بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند

  • کد خبر: ۳۰۳۸۰۸
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند
تلگرام سرانجام موافقت کرده برای جلوگیری از انتشار محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان (CSAM) با نهاد بین‌المللی رسمی همکاری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بنیاد دیده‌بان اینترنت (IWF) به تلگر‌ام در زمینه شناسایی و حذف محتوا‌های CSAM و جلوگیری از گسترش آنها کمک خواهد کرد. تلگرام بار‌ها از همکاری با این بنیاد و طرح‌های مشابه دیگر خودداری کرده بود، اما ۴ ماه پس از دستگیری «پاول دورف»، مدیرعامل آن در روسیه، رویکرد خود را تغییر داده است.

IWF تصمیم تلگرام برای همکاری با آنها را «تحول‌آفرین» توصیف کرده، اما می‌گوید این فقط اولین مرحله از مسیری بسیار طولانی است. «درک ری-هیل»، مدیرعامل موقت IWF، می‌گوید:

«تلگرام با قبول همکاری با IWF می‌تواند از ابزار‌های پیشرو ما که برای اطمینان از منتشر نشدن این مطالب طراحی شده‌اند، استفاده کند.»

حدود ۹۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان از تلگرام که خودش را سرویس متمرکز بر حریم خصوصی کاربران معرفی کرده، استفاده می‌کنند. اخیراً گزارش‌های زیادی درباره فعالیت‌های مجرمانه مانند تبلیغ مواد مخدر و CSAM در تلگرام منتشر شده و همین گزارش‌ها نیز به دستگیری مدیرعامل آن ختم شد.

همان‌طور که BBC در ادامه گزارش خود می‌گوید، این مشکلات باعث شد یکی از کارشناسان تلگرام را «دارک‌وب جیبی» توصیف کند.

پاول دورف به همکاری‌نکردن با مجریان قانون برای مقابله با محتوا‌های مربوط به قاچاق مواد مخدر، سوءاستفاده جنسی از کودکان و کلاهبرداری متهم شده است. قضات فرانسوی در‌حال‌حاضر او را از خروج از فرانسه منع کرده‌اند تا تحقیقات بیشتری انجام شود.

مدتی است تلگرام عملکرد خود را تغییر داده است؛ مانند اعلام آدرس IP و شماره تلفن متخلفان به دولت‌ها که البته دورف گفته بود، تلگرام از سال ۲۰۱۸ در اکثر کشور‌ها اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها می‌دهد. غیرفعال‌کردن ویژگی «افراد نزدیک» (People nearby) تغییر دیگری است که در ماه‌های گذشته با هدف جلوگیری از کلاهبرداری اعمال شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->