شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس شهردار مشهد: اولویت فعلی مدیریت شهری؛ ایجاد حال خوب برای شهروندان است+ویدئو
سرخط خبرها

نشست هم اندیشی اعضای شورای اسلامی شهر مشهدمقدس و منتخبان کانون های فرهنگی هنری مساجد

  • کد خبر: ۲۹۹۱۶۱
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۸
نشست هم اندیشی اعضای شورای اسلامی شهر مشهدمقدس و منتخبان کانون های فرهنگی هنری مساجد
نشست هم اندیشی اعضای شورای اسلامی شهر مشهدمقدس و منتخبان کانون های فرهنگی هنری مساجد مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از منتخبان کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد، عصر امروز (۱۹ آبان ماه) به میزبانی شورای اسلامی شهر مشهد گرد هم آمدند تا در راستای هم افزایی فعالیت‌های فرهنگی و هنری مساجد و نقش آفرینی کانون‌ها در فعالیت‌های مدیریت شهری، بحث و تبادل نظر کنند.

در ابتدای این نشست که با حضور رئیس شورا، روسای کمیسیون‌های «بانوان و خانواده» و «ورزش و جوانان» شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد، «حسن افکار» مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان رضوی در سخنان کوتاهی با اشاره به وجود ۴۳۰ کانون فرهنگی مسجد در مشهد خاطرنشان کرد: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، کمترین توقع و بیشترین بازدهی را در انجام فعالیت‌های فرهنگی دارند.

در ادامه این جلسه، مدیران منتخب کانون ها، پیشنهادات خود را در راستای هم افزایی فعالیت‌های کانون‌ها و مدیریت شهری بیان کردند. اختصاص بودجه مشخص از اعتبار فرهنگی شهر برای ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، اختصاص فضا‌های ورزشی و اردوگاهی و بوستان‌های مدیریت شهری کانون ها، لزوم توجه مضاعف مدیریت شهری به فضا‌های تفریحی بانوان در شهر و ... از جمله این موارد بود. 

همراهی اعضای شورای شهر با کانون‌های فرهنگی هنری مساجد

اما در بخش دیگری از این نشست، «فاطمه سلیمی» رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد به نقش کانون‌های فرهنگی مساجد در جهت پیوند نوجوانان و جوانان به مساجد اشاره کرد و گفت: در زمینه اختصاص امکانات تفریحی و ورزشی شهرداری به تشکل‌های بانوان، اقداماتی صورت گرفته که البته بهره‌مندی بیشتر از این امکانات، نیازمند پیگیری از سوی تشکل‌ها است.

«سید حسین علوی مقدم» رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد نیز تاکید بر ایفای نقش موثر مسجد در شورای ششم و بازگرداندن کارکرد اجتماعی مساجد خاطرنشان کرد: هر اتفاقی که در کمیسیون ورزش و جوانان پیگیری می‌شده، حتما مسجد در آن نقش موثر داشته است. 

وی با اشاره به اختصاص زمان‌های رایگان برای بهره برداری کانون‌ها از ظرفیت‌های فرهنگی ورزشی شهر خاطرنشان کرد: در حاشیه شهر، در پروژه‌های زودبازده و غیر از آن نیز ظرفیت‌های برای همراهی با کانون‌ها در نظر گرفته شده است. 

در ماموریت‌های فرهنگی باید از «مجری» به «پشتیبان» تبدیل شویم

اما در بخش دیگری از این نشست، «مهدی ناصحی» رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به سابقه شکل گیری کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، از این کانون‌ها به عنوان یکی از ظرفیت‌های ارزشمند برای توسعه فرهنگ انقلاب اسلامی و حرکت در مسیر انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: نگاه مجموعه مدیریت شهری نیز حمایت از توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری در قالب کانون‌ها بوده است.

وی در ادامه با تاکید بر عدم تصدی‌گری شهرداری در انجام فعالیت‌های فرهنگی در شهر خاطرنشان کرد: پیوستگی فعالیت‌های فرهنگی با نهادی مانند شهرداری اشتباه است. ما قائل به تصدی گری فعالیت‌های فرهنگی در هیچ سطحی نیستیم. 

ناصحی افزود: شهرداری متولی امور فرهنگی شهر نیست و ۲۱ دستگاه بر اساس قانون این وظیفه را بر عهده دارند. ما حداکثر می‌توانیم پشتیبان اعتباری فعالیت‌های فرهنگی باشیم و جز به ضرورت و در جا‌هایی که خلاء وجود دارد نباید کار اجرایی انجام دهیم. 

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به ضرورت اصلاح رویه‌های گذشته و کاهش تصدی‌گری شهرداری در این امور گفت: البته زمینه سازی‌هایی برای فاصله گرفتن از این عادت صورت گرفته است که زمان می‌برد. 

وی افزود: می‌خواهیم حمایت حداکثری شهرداری از فعالیت‌های فرهنگی را به حمایت حداقلی تبدیل کنیم و از «مجری» به «پشتیبان» تبدیل شویم.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: سهم بودجه فرهنگی از کل بودجه در آغاز دوره ششم مدیریت شهری حدود ۲ درصد بوده که در بودجه ۱۴۰۳ به ۱۰ درصد افزایش پیدا کرده است و عمده آن نیز در جهت زیرساخت و پشتیبانی بوده است.

وی افزود: ما و همکاران پای خدمت به مردم مشهد ایستاده ایم و انتظار داریم شما هم در راستای ارتقای فرهنگ مردم و مشارکت مردم در مسیر اداره شهر کمک کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->