تنش‌های ترامپ با رئیس بانک مرکزی آمریکا ادامه دارد آیا تهران اول مرداد ۱۴۰۴ تعطیل است؟ درخواست دروزی‌ها برای خروج تمامی نیرو‌های الجولانی از السویداء صدور کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی+ جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست پرونده کوروش کمپانی+ جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) کرملین: پوتین و لاریجانی دیدار کردند (۲۹ تیر ۱۴۰۴) روسیه برای ادامه مذاکرات صلح اوکراین اعلام آمادگی کرد غذای فاسد کار دست نتانیاهو داد معاون اول رئیس جمهور به محتکران کالاها هشدار جدی داد فارین افرز: ایران تنها کشوری است که یک قدرت هسته‌ای را به‌شدت هدف قرار داد دستور رئیس‌جمهوری به ۳ وزیر در زمینه امنیت غذایی ایران درباره تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی، در شورای امنیت گزارش رسمی ثبت کرد وزیر نیرو بابت مشکل آب از مردم عذرخواهی کرد + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: تعامل توأم با رفاقت، رمز پیروزی در جبهه فرهنگی است | ضرورت حفظ و تحکیم انسجام اجتماعی درس‌هایی از «إِنَّ مَعِیَ رَبِّی» راهکار‌های رفع چالش کم‌آبی روی میز رئیس جمهور | پزشکیان: کارگروه‌های استانی برای تدوین راه‌حل‌های متناسب با شرایط اقلیمی تشکیل شود آمریکا حمله صهیونیست‌ها به کلیسای فلسطینی‌ها را «اقدام تروریستی» خواند پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان دعوت به عمل آورد تعداد شهدای نان در غزه به بیش از ۹۰۰ نفر رسید (۲۹ تیر ۱۴۰۴) موشن‌گرافی | رهبر معظم انقلاب: کار بزرگ ملت ایران در جنگ تحمیلی اخیر از جنس اراده، عزم و اعتماد به نفس بود ارتش جمهوری اسلامی: سامانه‌های پدافند هوایی آسیب‌دیده جایگزین شدند + فیلم ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای به توافق رسیدند میدری: تغییری در دهک‌بندی‌ خانوارها انجام نشده است آغاز رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه از فردا، ۳۰ تیرماه استاندار خراسان رضوی: مرز ایران و افغانستان ظرفیت تبدیل‌شدن به هاب اقتصادی منطقه را دارد تداوم بی‌ثباتی‌ها در پنتاگون | برکناری مرموز یکی از کارکنان ارشد این وزارتخانه لیبرمن: نتانیاهو خواهان طولانی شدن جنگ غزه تا زمان برگزاری انتخابات است
سرخط خبرها

پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم

  • کد خبر: ۳۰۱۵۰۹
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم
رئیس جمهور با بیان اینکه امروز با انواع و اقسام مشکلات مواجه هستیم و ناترازی‌هایی زیادی در آب، برق، گاز داریم، گفت: جز نگاه بسیجی برای حل مشکلات، هیچ راهی برای ساختن مملکت و از بین بردن بی‌عدالتی وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که صبح امروز در حرم امام خمینی (ره) برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: اوایل انقلاب ما دانشجو بودیم و آنچه به خاطر می‌آید از آن دوران، تمام فکر و ذکر ما این بود که کشوری را باید بسازیم که توام با عزت، سربلندی، عدالت و به دور از تبعیض باشد و الگویی برای کشور‌های منطقه باشیم و به دیگر بگوییم که اعتقاد و مسیر ما بهترین راه است. 

وی افزود: در ابتدای انقلاب که جنگ به ایران تحمیل شد، ما با پول تو جیبی خودمان به مناطق محروم و صعب‌العبور می‌رفتیم و هر کاری از دست‌مان بر می‌آمد برای رفع محرومیت از این مناطق انجام می‌دادیم و فکرمان این بود که بی‌هیچ ادعایی باید مملکت را بسازیم. 

رئیس‌جمهور گفت: در دانشگاه بر مبنای آنچه که نیازمان بود، باورمان این بود که باید تخصصی داشته باشیم که بتوانیم نیازمند جامعه باشیم. آن زمان سپاه و سایر بخش‌ها هنوز ساختار پزشکی و درمانی سازمان‌یافته‌ای نداشتند و دانشگاه‌ها بودند که نیاز بهداشت و درمان را پشتیبانی می‌کردند و لشکر عاشورا هیچ عملیاتی را نکرد مگر اینکه در آن عملیات‌ها دانشجو‌ها پشتیبان بهداشت و درمان مجروحان جنگی بودند. 

پزشکیان با بیان اینکه نگاه دانشگاه و دانشجو در دوران جنگ تحمیلی مستقل از اینکه چپ‌اند یا راست‌اند این بود که از مملکت دفاع کنند، خاطرنشان کرد: جبهه را دانشجویان اداره کردند و تا آن زمان که نیرو‌های مسلح به سازمان‌دهی قابل قبولی برسند، این دانشگاه و دانشجویان بودند که پشتیبان جنگ بودند. بعد از جنگ همان بچه‌هایی که جبهه رفته بودند، نهایت تلاش خود را به کار بستند تا در مسیر آبادانی و پیشرفت کشور حرکت کنند. من تصور می‌کنم که الان در دولت هم باید همان راه بسیج در دوران دفاع مقدس را پیش بگیریم. 

وی تاکید کرد: امروز به جز نگاه بسیجی برای حل مشکلات، هیچ راهی برای ساختن مملکت و از بین بردن بی‌عدالتی و خدمت وجود ندارد. ما به شرطی که در عمل خودمان را نشان دهیم، بهترین هستیم. 

رئیس‌جمهور گفت: ما امروز با انواع و اقسام مشکلات مواجه هستیم و ناترازی‌هایی زیادی در آب، برق، گاز و محیط زیست داریم و باید بتوانیم این ناترازی‌ها را حل کنیم و پاسخگویی مردم باشیم که با روند دولتی و اداری امکان پذیر نیست. ما برای حل مشکل مردم جز با نگاهی که در ابتدای انقلاب همه دست به دست هم دادند و به میدان آمدند، راهی دیگری نداریم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->