بهره‌برداری از ۱۸ دفتر تسهیل‌گری با حضور معاون وزیر راه در مشهد محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های ترافیکی میلاد امام رضا(ع) در مشهد تغییر ساعات سرویس دهی مترو مشهد از روز شنبه (۲٠ اردیبهشت ۱۴٠۴) مشاور عالی و دستیار ویژه رئیس‌جمهور در بازدید از ایستگاه باب‌الجواد(ع) مترو مشهد: این ایستگاه از نظر معماری با همه ایستگاه‌های مترو متفاوت است + فیلم سرویس‌دهی رایگان اتوبوس‌رانی مشهد در خطوط منتهی به حرم مطهر به‌مناسبت سالروز میلاد امام‌رضا(ع) (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات حس طبیعت در قاب نمایشگاه گل و گیاه مشهد + فیلم سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در سالروز میلاد امام‌رضا(ع) (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: جمعیت مشهد سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیان می‌شود، اما در واقع ۶ میلیون نفر است + فیلم حاشیه‌نشینی موضوعی چندوجهی است که روزانه با زندگی میلیون‌ها انسان ارتباط مستقیم دارد تردد ۱۵۰۰ زائر پیاده در مسیرهای منتهی به مشهد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس دبیرخانه برنامه‌های علمی خراسان رضوی: حاشیه‌نشینی واقعیتی انکارناپذیر در جوامع درحال‌توسعه است نمایشگاه گل و گیاه مشهد، ویترین دستاورد‌های یک‌ساله خدمات شهری است نمایشگاه گل و گیاه مشهد، برند فضای سبز این شهر است | فعالیت ۵۰۰ غرفه‌دار از سراسر کشور بیش از ۱۱۰ هزار گل و گونه کم‌نظیر در بیست‌ودومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد نمایشگاه گل و گیاه مشهد؛ ترکیب زیبایی، آموزش و اقتصاد شهری توسعه صادرات گل‌های شاخه‌ای، امسال برای اولین‌بار در نمایشگاه گل‌وگیاه مشهد نمایشگاه گل و گیاه مشهد، پلی به بازار‌های جهانی گل و گیاه افتتاح بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی گل و گیاه مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ویدئو لایحه امیدبخش شهرداری مشهد تصویب شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۷ درصدی پروژه‌های خدمات شهری مشهد مقدس
سرخط خبرها

دبیر کمیسیون ملی یونسکو در مشهد: یک شهر نوآور می‌تواند مقصدی جذاب برای استعدادها، سرمایه‌گذاران و گردشگران باشد

  • کد خبر: ۳۰۴۵۳۹
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۵
دبیر کمیسیون ملی یونسکو در مشهد: یک شهر نوآور می‌تواند مقصدی جذاب برای استعدادها، سرمایه‌گذاران و گردشگران باشد
دبیر کمیسیون ملی یونسکو گفت: یک شهر نوآور می‌تواند مقصدی جذاب برای استعدادها، سرمایه‌گذاران و گردشگران شناخته شود. شهر‌های نوآور می‌توانند با برگزاری رویداد‌های فرهنگی و هنری، جلب رضایت جامعه و بهره‌برداری از فناوری‌های نوین، جذابیت‌های خود را افزایش دهند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن فرطوسی امروز (۱۹ آذر ۱۴۰۳) در مراسم افتتاحیه سمینار آموزشی متروپلیس که در هتل همای مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز گرد هم آمدیم تا دوره آموزشی با موضوعی بسیار مهم و حیاتی برای آینده شهر‌های ایران عزیزمان و الگویی برای دنیای امروز را آغاز کنیم.

وی در خصوص بازاندیشی در زیست شهری و برند شهر با تمرکز بر نوآوری و صنایع خلاق نوپدید عنوان کرد: امروزه نقش نوآوری و خلاقیت در بازاندیشی زندگی شهری بیش از پیش اهمیت یافته است. زیست شهری ناظر به ارتقای کیفیت زندگی در شهر‌ها بوده و شامل عوامل متعددی مانند محیط زیست، حمل‌ونقل، مسکن و خدمات عمومی است.

تأکید یونسکو بر اهمیت حفظ میراث فرهنگی و طبیعی در شهر‌ها

دبیر کمیسیون ملی یونسکو ادامه داد: با توجه به افزایش جمعیت شهری و پیچیدگی‌های ناشی از آن، بازاندیشی در این موضوع ضروری است. از دیدگاه یونسکو، زیست شهری نه‌تنها ناظر به عوامل فیزیکی است، بلکه شامل جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی نیز می‌شود. یونسکو به عنوان یک سازمان بین‌المللی که ترویج آموزش، علوم و فرهنگ را برعهده دارد، بر اهمیت حفظ میراث فرهنگی و طبیعی در شهر‌ها تأکید داشته است.

فرطوسی بیان کرد: برنامه‌های یونسکو با تأسیس شبکه شهر‌های خلاق و شبکه شهر‌های یادگیرنده، به توسعه پایدار و بهبود کیفیت زندگی شهروندان کمک می‌کند. این برنامه‌ها به شهر‌ها فرصت می‌دهند تا به توسعه فرهنگی و اجتماعی دست یابند. یونسکو با تأسیس شبکه خلاق، شهر‌ها را ترغیب می‌کند تا از طریق ترویج فرهنگ و خلاقیت به محرک‌های اصلی توسعه پایدار عمل کنند و صنایع خلاق نوظهور نقش اساسی را در انسجام اجتماعی و پایداری محیطی ایفا می‌کنند.

نوآوری در عرصه‌ فناوری‌های هوشمند، روشی کلیدی برای حل مشکلات پیچیده شهری

وی با بیان اینکه یکی از راه‌های کلیدی برای حل مشکلات پیچیده شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان، نوآوری در عرصه‌ فناوری‌های هوشمند است، عنوان کرد: راه‌حل‌های محیط‌زیستی می‌تواند با ایجاد شهر‌های پایدار و کارآمد به محیط زیست کمک کند. استفاده از داده‌ها و فناوری‌های دیجیتال نیز می‌تواند در بهینه‌سازی خدمات و مدیریت فایده منابع مؤثر باشد.

حمایت یونسکو از ادغام دانش سنتی و راه‌حل‌های نوآورانه

دبیر کمیسیون ملی یونسکو ادامه داد: صنایع خلاق شامل حوزه‌هایی مانند هنر، طراحی، غذا، رسانه و فناوری‌های نوین است که می‌تواند به تقویت برند شهر کمک کند. این صنایع می‌توانند تصویر مثبتی از شهر را در ذهن مردم ایجاد کرده و حذف گردشگران و سرمایه‌گذاران را تسهیل کنند. یونسکو از ادغام دانش سنتی و شیوه‌های فرهنگی و راه‌حل‌های نوآورانه حمایت می‌کند. همگرایی سنت و نوآوری تضمین می‌کند پیشرفت‌های فراگیر ریشه‌های فرهنگی داشته باشند.

فرطوسی با اشاره به اینکه یک شهر نوآور می‌تواند مقصدی جذاب برای استعدادها، سرمایه‌گذاران و گردشگران شناخته شود، تصریح کرد: شهر‌ها با استفاده از این صنایع می‌توانند به‌روزرسانی در خدمات و زیرساخت‌ها را انجام دهند و برند شهری را بسازند. شهر‌های نوآور می‌توانند با برگزاری رویداد‌های فرهنگی و هنری، جلب رضایت جامعه و بهره‌برداری از فناوری‌های نوین جذابیت‌های خود را افزایش دهند.

لزوم مشارکت شهروندان در تصمیم‌گیری شهری، به عنوان ذی‌نفعان اصلی

وی اضافه کرد: در این زمینه مشارکت فعال سیاست‌گذاران، برنامه‌ریزان شهری، کارآفرینان، هنرمندان و شهروندان ضروری و بلکه حیاتی است. شهروندان به عنوان ذی‌نفعان اصلی باید در فرایند تصمیم‌گیری شهری مشارکت داشته باشند. این رویکرد می‌تواند به افزایش رضایت شهروندان و تقویت همبستگی اجتماعی منجر شود.

فرطوسی خاطرنشان کرد: بازاندیشی در زیست شهری و برند شهر از طریق نوآوری و صنایع خلاق نوپدید نه‌تنها به بهبود کیفیت زندگی شهروندان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند شهر‌ها را به مراکز اقتصادی و فرهنگی برجسته تبدیل کند. ما می‌توانیم آینده‌ای روشن و پایدار برای نسل‌های آینده خلق کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->