نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

بفتا هم مثل اسکار برای تنوع نژادی و جنسیتی نامزدهای جوایزش قوانینی در نظر گرفت

  • کد خبر: ۳۰۳۸۱
  • ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۹
بفتا هم مثل اسکار برای تنوع نژادی و جنسیتی نامزدهای جوایزش قوانینی در نظر گرفت
چندروز پیش آکادمی اسکار قوانین جدیدی را برای تنوع نژادی و جنسیتی نامزدهای شرکت در اسکار وضع کرد؛ حالا آکادمی بفتا نیز در تمامی شاخه‌های جوایزش معیارهایش را برای انتخاب تغییر داده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آکادمی هنرهای فیلم و تلویزیون بریتانیا تنها به کلیاتی در این باره اشاره کرده است و معیارهای مشخص و نهایی تا ۳۱ ژوئیه سال جاری میلادی (۱۰ مرداد ۹۹) از سوی کارگروه امپاس (AMPAS) اعلام خواهد شد.

 

بفتا اولین بار در سال ۲۰۱۸ آن دسته از استانداردهای تنوع که از سوی موسسه فیلم بریتانیا تعیین شده بود را پذیرفت. این معیارها در زمان حاضر دو شاخه بفتای بهترین فیلم بریتانیا و بفتای بهترین فیلم اول یک نویسنده، کارگردان یا تهیه‌کننده بریتانیایی را پوشش می‌دهند.  

 

تغییرات جدید که قرار است تمام شاخه‌ها را شامل شود، از مراسم بفتای سال ۲۰۲۲ اعمال خواهد شد.

 

بفتای امسال به دلیل آن که نامزدهای بهترین بازیگر همگی سفیدپوست بودند و هیچ زنی نامزد دریافت جایزه بهترین کارگردان نشد، در مظان انتقاد قرار گرفت.

 

استانداردهای جدید با هدف ترویج تنوع در صنعت فیلمسازی طراحی می‌شوند با این امید که افزایش تنوع در جلو و پشت دوربین فیلم‌ها، در نهایت در فیلم‌هایی که به رقابت برای دریافت جوایز معتبری چون اسکار و بفتا راه می‌یابند، نیز منعکس شود.

 

این رویکرد مشترک باید به آن منتهی شود که استانداردهای جدید نه تنها بر تمام تولیدات سینمایی و تلویزیونی در آمریکا و انگلیس بلکه بر هر فیلم خارجی که می‌خواهد شانس نامزد شدن در بخش جوایز بین‌المللی را داشته باشد نیز تاثیر بگذارند؛ امید می‌رود این رویکرد در صنعت سینما در جهان به یک عرف جدید تبدیل شود.

 

موضوع تنوع نژادی و جنسیتی در صنعت سینما و تلویزیون امروز به اندازه هر زمان دیگری داغ است. تاثیر معیارهای جدید طبعا به تغییر فوری در اسکار و بفتا منجر نخواهد شد اما این دو موسسه امید دارند تا سال ۲۰۲۲ تفاوتی محسوس حاصل شود. تا آن زمان، بررسی‌ها درباره تنوع نژادی و جنسیتی میان اعضا و تحلیل این که چگونه می‌توان با تغییر فرآیند رای‌گیری تنوع را در حوزه جوایز ارتقا بخشید، ادامه خواهد داشت.

 

منبع: ایرنا  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->