پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

خسارت میلیونی کرونا به صنعت گل و گیاه خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۳۰۳۰۰
  • ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۴
خسارت میلیونی کرونا به صنعت گل و گیاه خراسان‌رضوی
رییس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه خراسان‌رضوی گفت: بر اثر شیوع کرونا طی اسفند پارسال و فروردین امسال در مجموع ۱۶۰۰ میلیارد ریال خسارت به تولیدکنندگان گل و گیاه در این استان وارد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا شریفیان روز شنبه در نشست با خبرنگاران افزود: ۴۰۰ تولیدکننده گل و گیاه در قالب ۱۲ تشکل صنفی زیرمجموعه این اتحادیه هستند که برخی از آن‌ها خسارت ۱۰۰ درصدی از شیوع کرونا متحمل شده‌اند، اما هیچ واحدی از انان تعطیل نشد.

وی ادامه داد: کرونا در زمانی شیوع یافت و منجر به تعطیلی اجباری واحد‌های صنفی از جمله صنعت گل و گیاه شد که بهترین زمان برای بازار گل بود و تولیدکنندگان سرمایه‌گذاری و هزینه بسیار برای فروش گل و بازگشت سرمایه خود در این دو ماه کرده بودند.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه و محصولات گلخانه‌ای خراسان رضوی گفت: با وجود مشکلات فراوان مالی و پرداخت هزینه‌های اجباری در مقابل عدم فروش گل، هیچ یک از تولیدکنندگان گل و گیاه در این استان تعدیل نیروی انسانی نداشته و کارگران بر سر کار باقی ماندند.

وی افزود: در ابتدا هیات دولت فعالان صنعت گل و گیاه را جزو خسارت دیدگان از کرونا به شمار نیاورد، اما با پیگیری‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی و وزیران، این موضوع در دستور کار هیات دولت قرار گرفت و صنف تولیدکنندگان گل و گیاه به عنوان چهاردهمین رسته صنفی خسارت دیده از کرونا شناخته شد.

شریفیان با اشاره به ظرفیت بسیار خراسان رضوی بویژه مشهد در صادرات گل و گیاه ادامه داد: از این استان گل رز یا شاخه بریده به کشور‌های اطراف صادر می‌شود و بازار بسیار خوبی برای این محصول در کشور‌های آسیای میانه وجود دارد.

وی گفت: در صورتی که پایانه صادراتی گل در حد ظرفیت‌های بسیار خراسان رضوی در مشهد ایجاد شود، گام بلندی در مسیر توسعه صادرات برداشته می‌شود که اخیرا وزیر جهاد کشاورزی در این زمینه قول مساعدت داده است.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه و محصولات گلخانه‌ای خراسان رضوی افزود: این استان بویژه مشهد از نظر علمی و فناوری در حوزه تولید گل و گیاه رشد قابل ملاحظه‌ای داشته و نسبت به استان‌های دیگر و حتی کشور‌های همسایه بسیار جلوتر است، اما در مقایسه با کشور‌های اروپایی بویژه هلند ۵۰ سال عقب‌تراست.

وی ادامه داد: از سوی دیگر هر شاخه گل رز در کشور‌های اروپایی بین ۵۰ هزار تا ۶۰ هزار ریال به فروش می‌رسد در حالی که قیمت هر شاخه گل رز در ایران ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار ریال است و این تفاوت قیمت، بازار خوبی را برای گل ایران بوجود می‌آورد.

شریفیان کمک دولت در تسریع پرداخت تسهیلات و رفع موانع در این خصوص، توسعه صنایع بسته‌بندی و مکانیزاسیون کشاورزی برای رونق علمی و کیفی صنعت گل و گیاه را خواستار شد.

وی با اشاره به فعالیت ۸۰ تولیدکننده گل‌های فصلی در مشهد گفت: با این حال شهرداری این شهر برای تزئین فضای سبز شهری، جامعه صنعتی گل و گیاه این شهر را کنار گذاشته و در قالب برگزاری مناقصه نیاز خود به گل را از تولیدکنندگان غیرمشهدی تامین می‌کند.

رییس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه و محصولات گلخانه‌ای خراسان رضوی با اشاره به اقدام خیرخواهانه اعطای گل توسط تولیدکنندگان گل و گیاه به جوامع مختلف افزود: با توجه به شیوع کرونا و کاهش اهدای خون توسط مردم به هر یک از اهداکنندگان خون، شاخه گل هدیه خواهد شد.

وی ادامه داد: چند سال قبل ۲۵ خرداد ماه در سالنامه جمهوری اسلامی ایران به عنوان روز ملی گل نامگذاری شده بود که این عنوان از سالنامه برداشته شد و خواسته جامعه صنعت گل و گیاه بازگشت عنوان روز ملی این صنعت به سالنامه ایران است.

شریفیان گفت: نمایشگاه‌های گل و گیاه در مشهد همواره یکی از پربازدیدکننده‌ترین نمایشگاه‌ها بوده به طوری که روزانه ۲۰ هزار نفر بازدیدکننده داشته و این نشان دهنده علاقه مردم به صنعت گل و گیاه است.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->