گفت‌و‌گو با هوش مصنوعی دیپ سیک درباره انقلاب اسلامی ایران | انقلاب ۵۷، نقطه عطفی که جهان را تغییر داد نظرات ایلان ماسک درباره کارکردهای ایمپلنت نورالینک و مواجهه با مرگ گوشی تاشو میکس فولد ۵ شیائومی احتمالا امسال عرضه نمی‌شود ویدئو | نظر مخاطبان درباره فیلم «آبستن» نگاهی دقیق به آیفون ۱۶؛ نسل آینده گوشی‌های هوشمند جزئیات جدیدی از گلکسی S۲۵ اج سامسونگ متا مدل‌های هوش مصنوعی‌اش را با کتاب‌های دانلودشده از تورنت آموزش داده است خرید یوسی پابجی موبایل | فروشگاهG4A4 ارزان، سریع و مطمئن واکنش سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی به شایعه رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب معرفی ۵ مادربرد گیمینگ امسال [⚡از دستش نده!] گوگل، موتور جستجویش را به دستیار هوش مصنوعی تبدیل می‌کند مصرف چند تخم‌مرغ در هفته برای سلامتی مفید است؟ | پژوهشگران پاسخ می‌دهند ویدئو | دیپ سیک چطور ظهور کرد و صنعت هوش مصنوعی را به هم ریخت؟ ویدئو | نظر مخاطبان درباره انیمیشن «پسر دلفینی ۲» کافه شهر | ویژه برنامه جشنواره فیلم فجر - قسمت سوم | نقد انیمیشن «ژولیت و شاه» و فیلم «ماریا» + نظرات مردمی راهکارهای مرکز شتاب ایده برای مدیریت انرژی | هم نوآوری، هم محرومیت زدایی ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک در استرالیا امضای تفاهم‌نامه توسعه ترانزیت داده بین ایران و عمان شکست هوش مصنوعی دیپ‌سیک در آزمایش‌های ایمنی! رشد نگران‌کننده تعداد موش‌ها در شهر‌های بزرگ به دلیل افزایش گرمای زمین شتاب شوق برانگیز علمی
سرخط خبرها

تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند

  • کد خبر: ۳۰۳۸۰۸
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
تلگرام برای محافظت از کودکان با یک بنیاد بین‌المللی همکاری می‌کند
تلگرام سرانجام موافقت کرده برای جلوگیری از انتشار محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان (CSAM) با نهاد بین‌المللی رسمی همکاری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بنیاد دیده‌بان اینترنت (IWF) به تلگر‌ام در زمینه شناسایی و حذف محتوا‌های CSAM و جلوگیری از گسترش آنها کمک خواهد کرد. تلگرام بار‌ها از همکاری با این بنیاد و طرح‌های مشابه دیگر خودداری کرده بود، اما ۴ ماه پس از دستگیری «پاول دورف»، مدیرعامل آن در روسیه، رویکرد خود را تغییر داده است.

IWF تصمیم تلگرام برای همکاری با آنها را «تحول‌آفرین» توصیف کرده، اما می‌گوید این فقط اولین مرحله از مسیری بسیار طولانی است. «درک ری-هیل»، مدیرعامل موقت IWF، می‌گوید:

«تلگرام با قبول همکاری با IWF می‌تواند از ابزار‌های پیشرو ما که برای اطمینان از منتشر نشدن این مطالب طراحی شده‌اند، استفاده کند.»

حدود ۹۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان از تلگرام که خودش را سرویس متمرکز بر حریم خصوصی کاربران معرفی کرده، استفاده می‌کنند. اخیراً گزارش‌های زیادی درباره فعالیت‌های مجرمانه مانند تبلیغ مواد مخدر و CSAM در تلگرام منتشر شده و همین گزارش‌ها نیز به دستگیری مدیرعامل آن ختم شد.

همان‌طور که BBC در ادامه گزارش خود می‌گوید، این مشکلات باعث شد یکی از کارشناسان تلگرام را «دارک‌وب جیبی» توصیف کند.

پاول دورف به همکاری‌نکردن با مجریان قانون برای مقابله با محتوا‌های مربوط به قاچاق مواد مخدر، سوءاستفاده جنسی از کودکان و کلاهبرداری متهم شده است. قضات فرانسوی در‌حال‌حاضر او را از خروج از فرانسه منع کرده‌اند تا تحقیقات بیشتری انجام شود.

مدتی است تلگرام عملکرد خود را تغییر داده است؛ مانند اعلام آدرس IP و شماره تلفن متخلفان به دولت‌ها که البته دورف گفته بود، تلگرام از سال ۲۰۱۸ در اکثر کشور‌ها اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها می‌دهد. غیرفعال‌کردن ویژگی «افراد نزدیک» (People nearby) تغییر دیگری است که در ماه‌های گذشته با هدف جلوگیری از کلاهبرداری اعمال شده است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->