مدیر پلی‌ استیشن: هوش مصنوعی می‌تواند در کنار نیروی انسانی انقلابی در صنعت گیم ایجاد کند تیم کوک: پیشرفت‌های اپل در فناوری سلامت میراث ارزشمند اپل است | توسعه Apple Intelligence از هفت سال پیش آغاز شد جزئیاتی جدید از رنگ‌های گلکسی s۲۵ اولترا اینترنت کشور دچار اختلال شد (۱۴ آذر ۱۴۰۳) اتمام حجت مایکروسافت با صاحبان سیستم‌های قدیمی: برای نصب ویندوز ۱۱ کامپیوتر جدید بخرید! تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند چگونه شماره سیم کارت ایرانسل، همراه‌ اول و رایتل خود را بفهمیم؟ + کددستوری آخرین خبر‌ها از «الدن رینگ ۲» از زبان هیدتاکا میازاکی اعتراف متا به اشتباهش در حذف محتواهای اینستاگرام در دوران همه‌گیری کرونا بهترین گوشی‌های پرچم‌دار و میان‌رده اندرویدی از نگاه بنچمارک آنتوتو (نوامبر ۲۰۲۴) سامسونگ احتمالا به زودی از یک عینک واقعیت افزوده رونمایی می‌کند آموزش برداشت توکن GOATS$ به کیف‌پول تون‌کیپر + فیلم مسیریابی اشتباه گوگل مپ و مرگ سه نفر! | خطای تکنولوژی یا انسانی؟ دسترسی ۶۹۹ روستا به اینترنت پرسرعت در ۱۰۰ روز اخیر «پوسیدگی مغزی» (Brain rot) چیست؟ | درباره کلمه برتر سال ۲۰۲۴ بیشتر بدانید پنج محصولی که اپل احتمالاً بهار سال ۲۰۲۵ عرضه می‌کند نتایج تحقیقات جدید درباره اثرات ضربه‌زدن به توپ با سر هشدار داده‌اند حضور دانش‌‎بنیان‌های مشهدی در حاشیه اجلاس اکو+ فیلم مقایسه جامع آیفون ۱۳ و ۱۴ طرح‌های برتر مسابقه جوان برتر بریکس معرفی شدند این ویژگی‌های گوشی‌های هوشمند به اندازه‌ پولی که برایشان پرداخت می‌کنید، اثرگذار نیستند!
سرخط خبرها

تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند

  • کد خبر: ۳۰۳۸۰۸
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند
تلگرام سرانجام موافقت کرده برای جلوگیری از انتشار محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان (CSAM) با نهاد بین‌المللی رسمی همکاری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بنیاد دیده‌بان اینترنت (IWF) به تلگر‌ام در زمینه شناسایی و حذف محتوا‌های CSAM و جلوگیری از گسترش آنها کمک خواهد کرد. تلگرام بار‌ها از همکاری با این بنیاد و طرح‌های مشابه دیگر خودداری کرده بود، اما ۴ ماه پس از دستگیری «پاول دورف»، مدیرعامل آن در روسیه، رویکرد خود را تغییر داده است.

IWF تصمیم تلگرام برای همکاری با آنها را «تحول‌آفرین» توصیف کرده، اما می‌گوید این فقط اولین مرحله از مسیری بسیار طولانی است. «درک ری-هیل»، مدیرعامل موقت IWF، می‌گوید:

«تلگرام با قبول همکاری با IWF می‌تواند از ابزار‌های پیشرو ما که برای اطمینان از منتشر نشدن این مطالب طراحی شده‌اند، استفاده کند.»

حدود ۹۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان از تلگرام که خودش را سرویس متمرکز بر حریم خصوصی کاربران معرفی کرده، استفاده می‌کنند. اخیراً گزارش‌های زیادی درباره فعالیت‌های مجرمانه مانند تبلیغ مواد مخدر و CSAM در تلگرام منتشر شده و همین گزارش‌ها نیز به دستگیری مدیرعامل آن ختم شد.

همان‌طور که BBC در ادامه گزارش خود می‌گوید، این مشکلات باعث شد یکی از کارشناسان تلگرام را «دارک‌وب جیبی» توصیف کند.

پاول دورف به همکاری‌نکردن با مجریان قانون برای مقابله با محتوا‌های مربوط به قاچاق مواد مخدر، سوءاستفاده جنسی از کودکان و کلاهبرداری متهم شده است. قضات فرانسوی در‌حال‌حاضر او را از خروج از فرانسه منع کرده‌اند تا تحقیقات بیشتری انجام شود.

مدتی است تلگرام عملکرد خود را تغییر داده است؛ مانند اعلام آدرس IP و شماره تلفن متخلفان به دولت‌ها که البته دورف گفته بود، تلگرام از سال ۲۰۱۸ در اکثر کشور‌ها اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها می‌دهد. غیرفعال‌کردن ویژگی «افراد نزدیک» (People nearby) تغییر دیگری است که در ماه‌های گذشته با هدف جلوگیری از کلاهبرداری اعمال شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->