۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟ کمبود مدرسه در خیابان شهید آرمون مشهد و اطراف آن همچنان پابرجاست | روزنه‌های امید برای حل مشکل کمبود مدرسه هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی برای مشهد و ۸ کلانشهر دیگر (۲ دی ۱۴۰۳) چگونه از کلاهبرداری‌ در خرید و فروش طلای آنلاین جلوگیری کنیم؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: مشکلات و تنگنا‌های موجود باید با کار جهادی و تلاش مضاعف رفع شود انجام ۷ هزار تست HIV و شناسایی هفت مورد جدید در مشهد ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل می‌دهند توجه وزارت ورزش به قاچاق مکمل‌ هشدار پلیس فتا درخصوص برخورد با سازندگان ویدئو‌های چالشی اینستاگرامی ۳۸ درصد فرهنگیان نیازمند مسکن هستند نزاع مرگبار در دورهمی خانوادگی + عکس وزیر آموزش و پرورش: امتحانات نهایی به هیچ وجه تعطیل نخواهد شد  ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال باسواد هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۲ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا پایان هفته جاری جزئیات طرح بیمه زنان خانه‌دار و دختران اعلام شد فرودگاه مشهد، میزبان ۱۱۰ بانوی نخبه در پروازی با کادر و خلبان زن | پرواز «ایران بانو» به مشهد آمد (۲ دی ۱۴۰۳) + عکس و فیلم تعویق اعلام نتایج اعتراضات آزمون کیفیت‌بخشی آموزش و پرورش وعده ساخت ۵هزار مدرسه از محل مولدسازی در خراسان رضوی خانواده فاطمی، مقدمه جامعه‌سازی بسته شدن پرونده سرقت طلای زنان در گلشهر توسط پلیس مشهد آموزش سبک زندگی سالم بر اساس آموزه‌های طب ایرانی در مراکز خدمات جامع سلامت آمار بالای سوختگی‌های سهوی با اسید به علت دسترسی آسان مردم مردم تحمل گرانی دارو را ندارند
سرخط خبرها

ممنوعیت اخراج دائم دانش‌آموز از مدرسه‌| استفاده از راهکارهای جایگزین برای برخورد با تخلفات

  • کد خبر: ۲۹۹۸۳۹
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸
ممنوعیت اخراج دائم دانش‌آموز از مدرسه‌| استفاده از راهکارهای جایگزین برای برخورد با تخلفات
معاون شورای عالی آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه هیچ مدرسه‌ای حق اخراج دائم دانش‌آموزان را ندارد، راهکار‌های جایگزین اخراج را برای برخورد با تخلفات اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالرضا کفاش در خصوص اینکه آیا مدارس می‌توانند دانش‌آموزان را اخراج کنند، اظهار کرد: مدارس اجازه اخراج دائم دانش‌آموزان را ندارند و اساساً در نظام آموزش و پرورش موضوعی به نام اخراج دائمی وجود ندارد.

وی افزود: آیین‌نامه اجرایی مدارس، نحوه برخورد با تخلفات دانش‌آموزان را مشخص کرده، زیرا دانش‌آموز موظف به رعایت ضوابط و مقررات مدرسه است. اگر راهنمایی و مشاوره‌های مدرسه از جمله تشویق، ترغیب و تنبیه برای دانش‌آموزان مؤثر نباشد، متناسب با نوع تخلف، اقدامات مختلفی انجام می‌شود. این اقدامات شامل تذکر و اخطار شفاهی به صورت خصوصی، دعوت از ولی دانش‌آموز و توجیه برای پیگیری موضوع، اخطار کتبی و اطلاع به ولی دانش‌آموز، تغییر کلاس با اطلاع ولی دانش‌آموز، اخراج موقت از مدرسه با اطلاع قبلی ولی دانش‌آموز حداکثر برای سه روز و انتقال به مدرسه دیگر است.

معاون شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص تغییر کلاس و اخراج موقت از مدرسه عنوان کرد: این تصمیمات نباید صرفاً بر اساس نظر مدیر مدرسه اتخاذ شوند و باید شورای مدرسه در این مورد تصمیم‌گیری کند. همچنین برای انتقال دانش‌آموز به مدرسه دیگر، ابتدا نظر شورای مدرسه باید اخذ و سپس موضوع به آموزش و پرورش منطقه ارجاع شود تا هسته مشاوره و کارشناسان مشاوره پس از بررسی، نظر خود را در مورد جابه‌جایی اعلام کنند.

کفاش ادامه داد: اگر واحد مشاوره با جابه‌جایی موافقت کند، تنها با موافقت رئیس آموزش و پرورش منطقه امکان انتقال دانش‌آموز به مدرسه دیگر وجود دارد و هسته مشاوره موظف است که بر فرایند انتقال نظارت کند.

وی در خصوص تصمیم عجیب برخی مدیران مدارس به اخراج‌های سریع دانش‌آموزان و تبعات منفی این موضوع بر سلامت روان دانش‌‎آموزان و خانواده‌ها، تصریح کرد: ما معتقدیم که اخراج حتی به صورت موقت، می‌تواند شرایط روحی و روانی دانش‌آموز را به هم بریزد و مدیران مدارس باید به این نکته توجه کنند. به همین دلیل تأکید داریم که اخراج نباید هدف قرار گیرد و اقدامات اولیه باید شامل برگزاری جلسات مشاوره و تعامل با خانواده باشد.

معاون شورای عالی آموزش و پرورش بیان کرد: اداره مدارس در شرایط جدید باید با توجه به خصوصیات رفتاری نسل جدید انجام شود. مدیران و کادر مدارس باید به ویژگی‌های رفتاری دانش‌آموزان نسل جدید توجه کنند. اگر دانش‌آموزی تخلفی انجام می‌دهد، باید دلیل آن به‌ خوبی بررسی شود، چرا که ممکن است مشکلات خانوادگی موجب رفتار او باشد و با ارجاع به مشاور و روانشناس بتوان این مشکل را حل کرد.

کفاش خاطرنشان کرد: آیین‌نامه اجرایی مدارس در حال بازنگری و اصلاح است و نظرات مشاوران و کارشناسان در این زمینه دریافت می‌شود. همچنین، مدیران و کادر مدارس باید آموزش‌های لازم در حوزه رفتار با نسل جدید را دریافت کنند تا رفتار دانش‌آموز با حکمی که برای او صادر می‌شود، تناسب داشته باشد و از مجازات‌های غیرمتناسب با تخلفات کوچک جلوگیری شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->