ویدئو | منصور ضابطیان در «آپارات» میزبان ستارگان دوران مدرن می‌شود ویدئو | بخش هایی از گفتگوی جنجالی محمدحسین مهدویان با هوشنگ گلمکانی حادثه در تنکابن | یادی از مرحوم منوچهر حامدی خراسانی، بازیگر سینما و تلویزیون تمدید مهلت ارسال اثر به نوزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر فجر به نام مادر | مروری بر مشهورترین مادر‌های سینمای پس از انقلاب اسلامی بومیان جزیره سی پی یو آموزش داستان نویسی | شکل مولکول‌های جهان (بخش اول) همه چیز درباره فیلم گلادیاتور ۲ + بازیگران و خلاصه داستان نقش‌آفرینی کیانو ریوز و جیم کری در یک فیلم کارگردان فیلم ۱۰۰ ثانیه‌ای ردپا: پیام انسانی، رمز موفقیت در جشنواره‌های جهانی است اسکار سینمای اسپانیا نامزدهای خود را معرفی کرد برج میلاد، کاخ چهل و سومین جشنواره فیلم فجر شد آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (٢ دی ١۴٠٣) استوری رضا کیانیان در واکنش به بستری‌شدن محمدعلی موحد و آلودگی هوا + عکس صوت | دانلود آهنگ جدید بهرام پاییز با نام مادر + متن صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
سرخط خبرها

شباهت عجیب سریال «سوجان» به سریال «پس از باران»

  • کد خبر: ۳۰۰۴۸۸
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
شباهت عجیب سریال «سوجان» به سریال «پس از باران»
کارگردان سریال «سوجان» درباره شباهت اثرش به سریال «پس از باران» توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین تبریزی، کارگردان سریال «سوجان» شبکه یک سیما درباره این سریال که داستان سه نسل از یک خانواده را به تصویر می‌کشد، گفت: موضوع «سوجان» درباره خانواده‌ای است، که نسل در نسل‌شان قابله است. ما در این سریال بیشتر به منزلت مادر و منزلت زن پرداختیم. نگاهمان به مادر و زنانی بود، که نقش مهمی در اعتلای خانواده دارند.

تبریزی در پاسخ به این سوال که پخش تیزر ابتدایی سریال «سوجان» همزمان با پخش آهنگ گیلکی آن، مرا به یاد سریال «پس از باران» انداخت، گفت: بله، ما به نظام ارباب - رعیتی هم می‌پردازیم. همیشه چنین مسائلی در طول تاریخ وجود داشته است. «پس از باران» هم یک کار شاخصی بود، که در دوره خود جاذبه خاص خودش را داشت. نمی‌توان گفت کار ما شبیه «پس از باران» است، ولی یک جورایی یادآور آن سریال زیبا هم است.

کارگردان سریال «سوجان» ادامه داد: ما مقطع تاریخی سال ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۷ را روایت می‌کنیم. البته اشاره‌ای هم به دوران جنگلی‌ها و میرزا کوچک‌خان می‌کنیم، تا به تحولات اجتماعی‌ای برسیم، که در دوران ۱۳۵۷ اتفاق افتاد. کار ما ملودرام خانوادگی و به تعبیری عاشقانه است. حداقل سعی می‌کند به نسبت سریال‌های امنیتی در حال پخش، آرامشی به خانواده‌ها بدهد.

وی درباره پرداختن سریال‌های تلویزیونی به خطه شمال گفت:، چون گیلان سرشار از اتفاقات اقلیمی و تاریخی بوده است. ما کار‌های زیادی را در استان‌های مختلف دیدیم، شاید، چون ما فیلمسازان طبیعت را بیشتر دوست داریم، اینطور به نظر می‌آید.

تبریزی در پاسخ به این سوال که می‌توانیم بگوییم، چون سریال‌های ماندگاری در گذشته و حال از خطه گیلان داشتیم، تصور می‌کنیم فیلمسازان بیشتر به سراغ این نوع داستان‌ها می‌روند، توضیح داد: طبیعتاً آن طراوت و سرسبزی که در شمال وجود دارد، برای ما شهرنشینان خیلی جذاب است. حتی برای اهالی گیلان طبیعت زیباست.

کارگردان سریال «سوجان» در پاسخ به این سوال که ۳۰۰ قسمتی بودن این سریال قطعی است؟ گفت: ما برای این سریال پنج فاز ۶۰ قسمتی در نظر گرفتیم، که مجموعاً به ۳۰۰ قسمت می‌رسد. قسمت اول فاز نخست «سوجان» از شنبه ۱۹ آبان روانه آنتن شبکه یک سیما شد. بناست فاز‌های بعدی سریال به تناوب کار بشود. بیشتر قصه‌ها هم در خطه گیلان می‌گذرد. طبیعتاً وقتی فصل اول سریال تمام بشود، یک وقفه‌ای از لحاظ تولید ایجاد می‌شود. با این حال، تمام این عوامل به تصمیمات مدیریتی بر می‌گردد. معاونت سیما علاقه دارد خیلی زود کار به سرانجام برسد. باید ببینیم بازخورد مخاطبان به چه صورت است.

کارگردان سریال «سوجان» با بیان اینکه سه سال مدت زمان فیلمبرداری سریال «سوجان» نبوده، افزود: فیلمبرداری ما حدود ۱۲، ۱۳ ماه طول کشید، ولی بخاطر یکسری مسائل از جمله بازیگران، مسئله اقتصادی و شرایط اجتماعی وقفه در کار افتاد. به همین دلیل، در صورت کلی پروسه تولید فصل اول سه سال زمان برد. از طرفی، باید بازیگران گریم ثابت می‌داشتند و راکورد گریم‌ها حفظ می‌شد. به همین دلیل، وقفه‌های پیش آمده ما را دچار چالش می‌کرد. علاوه‌بر آن، مسائل اقتصادی و بودجه‌ای هم وجود داشت. در همان ابتدا نتوانستیم با تعدادی از بازیگران ادامه بدهیم و مجبور شدیم یکسری از صحنه‌ها را مجدد تکرار کنیم. البته خودمان از این تغییرات راضی هستیم.

منبع: همشهری آنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->