سیدعلی منیری در حاشیه بازدید از مؤسسه فرهنگی شهرآرا در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: در جمعیت هلالاحمر خراسان رضوی، ۱۲۱ هزار نفر در کانونهای مختلف، از غنچههای هلال در مهدهای کودک تا دانشآموزان در مدارس، دانشجویان، طلاب حوزههای علمیه، کارمندان ادارات و ردههای سنی مختلف تا پیشکسوتان و بزرگترهای عزیزمان، عضویت داوطلبانه و افتخاری جمعیت هلالاحمر را بر عهده گرفتهاند.
وی افزود: هلالاحمر در دو بخش فعالیت میکند؛ مخاطرات طبیعی و سوانح جادهای که در سرفصلی به نام «امدادونجات» انجام میشود که وظیفه هلالاحمر، جستجو، رهاسازی، نجات و ارجاع به نیروهای تخصصی درمان است. یک ضلع دیگر کار ما، خدمات اجتماعی در حوزه سلامت روان است و شعار هلالاحمر در این حیطه اجتماعی، «اتصال توانمند به نیاز نیازمند» تعریف شده که خیرین، نیکوکاران و افرادی که دوست دارند کار خیر انجام بدهند، از این راه معرفی میشوند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خراسان در رابطه با گزارشهای متناقض از حوادث پیشآمده که توسط گروههای امدادی موازی همچون اورژانس و آتشنشانی ارائه میشد، گفت: سال گذشته، در سازمان مدیریت بحران کشور دستورالعملی به ما ابلاغ شد که هرکس در هر حادثهای و هرکدام از مدیران بحران اعم از هلالاحمر، اورژانس، راهداری، پلیس راهور، آتشنشانی و...، فقط در حیطه فعالیتی که خودش انجام داده است، گزارش بدهد و این مسئله به جلوگیری از رواج روایتهای متناقض یا چنددستگی، کمک بسیار بزرگی خبر کرد.
منیری درنهایت، اعلام کرد: در استان خراسان رضوی و ستاد مدیریت بحران و معاونت عمرانی استانداری، درباره این موضوع حساسیت بسیاری وجود دارد و تلاش ما، یکدستسازی روایت از طریق ارائه صحیح و دقیق خبر است.