فصل دوم «مهیار عیار» و «طوبی» ساخته می‌شود دانلود تمام قسمت‌های سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) برنامه برمودا میزبان عباس موزون، فریبا کوثری و نامی عبداللهی می‌شود + زمان پخش آرنولد در نقش «جیمز باند» فیلم کوتاه زیر سایه بلوط در راه بلغارستان پرفروش‌های نوروز ۱۴۰۴ سینما در خراسان رضوی | کمدی‌ها در صدر، اجتماعی‌ها بی‌مخاطب زمان پخش سریال خجالت نکش تغییر کرد پانزدهمین دوره‌ جوایز ایسفا فراخوان داد نقش‌آفرینی مریل استریپ در فیلم خواهرزاده جادوگر پل شریدر، نویسنده فیلم «راننده تاکسی»، متهم به آزار جنسی شد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - شنبه ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قانون اساسی نوروز ساخت دوباره سریال‌های «همسران» و «آژانس دوستی» یادش به‌خیر آن که نگاهی زلال داشت | یادی از مرحوم حاج محمود اکبرزاده، شاعر آیینی مشهد «مانوج کومار» بازیگر و کارگردان سینمای هند درگذشت خبرنگاری که دوباره کت وشلوار پوشید | نگاهی به فصل دوم برنامه «برمودا» کامران نجف‌زاده
سرخط خبرها

بفتا هم مثل اسکار برای تنوع نژادی و جنسیتی نامزدهای جوایزش قوانینی در نظر گرفت

  • کد خبر: ۳۰۳۸۱
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
بفتا هم مثل اسکار برای تنوع نژادی و جنسیتی نامزدهای جوایزش قوانینی در نظر گرفت
چندروز پیش آکادمی اسکار قوانین جدیدی را برای تنوع نژادی و جنسیتی نامزدهای شرکت در اسکار وضع کرد؛ حالا آکادمی بفتا نیز در تمامی شاخه‌های جوایزش معیارهایش را برای انتخاب تغییر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون بریتانیا تنها به کلیاتی در این باره اشاره کرده است و معیارهای مشخص و نهایی تا ۳۱ ژوئیه سال جاری میلادی (۱۰ مرداد ۹۹) از سوی کارگروه امپاس (AMPAS) اعلام خواهد شد.

 

بفتا اولین بار در سال ۲۰۱۸ آن دسته از استانداردهای تنوع که از سوی موسسه فیلم بریتانیا تعیین شده بود را پذیرفت. این معیارها در زمان حاضر دو شاخه بفتای بهترین فیلم بریتانیا و بفتای بهترین فیلم اول یک نویسنده، کارگردان یا تهیه‌کننده بریتانیایی را پوشش می‌دهند.  

 

تغییرات جدید که قرار است تمام شاخه‌ها را شامل شود، از مراسم بفتای سال ۲۰۲۲ اعمال خواهد شد.

 

بفتای امسال به دلیل آن که نامزدهای بهترین بازیگر همگی سفیدپوست بودند و هیچ زنی نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردان نشد، در مظان انتقاد قرار گرفت.

 

استانداردهای جدید با هدف ترویج تنوع در صنعت فیلمسازی طراحی می‌شوند با این امید که افزایش تنوع در جلو و پشت دوربین فیلم‌ها، در نهایت در فیلم‌هایی که به رقابت برای دریافت جوایز معتبری چون اسکار و بفتا راه می‌یابند، نیز منعکس شود.

 

این رویکرد مشترک باید به آن منتهی شود که استانداردهای جدید نه تنها بر تمام تولیدات سینمایی و تلویزیونی در آمریکا و انگلیس بلکه بر هر فیلم خارجی که می‌خواهد شانس نامزد شدن در بخش جوایز بین‌المللی را داشته باشد نیز تاثیر بگذارند؛ امید می‌رود این رویکرد در صنعت سینما در جهان به یک عرف جدید تبدیل شود.

 

موضوع تنوع نژادی و جنسیتی در صنعت سینما و تلویزیون امروز به اندازه هر زمان دیگری داغ است. تاثیر معیارهای جدید طبعا به تغییر فوری در اسکار و بفتا منجر نخواهد شد اما این دو موسسه امید دارند تا سال ۲۰۲۲ تفاوتی محسوس حاصل شود. تا آن زمان، بررسی‌ها درباره تنوع نژادی و جنسیتی میان اعضا و تحلیل این که چگونه می‌توان با تغییر فرآیند رای‌گیری تنوع را در حوزه جوایز ارتقا بخشید، ادامه خواهد داشت.

 

منبع: ایرنا  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->