رضاامیرخانی: فهم صنعت نشر شرط لازم برای موفقیت نویسنده است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش
سرخط خبرها

ژاله آموزگار: پری صابری درک عمیقی از زیبایی داشت

  • کد خبر: ۲۹۹۰۲۵
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۷
ژاله آموزگار:  پری صابری درک عمیقی از زیبایی داشت
مراسم یادبود زنده یاد پری صابری، نمایشنامه‌نویس، مترجم و کارگردان تئاتر ایران روز گذشته، ۱۸ آبان ۱۴۰۳، در مرکز تئاتر مولوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این برنامه با سخنرانی ژاله آموزگار و حسین پاکدل و با پخش بخش‌هایی از مستند «پری بانو» برپا شد.

ژاله آموزگار، پژوهشگر حوزه فرهنگ و زبان‌های باستانی در این برنامه گفت: پری صابری خورشیدی بود که بر عرصه هنر ایران تابید. کارهای او مخاطبان زیادی را به سالن های نمایش کشاند و با الهام از گنجینه های ادبی ایران خالق آثار ماندگاری شد. کارهای او نماینده ای شدند از فرهنگ اصیل ایرانی که در خارج از کشور نیز موفقیت های زیادی کسب کردند.

سخنران دیگر این برنامه، حسین پاکدل بود که به تمجید از این بانوی هنرمند پرداخت و افزود: پری صابری درک عمیقی از زیبایی داشت و این زیبایی را در آثارش به خوبی تکثیر می‌کرد .

وی ادامه داد: صابری برای تکثیر زیبایی، تئاتر که کامل‌ترین هنر بود را انتخاب کرد و با اراده زنانه خود تلاش زیادی در این عرصه کرد و کارگردان تاثیر گذاری شد.

پاکدل به نقش مادرانه پری صابری برای جوانان تئاتر پرداخت و او را انسانی با معرفت و اخلاق مدار  و صبور معرفی کرد که درون زیبایی داشت.

این مدیر تئاتری صحبت هایش را با جمله ای از پری صابری که خطاب به خواهرش نوشته بود پایان داد: «زندگی یک جشن است. من با تمام آدم های دنیا چه فرقی دارم؟ هیچ! من هم آدمی هستم که به این جشن دعوت شده ام. حالا یا از این جشن لذت میبرم یا آن را برای خودم و اطرافیانم جهنم میکنم. انتخاب با من است. پس چه بهتر که نهایت لذت را از این جشن ببریم.»

در این مراسم که به همت مرکز تئاتر مولوی و با همکاری خانواده این هنرمند برگزار شد، امیرحسین حریری به عنوان مدیر مرکز تئاتر مولوی که به خاطر حضور در یک جشنواره تئاتری امکان حضور نداشت ، طی ویدئویی با عذرخواهی از هنرمندان حاضر در مراسم به نقش مهم پری صابری در تاسیس تئاتر مولوی پرداخت و گفت: نگاه توسعه گرای پری صابری بر هیچ کس پوشیده نیست و این مجموعه طی نیم قرن فعالیت معرف جوانان و هنرمندان صاحبنام کشور بوده و بر ما واجب است میراث دار شایسته ای برای خانم صابری باشیم.

همچنین در بخش های مختلف این مراسم قسمت هایی از مستند «پری بانو» که به زندگی هنری صابری پرداخته است، پخش شد .

اجرای موسیقی توسط گروه «وصل یار» که در نمایش های این کارگردان با او همکاری داشتند، از دیگر بخش‌های برنامه یادمان پری صابری بود.

اجرای این برنامه بر عهده منصوره علیاری بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->