئو | توضیحات ستارهاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری از مسیر رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتس‌اپ ویدئو | طریقه کار رباتی که به افراد فلج توانایی راه رفتن می‌دهد! برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟ اولین واکنش وزیر ارتباطات بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل‌پلی + عکس فوری: واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد! (۴ دی ۱۴۰۳) + جزئیات آخرین خبر‌ها از رفع فیلتر تلگرام و واتساپ و گوگل پلی (۴ دی ۱۴۰۳) شورای عالی فضای مجازی امروز درباره رفع فیلترینگ تصمیم می‌گیرد (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳)+ویدئو پاسخ معاون وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ (۳ دی ۱۴۰۳) بیشترین سرچ گوگل در ایران از ابتدای امسال چه بود؟ واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟
سرخط خبرها

معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۸۷۵۰
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند
پژوهشگران روش جدیدی به نام Power-over-Skin ابداع کرده‌اند که می‌تواند با استفاده از انرژی رادیویی بدن انسان، انرژی موردنیاز دستگاه‌های پوشیدنی را تأمین کند و درنتیجه، نیاز به باتری را بین ببرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فناوری جالبی به نام Power-over-Skin با استفاده از انرژی بدن، نیاز به باتری را برای دستگاه‌های پوشیدنی الکترونیکی حذف می‌کند.

پیشرفت‌های فناوری امکان ساخت دستگاه‌های پوشیدنی الکترونیک کوچک‌تر با ویژگی‌های بیشتر را امکان‌پذیر کرده؛ اما همچنان مشکل تأمین انرژی این محصولات همچنان باقی است. پژوهشگران Future Interfaces روش جدیدی به نام Power-over-Skin ابداع کرده‌اند که می‌تواند با استفاده از انرژی رادیویی بدن انسان، انرژی موردنیاز دستگاه‌های پوشیدنی را تأمین کند و درنتیجه، نیاز به باتری را بین ببرد.

براساس مطالعات پژوهشگران دانشگاه کارنگی ملون، بدن انسان در تولید انرژی رادیویی ۴۰ مگاهرتز کارآمد است. آنها با استفاده از سیستم دریافت‌کننده‌ی پوشیدنی، انرژی تولیدی بدن را استخراج می‌کنند. این دریافت‌کننده‌ها به‌گونه‌ای بهینه شده‌اند تا سبک و کوچک باشند و با روش خازنی عمل می‌کنند؛ بنابراین، امکان استفاده از آنها حتی از روی لباس هم وجود دارد.

پژوهشگران فناوری استفاده از انرژی تولیدی بدن انسان را با دستگاه‌های متنوعی ازجمله حلقه‌های هوشمند بلوتوث و دستگاه‌های نظارت بر سلامت آزمایش کردند. روش مذکور به کاربران اجازه می‌دهد تا هم‌زمان و بدون نیاز به شارژ مکرر از چندین دستگاه استفاده کنند و شرکت‌ها نیز می‌توانند با بهره‌گرفتن از آن نسل جدیدی از دستگاه‌های پوشیدنی سبک‌تر و بدون باتری را بسازند.

فناوری Power-over-Skin علاوه‌بر کاهش نیاز به باتری و کاهش وزن دستگاه‌های پوشیدنی، می‌تواند وابستگی این محصولات به مواد معدنی کمیاب را کاهش دهد. با فرض اینکه روش مذکور اثر‌های جانبی خاصی نداشته باشد، امکان دارد در آینده به‌عنوان منبع تأمین انرژی دستگاه‌هایی مثل دستبند‌های سلامتی و دستگاه‌های پزشکی استفاده شود.

معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند

پژوهشگران Future Interfaces ایده‌ی خود را با ساعت‌های مکانیکی مقایسه کرده‌اند که با نبض بدن شارژ می‌شدند. در فناوری جدید، انرژی بدن انسان جایگزین باتری‌های معمولی می‌شود و می‌تواند به‌عنوان روشی پیشرفته‌تر برای تأمین انرژی دستگاه‌های پوشیدنی استفاده شود.

در آزمایش‌های فناوری Power-over-Skin، مکان و فاصله‌ی بین فرستنده و گیرنده‌ی اهمیت داشت. محققان در آزمایش‌های خود برخی نقاط بدن ازجمله مچ پا، گردن، بازو‌ها و انگشت را بررسی کردند. اگرچه انتقال انرژی با روش Power-over-Skin ازطریق لباس امکان‌پذیر است، در این سناریو کارایی کمتری دارد. فناوری مذکور مرحله‌ی اثبات مفهوم را با موفقیت گذارنده و ظرفیت‌های خود را نشان داده است و می‌تواند به توسعه‌ی محصولات پوشیدنی پیشرفته‌تر و بدون باتری کمک کند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->