به گزارش شهرآرانیوز؛ آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون بریتانیا تنها به کلیاتی در این باره اشاره کرده است و معیارهای مشخص و نهایی تا ۳۱ ژوئیه سال جاری میلادی (۱۰ مرداد ۹۹) از سوی کارگروه امپاس (AMPAS) اعلام خواهد شد.
بفتا اولین بار در سال ۲۰۱۸ آن دسته از استانداردهای تنوع که از سوی موسسه فیلم بریتانیا تعیین شده بود را پذیرفت. این معیارها در زمان حاضر دو شاخه بفتای بهترین فیلم بریتانیا و بفتای بهترین فیلم اول یک نویسنده، کارگردان یا تهیهکننده بریتانیایی را پوشش میدهند.
تغییرات جدید که قرار است تمام شاخهها را شامل شود، از مراسم بفتای سال ۲۰۲۲ اعمال خواهد شد.
بفتای امسال به دلیل آن که نامزدهای بهترین بازیگر همگی سفیدپوست بودند و هیچ زنی نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردان نشد، در مظان انتقاد قرار گرفت.
استانداردهای جدید با هدف ترویج تنوع در صنعت فیلمسازی طراحی میشوند با این امید که افزایش تنوع در جلو و پشت دوربین فیلمها، در نهایت در فیلمهایی که به رقابت برای دریافت جوایز معتبری چون اسکار و بفتا راه مییابند، نیز منعکس شود.
این رویکرد مشترک باید به آن منتهی شود که استانداردهای جدید نه تنها بر تمام تولیدات سینمایی و تلویزیونی در آمریکا و انگلیس بلکه بر هر فیلم خارجی که میخواهد شانس نامزد شدن در بخش جوایز بینالمللی را داشته باشد نیز تاثیر بگذارند؛ امید میرود این رویکرد در صنعت سینما در جهان به یک عرف جدید تبدیل شود.
موضوع تنوع نژادی و جنسیتی در صنعت سینما و تلویزیون امروز به اندازه هر زمان دیگری داغ است. تاثیر معیارهای جدید طبعا به تغییر فوری در اسکار و بفتا منجر نخواهد شد اما این دو موسسه امید دارند تا سال ۲۰۲۲ تفاوتی محسوس حاصل شود. تا آن زمان، بررسیها درباره تنوع نژادی و جنسیتی میان اعضا و تحلیل این که چگونه میتوان با تغییر فرآیند رایگیری تنوع را در حوزه جوایز ارتقا بخشید، ادامه خواهد داشت.
منبع: ایرنا