پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۲۳ آبان ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا صبح جمعه وزیر کار: اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از امروز (۲۳ آبان) آغاز می‌شود | دریافتی حداقل بگیران ۱۰ درصد افزایش می‌یابد فعالیتهایی که ذهن شما را ۴ سال جوان‌تر می‌کند بارش برف و باران و مه‌گرفتگی در محور‌های خراسان رضوی و ۱۰ استان دیگر (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳) حدود ۲۴هزار مبتلا به ایدز در کشور ثبت شده است انتشار فراخوان جذب اعضای هیئت‌علمی در نوبت اول توضیحات قاضی پرونده عباس پالیزدار درباره چرایی طرح ادعا‌های جدید روایت تلخ تلخی جوان که در دام اعتیاد و اعمال غیر اخلاقی افتاد آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون ارشد ۱۴۰۴، امروز (۲۳ آبان ۱۴۰۳) | ۴۷۷ هزار نفر ثبت‌نام کردند دادستان کازرون: خودکشی دانش‌آموز ارتباطی با مدرسه نداشته است متهمان به ۲۴ فقره کلاهبرداری با رسید جعلی در مشهد دستگیر شدند والدین با اختلال یادگیری فرزندان خود چه کنند؟ تصادف اتوبوس با چند دستگاه وسیله نقلیه در بولوار پنجتن مشهد و مصدومیت ۵ نفر | حال یک نفر وخیم است (۲۳ آبان ۱۴۰۳) بازنشستگان چشم انتظار واریز حقوق | پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از ساعت ۱۵ امروز (۲۳ آبان ۱۴۰۳) خار پاشنه چیست و چگونه ایجاد می‌شود؟ وضعیت دسترسی به شیرخشک در بازار چگونه است؟ (۲۳ آبان ۱۴۰۳) انصراف ۶۰۰۰ زوج از سقط جنین عمدی با اجرای طرح «نفس» هزینه حج تمتع ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ ممنوعیت اخراج دائم دانش‌آموز از مدرسه‌| استفاده از راهکارهای جایگزین برای برخورد با تخلفات دستگیری سرشاخه‌های یک جریان انحرافی در تربت‌حیدریه + ویدئو زمان ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد + جزئیات صدور ۳۷ اخطاریه بهداشت محیط برای مدارس مشهد کم‌آبی در مشهد از پاییز آغاز شد! | زنگ خطر کم‌آبی خراسان رضوی به صدا درآمده است بازنشستگان تأمین اجتماعی حساب خود را چک کنند | پرداخت حقوق همراه با مبلغ متناسب‌سازی آغاز شد (۲۳ آبان ۱۴۰۳) همه چیز درباره شرایط ذخیره خون بندناف در سازمان انتقال خون آلودگی هوا، دومین عامل مرگ زودرس است ارتباط بین اضافه وزن با اینترنت پرسرعت چیست؟ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اجرایی شد | جزئیات بیشتر از مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان (۲۳ آبان ۱۴۰۳) پیش بینی بورس فردا چهارشنبه (۲۳ آبان ۱۴۰۳) برخی محور‌های خراسان رضوی لغزنده و مه آلود شد (۲۲ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

نخستین جلسه کمیته آب خراسان رضوی با حضور استاندار برگزار شد

  • کد خبر: ۲۹۹۲۰۹
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۵
نخستین جلسه کمیته آب خراسان رضوی با حضور استاندار برگزار شد
رییس پژوهشکده آب و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد گفت: شاخص فقر آبی به لحاظ موجودیت منابع، دسترسی به آنها، ظرفیت، مقدار استفاده و مصرف از منابع آبی در شهرستان مشهد مورد بررسی قرار گرفته که وضعیت شاخص فقر آبی شهرستان مشهد کمتر از ۵۰ درصد است و در این حوضه آبریز، تنها بینالود و منطقه دیزباد در شرایط بهتری قرار دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، کامران داوری روز شنبه در نخستین نشست کمیته آب استان خراسان رضوی افزود: افزایش دما و کاهش بارش در این استان، سبب کاهش تجدیدپذیری آب می‌شود و افت آب‌های زیرزمینی، افزایش شوری، افزایش آلودگی، همدیگر را تشدید می‌کنند و منجر به افزایش بیماری، فرونشست زمین، نا امنی اجتماعی، نا امنی اقتصادی و کاهش سهم آب می‌شود.

رییس پژوهشکده آب و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص علل ناترازی فزاینده منابع و مصارف آب و راهکار حل آن گفت: راهکار عملیاتی آن بنا بر مصوبه شورای عالی آب در سال ۱۳۹۳ که می‌گوید ۷۵ درصد تجدیدپذیری قابل تخصیص است، تخصیص صحیح به اندازه حجم آبی است که مجاز به مصرف آن هستیم.

داوری نبود یکپارچگی، جامع نگری، آینده پژوهی، مدیریت تطبیقی، مشارکت سازمان یافته کنشگران و شفافیت و اولویت دادن روزمرگی بر اقدامات کلان و کلیدی را از جمله علل عدم موفقیت در حوزه مدیریت آب بر شمرد.

وی ادامه داد: شناخت منابع و مصارف آب (محدودیت‌ها و امکانات)، شناخت فضای «قدرت، منافع و ادراک» و شبکه کنشگران، ایجاد تفاهم و همگرایی برای اقدام جمعی در دستیابی به پایایی، برنامه‌ریزی راهبردی تضمین حصول هدف به کمک ابزار «نقشه راه» از جمله کلید‌های حل مشکل مدیریت آب هستند.

رییس پژوهشکده آب و محیط زیست دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مدل سازی و شبیه سازی کاربردی از سیستم منابع- مصارف آب زیرزمینی، توسعه برای مدیریت توام نیاز آبی کشاورزی و محدودیت منابع آب، گفتگو برای آب (جلسات شب آب خراسان)، ترویج گفتمان مدیریت راهبردی- مشارکتی (تدبیر آب مشهد)، تاسیس شورای حوضه کشف رود (با حکم وزیر نیرو)، راه اندازی ساختار مشارکتی همیاران آب استان، از مهمترین اقداماتی است که از نیمه دهه ۸۰ تا کنون در حوزه مدیریت آب انجام شده است.

داوری افزود: در گام نخست برای نهاد‌های اجرایی همچون آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، جهاد کشاورزی، شهرداری، محیط زیست و منابع طبیعی انتظارات و برنامه‌های آنها با حضور نماینده این دستگاه‌ها تدوین شده است و در گام دوم پیش‌نویس انتظارات و برنامه‌های نهاد‌های اجرایی تعاون روستایی، دستگاه قضایی و صنعت معدن و تجارت با حضور نماینده این دستگاه‌ها تدوین خواهد شد.

وی اضافه کرد: حکمرانی متمرکز دولتی و دستوری بدون جلب حمایت و مشارکت کنشگران محلی، عدم وجود اطلاعات و آمار دقیق و به روز به خصوص کارنامه ناهماهنگی میان بخش‌ها و سازمان‌های ذی‌ربطف عدم وجود اعتبارات کافی برای اجرای برنامه‌ها و نبود قوانین و دستورالعمل‌های تصدی گری به کنشگران از جمله چالش‌های موجود در حوزه مدیریت آب است

وی افزود: مشهد نیازمند یک برنامه راهبردی مشارکتی است که با مدیریت تغییر، تبیین و به واسطه مدیریت تطبیقی به شکل مستمر روز آمد می‌شود و با نظام ارزیابی و مدیریت دانش به طور تدریجی بهبود و ارتقا می‌یابد و دستیابی به این مهم نیازمند داشتن اختیارات در سطح ملی است از این رو بحث تفویض اختیار مدیریت به استان پیش نیاز اجرای کامل این طرح است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->