یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم آسیب گسترده سیل در تایلند (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چند نفر در آزمون‌های ارشد و دکتری ۱۴۰۴ ثبت‌نام کردند؟

  • کد خبر: ۳۰۰۶۲۰
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۳
چند نفر در آزمون‌های ارشد و دکتری ۱۴۰۴ ثبت‌نام کردند؟
مدیرکل روابط عمومی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور گفت: در مجموع مهلت نام‌نویسی در آزمون‌های کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۴ به ترتیب ۵۱۲ هزار نفر و ۱۷۳ هزار نفر نام‌نویسی کردند و در مجموع ۶۸۵ هزار نفر در این دو آزمون اسم نوشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا کریمیان در مورد آمار نام‌نویسی دو آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکتری نیمه‌متمرکز که آزمون‌های مرحله تحصیلات تکمیلی تلقی می‌شوند، توضیح داد: در مرحله مهلت مجدد ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۴ (یعنی از ۲۱ تا ۲۴ آبان) بیش از ۲۵ هزار نفر نام‌نویسی کردند و مجموع داوطلبان این آزمون به ۱۷۳ هزار نفر رسید.

وی در مورد آمار نام‌نویسی در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۴۰۴ نیز اظهار داشت: در مجموع بیش از ۵۰۲ هزار نفر برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ ثبت نام کردند و با احتساب افرادی که برای رشته‌های شناور هم ثبت نام کرده‌اند، این تعداد به بیش از ۵۲۱ هزار داوطلب رسید.

ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ در تمام دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی همچنین دانشگاه آزاد اسلامی ابتدا از ۲۹ مهر آغاز شد و مهلت اولیه نام‌نویسی در این آزمون تا ۵ آبان بود. این مهلت تا نهم آبان تمدید شد و طی این مدت بیش از ۱۴۸ هزار نفر در آزمون نام‌نویسی کردند.

اما بر اساس اطلاعات دفترچه راهنمای ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۳ اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را نداشتند؛ یعنی پذیرفته‌شدگان دوره‌های روزانه آموزش رایگان آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ناپیوسته سال ۱۴۰۳، چه در دانشگاه یا موسسه قبولی ثبت‌نام کرده و چه ثبت‌نام نکرده بودند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سال ۱۴۰۴ را نداشتند.

این موضوع باعث شد شماری از داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ که در این آزمون پذیرفته شده بودند ولی قصد داشتند دوباره در آزمون شرکت کنند، فرصت شرکت در آزمون مجدد را از دست بدهند و نسبت به این موضوع اعتراض کنند؛ بنابراین موضوع در جلسه ۹۰۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح شد و بر اساس مصوبه این جلسه منع شرکت در آزمون‌ها برای پذیرفته‌شدگان برطرف شد. این مصوبه به پذیرفته‌شدگان این امکان را می‌دهد که در سال آینده نیز در آزمون کنکور شرکت کنند.

سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور فرصت مجددی را از روز ۲۱ آبان تا ۲۴ آبان در اختیار متقاضیان شرکت در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و دانشگاه آزاد اسلامی قرار داد. همچنین مهلت مجدد ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته از۲۰ آبان تا ۲۳ آبان اعلام شد.

آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴ در صبح و عصر روز پنجشنبه (دوم اسفند ۱۴۰۳) و صبح روز جمعه (سوم اسفند ۱۴۰۳) برگزار خواهد شد و کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای شرکت در آزمون از روز دوشنبه ۲۹ بهمن تا روز پنجشنبه دوم اسفند ۱۴۰۳ منتشر می‌شود.

آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه متمرکز سال ۱۴۰۴ عصر روز پنج‌شنبه (دوم اسفند) برگزار خواهد شد. داوطلبان باید از روز سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳۰تا روز پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۰۲ با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->