شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته پایتخت دل‌ها در حرم امام رضا(ع) | سکانسی از سریال پایتخت که ایران را به مشهد گره زد پیام تبریک سردار کارگر به‌مناسبت روز ارتش تغییر در سهمیه حج سوریه | سوری‌ها از سه کشور بدون قرعه به حج می‌روند مهم‌ترین خواسته‌های اموات از نگاه دین و عرف چیست؟ رئیس بنیاد شهید: ستاد‌های استانی بزرگداشت شهدای خدمت راه‌اندازی می‌شود عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول صدای واژه‌های وحی؛ مستندی در مورد سلوک فعال قرآنی روی آنتن شبکه چهار سیما اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست
سرخط خبرها

تجلی آرمان‌های انبیا و ائمه (ع) در وجود فاطمه (س)

  • کد خبر: ۳۰۳۷۷۵
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
تجلی آرمان‌های انبیا و ائمه (ع) در وجود فاطمه (س)
تمام انبیا و ائمه طاهر (ع) در طول تاریخ، چشمشان به امام زمان (عج) بوده است تا ایشان بیایند و دست ظلم و ظالم را قطع کنند.

تمام انبیا و ائمه طاهر (ع) در طول تاریخ، چشمشان به امام زمان (عج) بوده است تا ایشان بیایند و دست ظلم و ظالم را قطع کنند و مردم عالم را نجات دهند و عدالت را بر همه عالم حاکم کنند؛ یعنی همه اولیا در تاریخ، چشم‌به‌راه آمدن و فرج حضرت حجت‌بن‌الحسن (عج) بوده‌اند، اما آن امام عدالت‌گستر و آخرین ذخیره خدا روی زمین، مادرشان را الگو و اسوه خود معرفی می‌کنند و می‌فرمایند: «دختر رسول خدا (ص) (فاطمه‌زهرا (س)) برای من، اسوه و الگویی نیکوست».

به‌عبارت بهتر، همه انبیا به امام‌مهدی (عج) نگاه می‌کنند و امام‌زمان (عج) چشم به مادرشان دارند! گویی مراد و خواسته همه انبیا در فاطمه‌زهرا (س) خلاصه شده و با وجود آن یگانه بانوی عالمِ امکان، تجلی یافته است؛ بانویی که در حجاب و عفاف، حیا، عصمت و دیگر فضایل و ارزش‌های اخلاقی به قدری در اوج بوده‌اند که فهم و درک آن برای اذهان عادی ممکن نیست.

حضور عفیفانه، اما مقتدر در جامعه

بانوی جلیل‌القدری که وقتی ابن‌مکتوم که فردی روشندل و نابینا بود، در اتاق حضور داشت و با پیامبر (ص) صحبت می‌کرد، اتاق را ترک کردند و، چون رسول خدا (ص) از دلیل آن پرسیدند و فرمودند او که تو را نمی‌بیند! حضرت زهرا (س) عرض کردند: من که او را می‌بینم...، اما همین زهرای‌مرضیه (س) که از یک نابینا خود را می‌پوشاند، وقتی ماجرا‌های بعد از رحلت پیامبر (ص) و غصب ولایت امیرالمؤمنین (ع) رخ می‌دهد، در عین حجاب و عفاف، مقاوم و استوار و مقتدرانه در مسجد و درمیان مردم حضور می‌یابد و در دفاع از ولایت و حق امیرمؤمنان (ع) خطبه می‌خواند و به تاریخ نشان می‌دهد که می‌توان در عین عفاف و حجاب در اجتماع حضور اثرگذار داشت. یعنی هم حجاب و هم جنگ با ظالم. به عبارت دیگر ایشان به ما یاد دادند که نه حجاب، مانع و نافی جنگ با ظالم است و نه جنگ با ظالم، سدی برای حجاب و حضور عفیفانه در اجتماع.

مسئولان، حواسشان به آثار مرتبط با حجاب و عفاف باشد

متأسفانه برخی مسئولان کشور هنوز درک دقیقی از عفاف و آثار آن ندارند و نمی‌دانند که عفت و امانتداری چه برکات و رحماتی را بر ما نازل می‌کند. آنها متوجه نیستند که بدون عفت و حجاب چه ضرباتی بر جسم و جان جامعه وارد می‌شود، بنابراین باید مراقب بود که هرکسی با هر اندیشه‌ای در رأس امور قرار نگیرد و مسئولیت نیابد و بررسی کنیم آنها که مسئولیت می‌یابند، آیا شایستگی لازم را دارند یا نه؛ چون بعدها، عقوبت تفکر و عملکرد آنها دست‌وپاگیر ما می‌شود.

مهم‌ترین درس صدیقه کبری (س)

تلاش و مقاومت و دفاع فاطمی برای آن بود که امت، شأن و جایگاه و آثار ولایت و امامت را درک کند. وقتی انسان بیمار می‌شود، نزد پزشک می‌رود و هر نسخه‌ای را که پزشک برایش بنویسد، می‌پذیرد و به آن عمل می‌کند؛ چون او را طبیب و ناجی خود می‌داند. همان‌طور که طبیب، حافظ جان و سلامتی مردم است، ولایت هم حافظ و طبیبِ جان و مال، دین و دنیا و عِرض و آبروی مردم است، لذا اگر همان‌طور که به دستورات طبیب چشم می‌گوییم و آن را موبه‌مو اجرا می‌کنیم، به ولایت و آموزه‌هایش هم پایبند باشیم و آنچه ولی‌خدا می‌گوید بپذیریم و عملی کنیم، به سعادت و سرمنزل مقصود که خدا برای ما در نظر دارد، می‌رسیم. این مهم‌ترین آموزه در سیره فاطمی است؛ درسی بزرگ و سرنوشت‌ساز که صدیقه‌کبری (س) برای آموزش و باورمند کردن جامعه به آن، جان و هستی خود را بذل کردند.

زبان از وصف زهرا (س) عاجز است

هرچه درباره فضایل و جایگاه حضرت زهرا (س) گفته شود، بازهم الفاظ کم می‌آید. آن‌قدر مقام حضرت فاطمه (س) بالاست که انسان از بیان آن عاجز است، هنگامی که موضوع حمایت از امام مطرح شد، حضرت زهرا (س) همه هستی خود را فدا کردند و در دفاع از ولی زمان از هیچ تلاشی فروگذار نکردند و این باید سرلوحه فکر و عمل ما هم باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->