ژاپن عملیات نظامی رژیم اسرائیل در نوار غزه را محکوم کرد درگیری شدید بین حریدی‌ها و نیروهای امنیتی رژیم صهیونیستی گزارش تکان‌دهنده سازمان ملل از غزه: هزاران فلسطینی در پی دستورات تخلیه اسرائیل در حال فرار هستند دیدار نخست وزیر پاکستان با ولیعهد عربستان درباره جنگ غزه مسمومیت ۱۳۰ نظامی صهیونیست بر اثر غذای گندیده فرافکنی انگلیس درباره «مکانیسم ماشه»: ایران گام‌های ملموس بردارد ایران: آینده افغانستان باید به دست افغان‌ها رقم بخورد قیمت خرید تضمینی گندم نباید کمتر از ۳۰ هزار تومان باشد پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است هشدار کویت درباره عواقب تجاوزات اسرائیل اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» است واکنش وزارت امور خارجه به اقدام اکوادور علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اردوغان: اقدامات اسرائیل محکوم به شکست است پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای امضای ۷۵۰۰ اسرائیلی پای طومار صلح | کشور فلسطین را به رسمیت بشناسید مشارکت روسیه در تدوین قطعنامه ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای وزیر جنگ سابق اسرائیل: عملیات «پیجرها» زودتر از موعد اجرا شد عراقچی: با رویکردی مسئولانه وارد گفت‌و‌گو با آژانس شده‌ایم اتحادیه اروپا ادعا‌های خود درباره برنامه هسته‌ای ایران را تکرار کرد واکنش روسیه به ایده منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین تلاش بنگاه دروغ‌پراکنی اینترنشنال برای بحران‌سازی | تاریخ بیانیه آلمان تحریف شد تجمع معترضان انگلیسی به سفر ترامپ + عکس (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) عبور آمار شهدای حملات اسرائیل به غزه از مرز ۶۵ هزار نفر (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آمریکا، ۴ گروه مقاومت عراقی را تروریست نامید روسیه برای مذاکره با اوکراین اعلام آمادگی کرد صدای انفجار در نزدیکی فرودگاه حلب شنیده شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) حمله موشکی جدید یمن به اراضی اشغالی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی: تروریسم و تحولات در سوریه، امنیت عراق را نیز تهدید می‌کند

  • کد خبر: ۳۰۴۰۰۰
  • ۱۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۵
عراقچی: تروریسم و تحولات در سوریه، امنیت عراق را نیز تهدید می‌کند
وزیر امور خارجه ایران در گفت‌‌وگو با شبکه عراقی الشرقیه با بیان اینکه تحولات اخیر سوریه به این کشور محدود نخواهد شد، گفت: تروریسم و تحولات در سوریه، امنیت عراق را نیز تهدید می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدعباس عراقچی با بیان اینکه تحولات به شکل سریعی در حال وقوع است که این خود جای پرسش‌های زیادی دارد، افزود: پشت همه این تحولات سریع، تفکری است که از آمریکا و رژیم اسرائیل منشأ می‌گیرد.

وی ادامه داد: بعد از غزه، آن‌ها به سراغ لبنان آمدند و سپس به سوریه و به نظر من این به سوریه متوقف نخواهد شد و کل منطقه با تهدید رو‌به‌رو است.

عراقچی افزود: قبل از سوریه، تهدید‌ها محدود به رژیم صهیونیستی بود، اما اکنون تهدید گروه‌های تروریستی تکفیری نیز افزوده شده است و قابل توجه اینکه این گروه‌های مسلح موجود در سوریه از سوی سازمان ملل متحد به عنوان گروه‌های تروریستی شناخته و معرفی شده‌اند.

وزیر امور خارجه ایران افزود: اما اکنون کشور‌هایی که ادعای مبارزه با تروریسم را دارند، یا سکوت کرده یا از تروریست‌ها پشتیبانی می‌کنند.

وی گفت: متاسفانه گویا از نظر آن‌ها دو نوع تروریسم خوب و بد وجود دارد؛ اگر این تروریسم در راستای اهداف آن‌ها باشد، از آن پشتیبانی و حمایت می‌کنند و اگر برخلاف منافع آن‌ها باشد، با آن مبارزه می‌کنند.

وزیر امور خارجه ایران ادامه داد: تحولات در سوریه بسیار سریع است و تحولات در البوکمال، اوضاع سوریه را پیچیده‌تر می‌کند به ویژه اینکه اقداماتی از طرف قسد صورت گرفته است، به نظر من اوضاع پیچیده‌تر و حل و فصل این موضوع سخت‌تر خواهد شد.

عراقچی افزود: اما مقاومت به یک طریق محدود نیست، طرق مختلفی برای مقاومت وجود دارد. خاصیت مقاومت در طول سال‌های اخیر این بوده که گزینه‌های زیادی را برای خود به کار بسته است.

وزیر امور خارجه ایران گفت: من فکر نمی‌کنم که بسته شدن یک گذرگاه تاثیر زیادی داشته باشد و گروه‌های مقاومت می‌دانند که باید چه شیوه‌ای را درپیش گیرند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->