گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس تعرفه واردات گوشی‌های بالای هزار دلار تعیین شد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (یکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳) دانشمندان بزرگ‌ترین مرجان دریایی جهان را کشف کردند که از فضا قابل مشاهده است + فیلم و عکس گوگل اپلیکیشن اختصاصی هوش مصنوعی جمینای را برای آیفون منتشر کرد توضیحات بهزاد اکبری درباره اختلال امروز شبکه اینترنت کشور (۲۴ آبان ۱۴۰۳) پاسخ پازل امروز میجر (جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳) امشب و فردا عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از آسمان ایران را تماشا کنید (۲۴ و ۲۵ آبان) شرکت «نوکیا» درباره جعل گوشی‌هایش در ایران بیانیه صادر کرد + سند زمان عرضه عینک هوش مصنوعی شیائومی مشخص شد پاسخ پازل امروز میجر (پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳) برندگان و بازندگان انتخاب ترامپ | از ماسک تا انرژی سبز سقوط یکی از ماهواره‌های استارلینک در آمریکا + فیلم اولین عکس‌ها از رابط کاربری One UI 7 منتشر شد پاسخ پازل امروز میجر (چهارشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۳) چگونه از زمان قطعی برق هر مشترک در مشهد مطلع شویم؟ + آموزش تصویری کار با سایت مالک «فرام‌سافتور»: درحال توسعه و ساخت ۲۶ بازی جدید هستیم
سرخط خبرها

گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند

  • کد خبر: ۳۰۰۶۴۳
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۰
گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند
گروهی از هکر‌های چینی به زیرساخت‌های اپراتور آمریکایی T-Mobile نفوذ کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گروهی از هکر‌های چینی موفق شدند با چندین حملات گسترده به زیرساخت‌های اپراتور آمریکایی تی‌موبایل، به آن نفوذ کنند.

این حمله که به‌عنوان عملیات جاسوسی سایبری شناخته می‌شود، به‌منظور دسترسی به اطلاعات حساس نظیر سوابق تماس و پیام‌های متنی افراد مهم صورت می‌گیرد.

گزارش‌ها حاکی از آن است که حمله به اپراتور آمریکایی T-Mobile به مدت چند ماه ادامه یافته و نه‌تن‌ها این اپراتور، بلکه سایر شرکت‌های مخابراتی بزرگ مانند AT&T و Verizon را نیز تحت‌تأثیر قرار داده است. سخن‌گوی T-Mobile اعلام کرد که در‌حال‌حاضر نشانه‌ای از آسیب جدی به سیستم‌ها یا اطلاعات مشتریان وجود ندارد و اطلاعات مشتریان به خطر نیفتاده است.

حمله به اپراتور آمریکایی T-Mobile را گروهی به نام Salt Typhoon انجام داده است که کارشناسان این گروه را به دولت چین مرتبط می‌دانند. هدف اصلی گروه مذکور جمع‌آوری اطلاعات از مقام‌های مهم دولتی و سیاسی ایالات متحده بوده محسوب می‌شود. اداره تحقیقات فدرال (FBI) و آژانس امنیت سایبری ایالات متحده (CISA) نیز این حملات را به‌عنوان بخشی از کمپین جاسوسی سایبری گسترده توصیف کرده‌اند.

مشکلات امنیتی ناشی از حملات سایبری، نگرانی‌های جدی درباره حریم خصوصی و امنیت ملی آمریکا ایجاد کرده است. با توجه به اینکه هکر‌های سایبری با این حملات می‌توانند به اطلاعات حساس دسترسی پیدا کنند، نیاز به تقویت زیرساخت‌های امنیتی در شرکت‌های مخابراتی بیش‌ازپیش احساس می‌شود.

برخی معتقدند که برای مقابله با این تهدیدها، شرکت‌های مخابراتی باید اقدامات امنیتی خود را تقویت کنند؛ به‌طوری‌که این سازمان باید با سرمایه‌گذاری گسترده در فناوری‌های امنیتی پیشرفته و آموزش کارکنان در‌زمینه امنیت سایبری و همکاری با سازمان‌های دولتی برای مقابله با تهدید‌های سایبری، از اتفاق‌های مشابه در آینده جلوگیری کنند.

همچنین، دولت‌ها باید قوانین و مقررات سخت‌گیرانه‌تری برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی خود وضع کنند. این قوانین باید شرکت‌ها را به رعایت استاندارد‌های امنیتی پیشرفته ملزم کنند و مجازات‌های سنگینی برای افرادی در نظر بگیرند که امنیت زیرساخت ها‌ی مذکور را به خطر می‌اندازند.

در نهایت، حمله سایبری اخیر به شبکه T-Mobile، زنگ‌خطر جدی برای صنعت مخابرات آمریکا محسوب می‌شود. برای مقابله با این تهدیدها، همکاری بین شرکت‌های خصوصی و دولت‌ها و سازمان‌های بین‌المللی ضروری است. با تقویت اقدامات امنیتی و افزایش آگاهی عمومی درباره تهدید‌های سایبری، می‌توان از تکرار چنین حملاتی جلوگیری کرد و امنیت اطلاعات کاربران را بیش‌ازپیش افزایش داد.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->