تعیین یک‌چهارم بودجه موردنیاز برای جوان شدن جمعیت ایران راهکارهایی برای مقابله با بدغذایی در کودکان بارش برف و باران در برخی نقاط کشور (۵ اسفند ۱۴۰۳) استفاده از عناوین جعلی در مهر نظام پزشکی ممنوع شد افزایش دو برابری خطر سکته مغزی در میان جوانان سیگاری دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد
سرخط خبرها

دستور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برای جمع‌آوری نمونه‌های تاکسیدرمی از فضای ادارات

  • کد خبر: ۳۰۰۹۱۷
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲
دستور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برای جمع‌آوری نمونه‌های تاکسیدرمی از فضای ادارات
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از تمامی ادارات کل محیط زیست استان‌ها خواست نمونه‌های تاکسیدرمی را از فضای ادارات محیط‌زیست سراسر کشور جمع‌آوری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شینا انصاری در نامه‌ای از تمامی ادارات کل محیط زیست استان‌ها خواست تا با هدف پیشگیری از تشویق عموم به نگهداری از تروفه‌ها و ضرورت حفاظت از این ذخایر ارزشمند، نمونه‌های تاکسیدرمی را از فضای ادارات محیط‌زیست سراسر کشور جمع‌آوری کنند.

وی بیان کرد: موزه‌های تاریخ طبیعی از مراکز مهم علمی - تحقیقاتی و آموزشی در جهان هستند که از یک سو اهمیت زیادی در مطالعات و تحقیقات حوزه علوم طبیعی و از سوی دیگر نقش ویژه‌ای در آموزش و فرهنگ‌سازی محیط زیستی در جامعه دارند.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه به رغم وحدت نظر در زمینه اهمیت و جایگاه موزه‌های تاریخ طبیعی در حفاظت از ذخایر زیستی و ژنتیکی کشور و اهتمام در تحقق یکی از اصلی‌ترین وظایف سازمان که همانا حفاظت و صیانت از این ذخایر ارزشمند است، عنوان کرد: متأسفانه بخشی از ذخایر ذکر شده در محیطی خارج از موزه و در مواردی در فضا‌های اداری نگهداری می‌شود و با توجه به لزوم پایش، نگهداری، مرمت و آفت‌زدایی مستمر و جلوگیری از انتقال انواع آفات، بیماری‌ها و پیشگیری از تشویق عموم به نگهداری از تروفه‌ها، شایسته است در اسرع وقت نسبت به انتقال تمام نمونه‌های موجود (اعم از نمونه‌های تاکسیدرمی، شاخ و پنل، پوست، اسکلت و جمجمه) از فضای اداری و... به نمایشگاه‌ها و موزه‌های پیشنهادی ادارات کل اقدام کرده و معاونت محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان را از نتیجه مطلع کنید.

چندی پیش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از انتقال تاکسیدرمی یوزپلنگ از اتاقش به موزه تنوع زیستی خبر داده و گفته بود: جای حیوانات تاکسیدرمی در اتاق مدیران و کارشناسان نیست.

شینا انصاری با انتشار یک استوری در صفحه شخصی خود در فضای مجازی بیان کرده بود: این یوز زیبا که در اتاق من بود، به موزه تنوع زیستی پردیسان ارسال شد، جای تاکسیدرمی حیوانات در اتاق مدیران و کارشناسان نیست. باید تلاش کنیم تا زیستگاه‌های امنی برای زندگی این مخلوقات بی‌نظیر در کشور عزیزمان فراهم کنیم.

تاکسیدِرمی یا آکَنده‌سازی، فن نگهداری بلندمدت بدن جانوران برای نمایش است، واژه تاکسیدرمی ریشه در زبان یونانی باستان دارد، در فارسی گاهی آن را «آمپایه کردن» (از فرانسه empaillage، به معنی از کاه آکندن) و «خشک کردن (جانور)» هم گفته‌اند.

نخستین گام‌های تاکسیدرمی برای بازسازی پرندگان در قرن هفدهم در هلند صورت گرفت و امروزه قدیمی‌ترین گونه تاکسیدرمی شده موجود یک کرگدن است که در موزه جانورشناسی فلورانس ایتالیا نگهداری می‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->