بهرام افشاری از بازیگر مهمان سریال پایتخت تا صحنه‌گردان اصلی | جنگی بیمه، گنگستر بیمه! همه‌چیز درباره فستیوال کوچه در بوشهر ماجرای توهین برنامه محسن افشانی به وزیر خارجه عربستان چه بود؟ + فیلم و عذرخواهی شبکه نسیم رؤیای زندگی‌کردن در  بهشت روی زمین | نگاهی به کتاب «راهنمای کمبریج: ادبیات آرمان شهری (اتوپیا)» آخرین خبر‌ها از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرکل دفتر هنر‌های تجسمی وزارت ارشاد منصوب شد پیشنهاد تأسیس «جشنواره فیلم آسیا» توسط وزیر فرهنگ زمان برگزاری مراسم تشییع و خاک‌سپاری پیکر سیدجعفر حمیدی علت اصلی حذف بخش‌های تاجیکستان سریال پایتخت ۷ مشخص شد فیلم‌های کره‌ای در جایگاه دوم تولیدات پربیننده نتفلیکس فیلم سینمایی اسفند از اردیبهشت به سینما می‌آید تعطیلی اجرا‌های تئاتر مشهد به مناسبت ایام شهادت امام صادق (ع) + جزئیات رئیس جدید ساترا معرفی شد مستند‌های برگزیده سینما حقیقت در شبکه نمایش خانگی
سرخط خبرها

راه‌اندازی پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان در کتابخانه رضوی

  • کد خبر: ۳۰۱۰۰۳
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
راه‌اندازی پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان در کتابخانه رضوی
رئیس سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی هم‌زمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی از راه‌اندازی «پایگاه جامع فهرستگان نسخ خطی ایران و جهان» تا پایان سال ۱۴۰۳ در کتابخانه رضوی خبر داد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدجلال حسینی در ویژه‌برنامه هفته کتاب و کتاب‌خوانی آستان قدس رضوی که امروز (۲۹ آبان ۱۴۰۳) در سالن همایش‌های شیخ طبرسی این سازمان در مشهد، برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم تا پایان سال جاری، از این پایگاه جامع با امکان دسترسی به اطلاعات فهارس دوونیم میلیون نسخه خطی از حدود دو هزار کتابخانه در سراسر دنیا که اطلاعات کلیدی آن از شش زبان مختلف به زبان فارسی نیز ترجمه شده است، رونمایی کنیم.

وی افزود: در تلاش هستیم با تکمیل فهارس موجود در این سامانه، زمینه فعالیت‌های بیشتر علمی و پژوهشی بر روی آن‌ها را فراهم کنیم. دراین‌میان، بی‌شک کتابخانه رضوی، اولین و تنها کتابخانه دنیا خواهد بود که اگر محققی بخواهد در حوزه نسخه‌های خطی کار علمی انجام دهد، باید به آن مراجعه کند.

 حسینی با تأکید بر اقدامات مجموعه آستان قدس رضوی در حوزه مرجعیت علمی در سال‌های اخیر، بیان کرد: کتابخانه رضوی، پیشران فرهنگی این آستان مقدس است و با ظرفیت بالایی که آماده کرده است، به نظر می‌رسد در حوزه نسخه‌پژوهی در دنیا به مرجعیت علمی برسد.

وی همچنین در این مراسم، از افتتاح کتابخانه مسجدجامع گوهرشاد تا خرداد ۱۴۰۴، در ساختمان جدید آن در بست شیخ بهایی حرم مطهر رضوی خبر داد و خاطرنشان کرد: این کتابخانه تخصصی آستان قدس رضوی، کتابخانه‌ای حوزوی، علمی و امام‌رضایی است و در آن، منابع مختلف با محوریت امام‌رضا(ع) گردآوری شده و می‌شود و عموم اهل علم و پژوهش می‌توانند از خدمات آن استفاده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->