حسن کلیدری در گفتوگو با شهرآرانیوز، درخصوص فروش نشریات در دکههای مطبوعاتی گفت: رویکرد اصلی دکههای مطبوعات در بهروزرسانی و تبدیل آنها به کیوسک هوشمند شهری، ارائه خدمات بهروز شهروندی و نشریات و کتاب است.
وی افزود: مدیریت شهری جهت اجرای بهتر کیوسک هوشمند شهری، کارگروهی تشکیل داده و جلساتی را برای تفاهم و مشورت با سازمانهای مرتبط با این موضوع در دستورکار قرار داده است.
کلیدری بیان کرد: به دنبال ضوابطی هستیم تا در کنار ارائه خدمات هوشمند شهروندی، مطبوعات و نشریات را نیز به جایگاه اصلی خود برسانیم و در همین راستا، کیوسکهای هوشمند شهری با ایجاد سازه بصری زیبا و کاربردی ارائه میشود.
وی گفت: کیوسکهای مطبوعات شهری با نظر کارشناسان حوزه فناوری و اطلاعات ترافیک، پلیس راهور، اتحادیه مطبوعات و خانه مطبوعات استان بهروزرسانی میشوند.
کلیدری افزود: اولویت بهرهبرداری برای کیوسکهای هوشمند شهری، صاحبان دکههای مطبوعاتی فعلی هستند که سالهاست به فروش مطبوعات میپردازند.
وی اظهار داشت: در کیوسک هوشمند شهری، علاوه بر فروش نشریات و کتاب و مطبوعات، خدمات هوشمند شهروندی از قبیل راهنمای زائر، خرید با کیوآر کد، شارژ و فروش منکارت، پرداخت عوارض شهری و... ارائه میشود.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری مشهد به دو راهکار برگزاری مزایده با حضور کارشناس رسمی و قیمت منطقی برای واگذاری این کیوسکهای مطبوعات شهری اشاره کرد.
مجتبی محمودی، رئیس هیئتمدیره خانه مطبوعات و رسانههای خراسان رضوی، گفت: خانه مطبوعات و رسانههای استان، اولین معترض به فعالیتهای غیر در دکههای مطبوعاتی است که به کار توزیع مواردی غیرفرهنگی میپردازند و از پذیرش و فروش مناسب مطبوعات استنکاف میکنند.
وی گفت: سرپرستهای روزنامهها در استان خراسان رضوی هم به عنوان بازوی فکری و اجرایی میتوانند در نظارت بر دکههای مطبوعات، حضور مؤثر داشته باشند.
محمودی خاطرنشان کرد: حمایت از دکههای مطبوعاتی را که رویکرد فرهنگی و دغدغه رسانهای دارند، رسالت خودمان میدانیم و نیازمند تقویت سیستم توزیع مطبوعات هستیم.