خوش خبری مرادمند برای استقلالی‌ها VAR در لیگ یک! غیبت کایل دیک در مسابقات جهانی درگذشت قهرمان قایقرانی ایران در سانحه انفجار بندر شهیدرجایی تنبیه اینزاگی برای طارمی احتمال غیبت جلالی در بازی با آلومینیوم قوت گرفت درخشش پرسپولیس در مسابقات الکترونیک نخبگان آسیا لحظه‌ای که اسطوره شکست | مودریچ جادویی؛ آخرین پاس، آخرین زخم کیوسفسکی پنجره استقلال را می‌بندد؟ محرومیت سنگین در انتظار مدافع رئال مادرید مصدومیت بلای جان رشفورد شد تاریخ و ساعت بازی‌های اینتر و ناپولی در این هفته سری‌آ | کورس میلی‌متری فتح اسکودتو ۳ شهر میزبان احتمالی فینال جام حذفی| مشهد، کرمان یا اراک؟ جباری به دنبال دلیل حاشیه‌سازی آرمین سهرابیان نتیجه و فیلم خلاصه بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پادشاهی فلیک و پسران خریدار وی‌اِی‌آر، یک دونه خوبش رو بیار پایان جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا(ع) | یک تمرین خوب ملی فرصت‌های آخر میثاقیان و فردوسی روایت عکس خاطره‌انگیز از تقابل تیم ملی و منتخب خراسان به قلم استاد فریدون مهریار | محو تماشای ثابتی! نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است
سرخط خبرها

پرسپولیس به دنبال نقدکردن طلب ۱۲۷ میلیاردی

  • کد خبر: ۳۰۱۷۱۳
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
پرسپولیس به دنبال نقدکردن طلب ۱۲۷ میلیاردی
باشگاه پرسپولیس امروز دو نامه به وزارتخانه‌های ورزش و اقتصاد برای پیگیری طلب ۱۲۷ میلیاردی خود ارسال کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس امروز دو نامه جداگانه به وزارتخانه‌های ورزش و اقتصاد ارسال کرده است. این نامه همراه مستندات این باشگاه برای پیگیری طلب ۱۲۷ میلیارد تومانی است که مدعی هستند از وزارت ورزش طلب دارند.

ماجرای این طلب مربوط به اسفند ۱۴۰۰ تا اردیبهشت امسال است. پیش از تغییر وزارت ورزش و جوانان کویمرث هاشمی وزیر وقت وزارت ورزش نامه طلب باشگاه پرسپولیس را امضا کرده و دستور به پرداخت آن داده بود، اما با تغییر دولت هنوز وزارت ورزش زیر بار پرداخت این پول نرفته است.

جالب است که برنا فیروزی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان امروز در مصاحبه‌ای مدعی شده که وزارت ورزش بدهی به پرسپولیس ندارد و در ادامه حرف هایش مدعی شده که هرگونه درآمد حاصل از واگذاری این باشگاه نیز باید طبق قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ هزینه شده و درآمدی نیز از این بابت برای وزارت ورزش و جوانان منظور نشده است.

فیروزی در حالی این صحبت را مطرح کرده که باشگاه پرسپولیس پیگیری‌های لازم را از طریق سازمان برنامه بودجه هم انجام داده و صورت جلسه این سازمان را برای دریافت این طلب گرفته است، اما عجیب است که وزارت ورزش زیر بار پس دادن این پول نمی‌رود و منکر آن هم می‌شود.

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس تاکید دارد اظهارات برنا فیروزی مربوط به بعد از واگذاری ۸۵ درصد از سهام پرسپولیس در اردیبهشت امسال است و ربطی به قبل از آن ندارد. به هر روی مسئولان پرسپولیس مصر هستند تا این پول به سرخپوشان بازگردانده شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->