دورسون در لیست خرید ساپینتو| هجوم استقلال به خط حمله پرسپولیس نارضایتی هاشمیان از وضعیت وحید امیری و میلاد محمدی | از لیست پرسپولیس خارج می‌شوند؟ ادعای استقلال: آسانی در سوپرجام بازی می‌کند توافق استقلال با نازون | مهاجمان در راه استقلال موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

سامان قدوس: قلعه‌نویی یکی از بهترین مربیانی است که داشته‌ام

  • کد خبر: ۳۰۰۴۹۸
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
سامان قدوس: قلعه‌نویی یکی از بهترین مربیانی است که داشته‌ام
هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان از امیر قلعه‌نویی تمجید کرد و گفت که او یکی از بهترین مربیانش بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سامان قدوس با اشاره به شرایط تیم ملی پس از کسب پیروزی ۳ بر ۲ مقابل کره شمالی اظهار داشت: شرایط خوبی داشته و در صدر جدول گروه‌مان برای صعود به جام جهانی قرار داریم. همه چیز در تیم ملی خوب است و تیم آماده می‌شود با پیروزی برابر قرقیزستان یک قدم بزرگ برای صعود به جام جهانی بردارد. البته بازی‌های آینده را جدی می‌گیریم و قدرتمند ظاهر می‌شویم، چرا که همه از ما به اسم تیم ملی توقع دارند.

وی در واکنش به برخی انتقاد‌ها از تیم ملی پس از پیروزی برابر کره شمالی گفت: چرا باید انتقاد کنند؟ در شرایطی که هم زمین ناهموار بود و هم هوا گرم، بازی را بردیم. پس از ۱۰ نفره شدن تیم، طبیعی بود که آنها فشار بیاورند و فرصت داشته باشند، اما در نهایت ما برنده شدیم. متوجه برخی انتقاد‌ها نمی‌شوم، اما این را می‌دانم که بعضی‌ها همیشه انتقاد می‌کنند.

هافبک تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به کار با امیر قلعه‌نویی خاطر نشان کرد: قلعه‌نویی یکی از بهترین مربیانی است که در طول دوران فوتبالم با او کار کرده‌ام و تیم ملی می‌تواند با او به موفقیت‌های بیشتر هم دست پیدا کند.

قدوس در مورد دیدار با قرقیزستان تصریح کرد: این بازی شرایط خاص خودش را دارد. در بازی رفت مقابل این تیم فهمیدیم قرقیزستان چه تیم خوبی است و چه توانایی‌هایی دارد، اما مطمئن باشید با تلاش بازیکنان و برنامه‌های کادر فنی می‌توانیم پیروز شویم.

وی راجع به شرایط مصدومیتش که منجر به غیبت او در بازی با کره شمالی و قرقیزستان شد، گفت: کمی درد داشتم و وقتی MRI گرفتم متوجه شدم در صورت بازی کردن، آسیب‌دیدگی‌ام خطرناک می‌شود. به همین دلیل، با صلاحدید کادر پزشکی تیم ملی و اجازه کادر فنی اردو را ترک کردم. ان‌شاءالله در بازی‌های آینده در کنار تیم ملی خواهم بود. 

هافبک تیم ملی فوتبال ایران در پایان به همدلی در تیم ملی اشاره کرد و اظهار داشت: جو خیلی خوبی بر تیم ملی حاکم است و همه بازیکنان مثل دوست و برادر کنار هم هستند. مطمئنم با همین اتحاد ان‌شاءالله به جام جهانی می‌رویم و در آنجا هم شرایطی خوبی خواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->