ساخت بازی Split Fiction تقریبا دو برابر It Takes Two خرج داشته است تصویب ضوابط واگذاری باند‌های فرکانسی ۵G | ‌تحت‌پوشش‌قرارگرفتن ۷۵ درصد جمعیت شهری تا سال ۱۴۰۴ ربات معامله گر پروفسور: غول هوشمندی که کریپتو رو تسخیر می‌کنه! ویدئو | ربات انسان‌نمای Unitree G1 که حرکات سرعتی کونگ‌فو انجام می‌دهد مقایسه گلکسی A۵۶ با گلکسی A۵۵ + مشخصات و قیمت گلکسی A۵۶ معرفی شد + مشخصات و قیمت گلکسی A۳۶ و گلکسی A۲۶ رونمایی شدند + مشخصات و قیمت استفاده از پهپاد، راهکار جدید پلیس راهور برای ثبت تخلفات رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ مدیرعامل استودیو بازی‌سازی «باباردو»: ساخت بازی برپایه اساطیر ایرانی مایه افتخار است آمازون با الکسا پلاس از رقیبانش در هوش مصنوعی جلو می‌زند؟ بسته‌های هدیه همراه اول به مناسبت ماه رمضان ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت ماه رمضان ۱۴۰۳ + روش فعالسازی توکن میم هش (Memhash) لیست شد + قیمت اولیه و کارمزد برداشت خراسان رضوی، میزبان نخستین رویداد استانی ستاپ در حوزه تعلیم و تربیت اینستاگرام احتمالاً برای بخش Reels یک اپلیکیشن مستقل ارائه می‌کند مشکل نمایش ویدیوهای خشن و نامناسب در اینستاگرام برطرف شد شیائومی ۱۵ اولترا معرفی شد + مشخصات و قیمت نحوه رجیستری گوشی‌های آیفون موجود اعلام شد + جزئیات گزارش کامل زیست‌بوم شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲+ لینک دانلود همکاری ۱۰۰۰ نوازنده در اعتراض به هوش مصنوعی: انتشار آلبوم بی‌صدا!
سرخط خبرها

برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۷۱۰۴
  • ۰۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۰
برنامه شورای عالی فضای مجازی بعد از رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی چیست؟
رفع فیلترینگ واتساپ و گوگل پلی تنها بخشی از برنامه شورای عالی فضای مجازی است و اقدامات دیگر این شورا ممکن است به محدودتر شدن اینترنت در ایران منجر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکصد و چهارمین جلسه شورای عالی فضای مجازی امروز (چهارم دی ماه) با حضور سران سه قوه، وزیران و اعضای شورای عالی فضای مجازی کشور از ساعت ۱۵ تا ۱۷ برگزار شد و در آن با رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی موافقت شد. طبق گزارش «مهر» برنامه‌های دیگر شورای عالی فضای مجازی برای رفع محدودیت‌های اینترنت این موارد خواهد بود: 

برنامه‌ای برای ارائه یوتیوب از طریق درگاه‌های حکمرانی پذیر در مرحله دوم

مرحله دوم از این برنامه، ۱۱ اقدام را شامل می‌شود که موضوعاتی، چون ارائه یوتیوب از طریق درگاه‌های حکمرانی پذیر، تصویب لایحه مقابله با اخبار جعلی در هیئت دولت و اقدام به بررسی دو فوریت آن در مجلس، اجرایی سازی سند سیاست‌ها و الزامات تعرفه گذاری ترافیک شبکه و تسهیم درآمد و محتوا، ایجاد زیست بوم پایدار تولید محتوای مردمی در سکو‌های داخلی، تسهیل و ترغیب سرمایه گذاری برای ایجاد و تقویت سکو‌های متنوع محتوایی و خدماتی توسط نهاد‌های حاکمیتی، بخش خصوصی را در برمی گیرد.

ممنوعیت استفاده رسمی دستگاه‌ها از سکو‌های خارجی

همچنین ارائه خدمات نسخه نویسی الکترونیکی و پیامک تراکنش بانکی و بازوی ارتباطی دستگاه‌ها با ارباب رجوع به صورت انحصاری در پیام رسان‌های داخلی منتخب و تصویب ممنوعیت استفاده رسمی دستگاه‌ها از سکو‌های خارجی و الزام به حضور در سکوی داخلی، بازبینی و متناسب سازی برخورد با مصادیق محتوای مجرمانه در سکو‌های داخلی و خارجی، اختصاص زیرساخت پردازشی و ذخیره سازی پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتخب داخلی به میزان مورد نیاز برای یک سال آینده، مشارکت و مذاکره با سکو‌های خارجی با تاکید بر سکو‌های جدید و اصلاح تعرفه در جهت کاهش مصرف سکو‌های خارجی و پالایش شکن‌ها در کنار کاهش درآمد کارور از ترافیک خارجی نسبت به ترافیک داخلی از دیگر موضوعاتی است که در مرحله دوم برنامه اقدام تعریف شده است.

در مرحله سوم نیز ۹ برنامه اقدام پیش بینی شده است که موضوعاتی، چون افزایش کیفیت دسترسی با مزیت بخشی فنی به سکو‌های محتوایی داخلی، ارائه خدمات الکترونیکی مرتبط با یارانه، کارت سوخت، پلیس و قوه قضاییه به صورت انحصاری در سکو‌های داخلی منتخب، اعمال بخش دوم از سیاست‌های تعرفه‌ای با هدف گذاری مشترکان پرمصرف، ارائه سرویس‌های جدید تحریم شکن و تدوین و پیاده‌سازی طرح امنیت خانواده در فضای مجازی را شامل می‌شود.

بازگشایی تلگرام بعد از مذاکره در مرحله سوم / ارائه تلگرام از طریق سکو‌های داخلی در صورت عدم توافق

برنامه‌های دیگر در مرحله سوم عبارت است از تدوین و پیگیری تصویب قانون مسئولیت سکوها، افزایش کیفیت شبکه (شناسا نمودن ترافیک و ip، توسعه ظرفیتی و عملکردی سامانه‌های پالایش)، بازگشایی تلگرام بعد از مذاکره مشروط به پذیرش شرایط مصوب کارگروه ماده ۴ و ارائه تلگرام از طریق سکو‌های داخلی در صورت عدم توافق (مطابق مصوبه جلسه در شورای عالی فضای مجازی).

شدت عمل قضایی در برخورد با تخلفات در سکو‌های خارجی غیرمجاز

تقویت دانش فنی و مقابله موثر با ابزار‌های پالایش شکن و تشدید برخورد با پالایش شکن‌های غیرمجاز، تدوین و پیگیری تصویب قانون مالکیت فکری، تدوین لایحه جرم انگاری عرضه و فروش ابزار‌های حاکمیت گریز و اقدام به بررسی دو فوریت آن در مجلس، جلوگیری از فرار مالیات بر درآمد حاصل از فعالیت اقتصادی و محتوایی در سکو‌های خارجی، ساماندهی اینترنت اقشار و ارائه پالایش شکن قانونی، شدت عمل قضایی در برخورد با تخلفات کاربران در سکو‌های خارجی غیرمجاز برنامه‌هایی است که در مرحله چهارم در نظر گرفته شده است.

در مرحله چهارم نیز بازگشایی سایر سکو‌ها بعد از مذاکره و پذیرش شروط کارگروه مذکور ماده ۴ به عنوان یکی دیگر از برنامه‌ها پیش بینی شده است.

لازم به ذکر است این برنامه در صورت رای مثبت اعضای شورای عالی فضای مجازی اجرا خواهد شد.

گفتنی است؛ رئیس جمهور در دومین جلسه از شورای عالی فضای مجازی در دولت چهاردهم به دکتر آقامیری دبیر شورای عالی فضای مجازی دستور داد با تشکیل کارگروهی به فوریت ابعاد مختلف این موضوع را بررسی و نتیجه کارشناسی را برای تصمیم‌گیری در جلسه آتی شورای عالی مجازی ارائه کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->