«سیدعلی مدنی‌زاده» برای تصدی پست وزارت اقتصاد به مجلس معرفی می‌شود+بیوگرافی و سوابق بیانیه مشترک اوکراین و اتحادیه اروپا | آتش‌بس بی‌قیدوشرط با روسیه تظاهرات در تل‌آویو با درخواست توقف جنگ و بازگرداندن فوری اسرا ابراز نگرانی یونیسف: طرح اسرائیل برای امدادرسانی انتخاب بین کوچ یا مرگ است هند، پاکستان را به نقض آتش‌بس متهم کرد لیبرمن: روابط اسرائیل و آمریکا در بدترین وضعیت قرار دارد نخست‌وزیر پاکستان: در جنگ با هند پیروز شدیم عراقچی: بر حق خود برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای به شمول غنی‌سازی اصرار داریم عراقچی وارد قطر شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) آتش‌بس بین هند و پاکستان، شروع‌نشده تمام شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت یک وساطت مشکوک فرمانده نیروی دریایی انگلیس به دلیل رسوایی جنسی استعفا کرد دیدار مقامات چین و آمریکا در ژنو پس از هفته‌ها تنش (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران از اعلام آتش‌بس میان هند و پاکستان استقبال کرد جولانی و پادشاه بحرین در منامه دیدار کردند پایگاه صهیونیستی «رامات دیوید» از سوی جنگنده اسرائیلی بمباران شد! نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه با همتای سعودی خود دیدار کرد + فیلم ویدئو | تشریح آخرین وضعیت قانون عفاف و حجاب از سوی رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس ترامپ از آتش بس پاکستان و هند خبرداد | اسلام آباد و دهلی برای گفت‌وگو در کشوری بی‌طرف توافق کردند + جزئیات درپی بسته‌شدن حریم هوایی پاکستان، پرواز مشهد به کراچی لغو شد رئیس قوه‌قضائیه: کسانی که در حادثه بندر شهید رجایی مسئولیت خود را انجام نداده‌اند، باید بازخواست شوند کشته شدن ۱۳ نفر در کشمیر پاکستان طی ۱۲ ساعت گذشته (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) عربستان به بعضی از حجاج ایرانی ویزا نداد | هواپیمای حجاج مشهدی با یک سوم ظرفیت خالی به مدینه رفت نبیه بری عادی سازی روابط لبنان با رژیم صهیونیستی را خیانت توصیف کرد زلنسکی هم ایران را تحریم کرد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وقوع انفجار در دمشق (۱۸ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۴۴۳۶
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
وقوع انفجار در دمشق (۱۸ آذر ۱۴۰۳)
منابع رسانه‌ای از شنیده شدن صدای انفجار‌های جدیدی در دمشق خبر دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری اعلام کردند که صدای انفجار‌های جدیدی در دمشق در نزدیکی دو منطقه فرودگاه المزه و کفرسوسه شنیده شد.

خبرنگار شبکه الجزیره گفت که انفجار‌های جدیدی در مربع امنیتی در دمشق که ساختمان‌های سازمان‌های اطلاعات و گمرک در آن قرار دارد، رخ داد.

وی افزود که پس از این انفجارها، آتش سوزی‌هایی در نزدیکی ساختمان‌های فرماندهی ستاد کل ارتش سوریه رخ داد.

برخی منابع نیز اعلام کردند که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی، مرکز پژوهش‌های علمی در دمشق را هدف قرار دادند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->