سرنگونی پهپاد آمریکایی در آسمان یمن (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) ابوالغیط: طرح عربی برای بازسازی غزه تصویب شد اروپا خواستار راهکار دیپلماتیک برای برنامه هسته‌ای ایران شد روسیه: لفاظی اروپا برای استفاده از مکانیزم ماشه غیرمسئولانه و غیرقانونی است نگرانی انگلیس از توقف ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه رئیس‌جمهور عراق: درباره تبعات فاجعه‌بار علیه مسئله فلسطین هشدار می‌دهیم واکنش امیر سیاح به حکم پرونده فساد چای دبش اقدامات خصمانه انگلیس علیه ایران ادامه دارد فردیس از کرج جدا و به عنوان شهرستان مستقل اعلام شد زلنسکی: آماده‌ایم در سریع‌ترین زمان بر سر میز مذاکره حاضر شویم آمریکا: انصارالله یمن یک «سازمان تروریستی خارجی» است پزشکیان: می‌توان از ظرفیت تبلیغی مساجد برای حل مشکلات بهره‌ برد ترامپ دانشجویان معترض را تهدید کرد کشف ۲۰ کیلوگرم ماده مخدر شیشه توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) الجولانی و محمود عباس دیدار کردند+ جزئیات نشست سران کشور‌های عربی در قاهره برای بررسی آینده نوار غزه آغاز شد (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: فلسطین، خط مقدم جنگ اسلام و استکبار است | دشمن نمی‌خواهد ما مستقل باشیم اعلام جزئیات احکام ۴۲ نفر از متهمان پرونده چای دبش ضرورت جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه خدمت به زائران رضوی تمدید دوره فعلی شورا‌های اسلامی شهر و روستا تا خرداد ۱۴۰۵ طرح مصر برای آینده غزه چیست؟ مبالغ برخی تخلفات رانندگی از ۲۰ اسفند افزایش می‌یابد+ جدول (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: پشتیبان توسعه فناوری کشور، صنعت دفاعی ماست آغاز ماموریت دیپلماتیک سفرای ویتنام و نیوزیلند در ایران بلومبرگ: پوتین با وساطت میان ایران و آمریکا در مذاکرات هسته‌ای و منطقه‌ای موافقت کرده است جلسه کمیسیون عمران مجلس با محوریت بررسی علل حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان کرمانی آغاز شد + فیلم وزیر راه: شرکت‌های هواپیمایی حق گران‌فروشی ندارند | ادامه حضور سرمایه‌گذاران هندی در چابهار رئیس شورای عالی استان‌ها: شورا پیگیر تدوین طرح تسهیل توزیع و عرضه محصولات روستاییان است
سرخط خبرها

جزئیاتی از دیدار هیئت ایرانی و انریکه مورا (۹ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۲۷۸۴
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵
جزئیاتی از دیدار هیئت ایرانی و انریکه مورا (۹ آذر ۱۴۰۳)
معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: ‏با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفتگوی صریحی در مورد طیفی از موضوعات و همچنین چشم انداز مذاکرات هسته‌ای و رفع تحریم در پرتو تحولات جدید داشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، کاظم غریب آبادی صبح امروز جمعه ۹ آذرماه در ارتباط با دیدار روز گذشته خود و مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزیر خارجه با «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ژنو در صفحه اجتماعی ایکس نوشت: با انریکه مورا گفتگوی صریحی در مورد طیفی از موضوعات و همچنین چشم انداز مذاکرات هسته‌ای و رفع تحریم در پرتو تحولات جدید داشتیم.

 وی ادامه داد: به مورا گفته شد اتحادیه اروپا باید دست از رفتار خودبینانه و غیرمسئولانه خود در قبال موضوعات و چالش‌های این قاره و مسائل بین‌المللی بردارد.

غریب آبادی ادامه داد: اروپا نباید مشکلات و اشتباهات خودش، از جمله در رابطه با منازعه اوکراین، را با درگیر کردن دیگران فرافکنی کند. اروپا با رفتار همدستانه‌ای که به‌ویژه سه کشور مهم آن در قبال نسل‌کشی در غزه داشته‌اند، اکنون هیچ جایگاه اخلاقی برای نصیحت‌کردن دیگران در مورد حقوق بشر ندارد. اروپا در موضوع هسته‌ای ایران نیز به دلیل عدم برخورداری از روحیه مسئولیت‌پذیری و اعتماد به نفس لازم، مدت‌ها است از بازیگری تاثیرگذار فاصله گرفته است. اروپا نیازمند خودبازیابی است.

بر اساس این گزارش، انریکه مورا، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، نیز بامداد روز جمعه در حساب کاربری‌اش در شبکه اجتماعی ایکس با تکرار برخی از ادعا‌ها در مورد حمایت نظامی ایران از روسیه در جنگ اوکراین در مورد این دیدار نوشت: «با معاون‌های وزیر خارجه ایران، تخت روانچی و غریب آبادی گفت‌وگوی صریحی در خصوص حمایت نظامی ایران از روسیه که باید متوقف شود، مسأله هسته‌ای که به راه حل دیپلماتیک نیاز دارد، تنش‌های منطقه‌ای (که جلوگیری از تشدید بیشتر تنش‌ها از سوی همه طرف‌ها مهم است) و حقوق بشر داشتم.»

بر اساس برنامه ریزی انجام شده قرار است گفت‌و‌گو‌های هیات ایرانی با نمایندگان سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در روز جمعه در ژنو برگزار شود.
 
ابن دیدار در ادامه گفت‌و‌گو‌هایی است که مهر ماه امسال به منظور ارزیابی شرایط و تبادل نظر در خصوص مجموعه‌ای از موضوعات فی‌مابین ایران و اروپا (اتحادیه اروپا و سه کشور اروپایی) در حاشیه مجمع عمومی ملل متحد در نیویورک برگزار شد. در آن نشست‌ها مقرر شد طرفین در تاریخی که بعدا مورد توافق قرار می‌گیرد، مجددا ملاقات کنند و در همین چارچوب دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و اروپا روز جمعه ۹ آذرماه با حضور تخت‌روانچی و غریب‌آبادی برگزار می‌شود.

این قبیل نشست‌ها برای تبیین دقیق مطالبات و ملاحظات کشور و پرهیز دادن طرف‌های مقابل از هرگونه اشتباه محاسباتی و نیز شنیدن نقطه‌نظرات آنها اهمیت دارد.

در عین حال، رایزنی و تبادل‌نظر در خصوص آینده مذاکرات در پرتو تحولات جدید و دورنمای سناریو‌های محتمل برای رسیدن به یک توافق در خصوص موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها در دستورکار این نشست خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->