حکم قاطع دادگاه کیفری مشهد: قصاص و ۲۱ سال حبس مجازات قتل با نسکافه سمی ثبت دمای بالای ۵۰ درجه در ۷ شهر خوزستان (۷ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای گم‌شدن جنین‌ها در بیمارستان آبان تهران تکذیب شد تلاش برای نجات بزرگ‌ترین ذخیره‌گاه بادام کوهی خراسان رضوی از خشکسالی اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند آغاز مرمت رباط تاریخی «تُروسَک» تربت حیدریه خراسان رضوی شاخص اهدای خون بانوان ایرانی، بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟ سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران کاهش چشمگیر آمار داوطلبان کنکور نگران‌کننده است فوت کودک ۶ ساله بر اثر برق‌گرفتگی در کالشور خراسان رضوی ما مردمانی ریشه در خاکیم از حلق بحران‌ها بیرون می‌آییم دانش‌آموزان اعزامی به المپیاد‌های جهانی با چه چالش‌هایی از جنگ ۱۲ روزه مواجه بودند؟ دریافت جایزه قهرمان جوان تالاب‌های جهان توسط یک ایرانی هشدار رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر: مجازات‌های سخت در انتظار زائران حمل کننده مواد مخدر به عراق است درباره اسماعیل آذری‌نژاد، فعال فرهنگی اهل کهگیلویه‌وبویراحمد | قصه معلم قصه‌گو ۵۱۰ میلیون مترمکعب ذخایر سد‌ها در یک‌هفته اخیر، مصرف شد (۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازداشت تمامی متهمان حادثه آزار و اذیت خانم جوان در یاسوج (۱۴ آذر ۱۴۰۳) + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۳۷۹۴
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۰
بازداشت تمامی متهمان حادثه آزار و اذیت خانم جوان در یاسوج (۱۴ آذر ۱۴۰۳) + فیلم
فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمامی هفت متهم حادثه آزار و اذیت خانمِ جوان در یاسوج دستگیر و به دستگاه عدالت سپرده شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، در این ویدئو عاملان آزار و اذیت دختر جوان خواستار بخشش هستند، اما دختر خواستار اعمال اشد مجازات برای آنهاست.

سرتیب دوم ستاد کیقباد مصطفایی با تشریح جزئیات دستگیری عاملان آزار و اذیت دختر جوان در یاسوج تصریح کرد: در پی انتشار کلیپ‌های تصویری و صوتی در فضای مجازی در چند روز اخیر در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد که احساسات عمومی و عفت جامعه را جریحه‌دار کرده است، موضوع با جدیت در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی با تاکید بر اینکه پلیس هیچ گونه بخشش یا چشم‌پوشی در قبال متعرضان به امنیت و آسایش عمومی نخواهد داشت، افزود: به پشتوانه قانون، با قاطعیت و بدون هیچ‌گونه اغماضی با کسانی که نظم امنیت عمومی را مختل کرده و آرامش روانی مردم را بر هم بزنند، برخورد خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->