بیروت در انتظار تشییع تاریخی | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد رئیس کمیته دفاعی مجلس: تحرکات دشمنان را تحت نظر داریم | هر تهدیدی را با تهدید پاسخ می‌دهیم رئیس جمهور: مدیریت عادلانه منابع و معیشت مردم، دغدغه دولت است مراسم تکریم و معارفه فرمانده انتظامی مشهد برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم

  • کد خبر: ۳۰۱۵۰۹
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم
رئیس جمهور با بیان اینکه امروز با انواع و اقسام مشکلات مواجه هستیم و ناترازی‌هایی زیادی در آب، برق، گاز داریم، گفت: جز نگاه بسیجی برای حل مشکلات، هیچ راهی برای ساختن مملکت و از بین بردن بی‌عدالتی وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که صبح امروز در حرم امام خمینی (ره) برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: اوایل انقلاب ما دانشجو بودیم و آنچه به خاطر می‌آید از آن دوران، تمام فکر و ذکر ما این بود که کشوری را باید بسازیم که توام با عزت، سربلندی، عدالت و به دور از تبعیض باشد و الگویی برای کشور‌های منطقه باشیم و به دیگر بگوییم که اعتقاد و مسیر ما بهترین راه است. 

وی افزود: در ابتدای انقلاب که جنگ به ایران تحمیل شد، ما با پول تو جیبی خودمان به مناطق محروم و صعب‌العبور می‌رفتیم و هر کاری از دست‌مان بر می‌آمد برای رفع محرومیت از این مناطق انجام می‌دادیم و فکرمان این بود که بی‌هیچ ادعایی باید مملکت را بسازیم. 

رئیس‌جمهور گفت: در دانشگاه بر مبنای آنچه که نیازمان بود، باورمان این بود که باید تخصصی داشته باشیم که بتوانیم نیازمند جامعه باشیم. آن زمان سپاه و سایر بخش‌ها هنوز ساختار پزشکی و درمانی سازمان‌یافته‌ای نداشتند و دانشگاه‌ها بودند که نیاز بهداشت و درمان را پشتیبانی می‌کردند و لشکر عاشورا هیچ عملیاتی را نکرد مگر اینکه در آن عملیات‌ها دانشجو‌ها پشتیبان بهداشت و درمان مجروحان جنگی بودند. 

پزشکیان با بیان اینکه نگاه دانشگاه و دانشجو در دوران جنگ تحمیلی مستقل از اینکه چپ‌اند یا راست‌اند این بود که از مملکت دفاع کنند، خاطرنشان کرد: جبهه را دانشجویان اداره کردند و تا آن زمان که نیرو‌های مسلح به سازمان‌دهی قابل قبولی برسند، این دانشگاه و دانشجویان بودند که پشتیبان جنگ بودند. بعد از جنگ همان بچه‌هایی که جبهه رفته بودند، نهایت تلاش خود را به کار بستند تا در مسیر آبادانی و پیشرفت کشور حرکت کنند. من تصور می‌کنم که الان در دولت هم باید همان راه بسیج در دوران دفاع مقدس را پیش بگیریم. 

وی تاکید کرد: امروز به جز نگاه بسیجی برای حل مشکلات، هیچ راهی برای ساختن مملکت و از بین بردن بی‌عدالتی و خدمت وجود ندارد. ما به شرطی که در عمل خودمان را نشان دهیم، بهترین هستیم. 

رئیس‌جمهور گفت: ما امروز با انواع و اقسام مشکلات مواجه هستیم و ناترازی‌هایی زیادی در آب، برق، گاز و محیط زیست داریم و باید بتوانیم این ناترازی‌ها را حل کنیم و پاسخگویی مردم باشیم که با روند دولتی و اداری امکان پذیر نیست. ما برای حل مشکل مردم جز با نگاهی که در ابتدای انقلاب همه دست به دست هم دادند و به میدان آمدند، راهی دیگری نداریم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->