وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

پرسپولیس به دنبال نقدکردن طلب ۱۲۷ میلیاردی

  • کد خبر: ۳۰۱۷۱۳
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۷
پرسپولیس به دنبال نقدکردن طلب ۱۲۷ میلیاردی
باشگاه پرسپولیس امروز دو نامه به وزارتخانه‌های ورزش و اقتصاد برای پیگیری طلب ۱۲۷ میلیاردی خود ارسال کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، باشگاه پرسپولیس امروز دو نامه جداگانه به وزارتخانه‌های ورزش و اقتصاد ارسال کرده است. این نامه همراه مستندات این باشگاه برای پیگیری طلب ۱۲۷ میلیارد تومانی است که مدعی هستند از وزارت ورزش طلب دارند.

ماجرای این طلب مربوط به اسفند ۱۴۰۰ تا اردیبهشت امسال است. پیش از تغییر وزارت ورزش و جوانان کویمرث هاشمی وزیر وقت وزارت ورزش نامه طلب باشگاه پرسپولیس را امضا کرده و دستور به پرداخت آن داده بود، اما با تغییر دولت هنوز وزارت ورزش زیر بار پرداخت این پول نرفته است.

جالب است که برنا فیروزی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان امروز در مصاحبه‌ای مدعی شده که وزارت ورزش بدهی به پرسپولیس ندارد و در ادامه حرف هایش مدعی شده که هرگونه درآمد حاصل از واگذاری این باشگاه نیز باید طبق قانون سیاست‌های کلی اصل ۴۴ هزینه شده و درآمدی نیز از این بابت برای وزارت ورزش و جوانان منظور نشده است.

فیروزی در حالی این صحبت را مطرح کرده که باشگاه پرسپولیس پیگیری‌های لازم را از طریق سازمان برنامه بودجه هم انجام داده و صورت جلسه این سازمان را برای دریافت این طلب گرفته است، اما عجیب است که وزارت ورزش زیر بار پس دادن این پول نمی‌رود و منکر آن هم می‌شود.

این در حالی است که باشگاه پرسپولیس تاکید دارد اظهارات برنا فیروزی مربوط به بعد از واگذاری ۸۵ درصد از سهام پرسپولیس در اردیبهشت امسال است و ربطی به قبل از آن ندارد. به هر روی مسئولان پرسپولیس مصر هستند تا این پول به سرخپوشان بازگردانده شود. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->