صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳ نقش آفرینی حسین مهری در فیلم کال مارجین ماجرای دستمزدهای میلیاردی بازیگران برنامه مافیا سارا بهرامی با فیلم خاتی در راه جشنواره فیلم فجر + پوستر درگذشت برتران بلیه، کارگردان پیشروی سینمای فرانسه معرفی نامزد‌های تمشک طلایی + اسامی استقلالی‌ها در برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی (۳ بهمن ۱۴۰۳) آزادی ۳۰ زندانی در کرمانشاه با حمایت محسن چاوشی دلیل زخم‌های روی صورت پارسا پیروزفر چیست؟ + عکس رایان گاسلینگ بازیگر قسمت جدید جنگ ستارگان شد رونمایی از کتاب «بسازنفروش‌ها» محمد خسروی‌راد در مشهد + فیلم انتشار نماهنگی دوزبانه به یاد سید حسن نصرالله + فیلم آغاز چهل‌وسومین جشنواره تئاتر فجر با یادمان زنده‌یاد آتیلا پسیانی دبیرعلمی جایزه ادبی جلال آل‌احمد: تنوع آثار ادبی در این دوره نسبت به قبل بیشتر است فیلم کوتاه مورچه نامزد جشنواره پریدریشیا هندوستان شد سریال حضرت اجل، اثر جدید سعید سلطانی هدایت هاشمی با فصل دوم سریال فراری روی آنتن تلویزیون + زمان پخش استوری مهران غفوریان خطاب به رئیس جمهور + عکس
سرخط خبرها

شباهت عجیب سریال «سوجان» به سریال «پس از باران»

  • کد خبر: ۳۰۰۴۸۸
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۰
شباهت عجیب سریال «سوجان» به سریال «پس از باران»
کارگردان سریال «سوجان» درباره شباهت اثرش به سریال «پس از باران» توضیحاتی داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین تبریزی، کارگردان سریال «سوجان» شبکه یک سیما درباره این سریال که داستان سه نسل از یک خانواده را به تصویر می‌کشد، گفت: موضوع «سوجان» درباره خانواده‌ای است، که نسل در نسل‌شان قابله است. ما در این سریال بیشتر به منزلت مادر و منزلت زن پرداختیم. نگاهمان به مادر و زنانی بود، که نقش مهمی در اعتلای خانواده دارند.

تبریزی در پاسخ به این سوال که پخش تیزر ابتدایی سریال «سوجان» همزمان با پخش آهنگ گیلکی آن، مرا به یاد سریال «پس از باران» انداخت، گفت: بله، ما به نظام ارباب - رعیتی هم می‌پردازیم. همیشه چنین مسائلی در طول تاریخ وجود داشته است. «پس از باران» هم یک کار شاخصی بود، که در دوره خود جاذبه خاص خودش را داشت. نمی‌توان گفت کار ما شبیه «پس از باران» است، ولی یک جورایی یادآور آن سریال زیبا هم است.

کارگردان سریال «سوجان» ادامه داد: ما مقطع تاریخی سال ۱۳۰۰ تا ۱۳۵۷ را روایت می‌کنیم. البته اشاره‌ای هم به دوران جنگلی‌ها و میرزا کوچک‌خان می‌کنیم، تا به تحولات اجتماعی‌ای برسیم، که در دوران ۱۳۵۷ اتفاق افتاد. کار ما ملودرام خانوادگی و به تعبیری عاشقانه است. حداقل سعی می‌کند به نسبت سریال‌های امنیتی در حال پخش، آرامشی به خانواده‌ها بدهد.

وی درباره پرداختن سریال‌های تلویزیونی به خطه شمال گفت:، چون گیلان سرشار از اتفاقات اقلیمی و تاریخی بوده است. ما کار‌های زیادی را در استان‌های مختلف دیدیم، شاید، چون ما فیلمسازان طبیعت را بیشتر دوست داریم، اینطور به نظر می‌آید.

تبریزی در پاسخ به این سوال که می‌توانیم بگوییم، چون سریال‌های ماندگاری در گذشته و حال از خطه گیلان داشتیم، تصور می‌کنیم فیلمسازان بیشتر به سراغ این نوع داستان‌ها می‌روند، توضیح داد: طبیعتاً آن طراوت و سرسبزی که در شمال وجود دارد، برای ما شهرنشینان خیلی جذاب است. حتی برای اهالی گیلان طبیعت زیباست.

کارگردان سریال «سوجان» در پاسخ به این سوال که ۳۰۰ قسمتی بودن این سریال قطعی است؟ گفت: ما برای این سریال پنج فاز ۶۰ قسمتی در نظر گرفتیم، که مجموعاً به ۳۰۰ قسمت می‌رسد. قسمت اول فاز نخست «سوجان» از شنبه ۱۹ آبان روانه آنتن شبکه یک سیما شد. بناست فاز‌های بعدی سریال به تناوب کار بشود. بیشتر قصه‌ها هم در خطه گیلان می‌گذرد. طبیعتاً وقتی فصل اول سریال تمام بشود، یک وقفه‌ای از لحاظ تولید ایجاد می‌شود. با این حال، تمام این عوامل به تصمیمات مدیریتی بر می‌گردد. معاونت سیما علاقه دارد خیلی زود کار به سرانجام برسد. باید ببینیم بازخورد مخاطبان به چه صورت است.

کارگردان سریال «سوجان» با بیان اینکه سه سال مدت زمان فیلمبرداری سریال «سوجان» نبوده، افزود: فیلمبرداری ما حدود ۱۲، ۱۳ ماه طول کشید، ولی بخاطر یکسری مسائل از جمله بازیگران، مسئله اقتصادی و شرایط اجتماعی وقفه در کار افتاد. به همین دلیل، در صورت کلی پروسه تولید فصل اول سه سال زمان برد. از طرفی، باید بازیگران گریم ثابت می‌داشتند و راکورد گریم‌ها حفظ می‌شد. به همین دلیل، وقفه‌های پیش آمده ما را دچار چالش می‌کرد. علاوه‌بر آن، مسائل اقتصادی و بودجه‌ای هم وجود داشت. در همان ابتدا نتوانستیم با تعدادی از بازیگران ادامه بدهیم و مجبور شدیم یکسری از صحنه‌ها را مجدد تکرار کنیم. البته خودمان از این تغییرات راضی هستیم.

منبع: همشهری آنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->