هشدار خود مراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها
جانشین معاونت میراث فرهنگی:

ورود واحد باستان‌شناسی و ثبت اثر میراث فرهنگی به مسئله حمام تاریخی آبکوه

  • کد خبر: ۳۰۲۷۴
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۷
ورود واحد باستان‌شناسی و ثبت اثر میراث فرهنگی به مسئله حمام تاریخی آبکوه
جانشین معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی از بررسی قدمت و شناسایی حمام تازه کشف شده آبکوه خبر داد.

علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، احسان زهره‌وندی با اعلام این خبر افزود: پس از نامه‌نگاری‌هایی که از سوی شهرداری مشهد با معاونت میراث فرهنگی مبنی بر بررسی تاریخ و قدمت محوطه کشف شده کهنه حمام آبکوه یا همان حمام رضوی انجام شد، عملیات عمرانی‌ای که در محل کشف اثر در حال انجام بود، متوقف شد.


وی ادامه داد: پس از بررسی‌های کارشناسانه، برای این اداره مسجل شد که حمام کشف شده دارای ارزش تاریخی است و اکنون در حال رایزنی برای برگزاری جلسه هم‌فکری و هماهنگی با مدیریت شهرداری منطقه یک هستیم.


زهره‌وندی درباره اقدامات احتمالی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی درباره این حمام گفت: نظر قطعی ما، حفاظت و نمایش این حمام تاریخی است و پس از جلسه با شهرداری، واحد باستان‌شناسی و ثبت اثر برای تخمین دقیق تاریخ و شرایط مرمت بنا وارد خواهد شد. اکنون و براساس مطالعات ابتدایی، قدمت این حمام به اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی بازمی‌گردد و ادامه پروژه بررسی اثر از جمله شیوه مرمت، به تصمیم‌گیری شهرداری و میراث مربوط خواهد بود.


جانشین معاونت میراث فرهنگی در پاسخ به اینکه آیا امکان دارد سرنوشت حمام چیزی جز شناسایی و بازسازی باشد، تأکید کرد: حفظ و نگهداری این میراث تازه کشف شده، مورد توجه شهرداری مشهد نیز هست و قطعا مراحل شناسایی و مرمت را طی خواهد کرد. تجربه تلخ تخریب خانه استاد مشکاتیان باعث حساسیت بیشتر ما برای حفاظت از میراث‌های فرهنگی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->