برنامه های دولت برای کنترل مصرف انرژی و تولید انرژی‌های پاک برنامه‌های دولت برای کنترل مصرف انرژی و تولید انرژی‌های پاک گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و قطر (۲۲ آذر ۱۴۰۳) تشکر ویژه قالیباف از دست‌اندرکاران تدوین بودجه ۱۴۰۴ بازدید رئیس جمهور از نمایشگاه توانمندی بخش صنعت و معدن | پزشکیان: سه برابر میانگین دنیا سوخت مصرف می‌کنیم (۲۲ آذر ۱۴۰۳) پایان رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۴ در مجلس شورای اسلامی (۲۲ آذر ۱۴۰۳) بازدید رئیس ستاد کل ارتش عراق از مرز با سوریه | اجازه تهدید مرزی را به دشمن نخواهیم داد اژه‌ای در کرمانشاه: فعالان اقتصادی ‌به ‌کسی باج ندهند ریچارد گرینل، گزینه احتمالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران کیست؟ اضافه بها و هزینه‌های تحمیلی حوزه سلامت در مجلس به تصویب رسید سازوکار تبدیل وضعیت کارکنان دولت مشخص شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: برقراری امنیت دریایی، سیاست توسعه دریامحور در کشور است فرمانده کل سپاه: به‌جای ارتش سوریه نجنگیدیم مستمری معلولان و مددجویان کمیته امداد ۴۰ درصد افزایش یافت + زمان پرداخت قالیباف: حمایت ما از مقاومت همچنان ادامه دارد | هشدارهای لازم را به اسد داده بودیم + فیلم چرا جمهوری اسلامی ایران مانند گذشته به مسائل سوریه ورود نکرد؟ | پای اردوغان روی پوست خربزه جشن سالگرد شکست داعش توسط سرکنسولگری عراق در مشهد برگزار شد حداقل حقوق سربازان متاهل و مجرد در سال ۱۴۰۴ تعیین شد+ جزئیات جولانی: هیچ کشوری در سرنگونی اسد به ما کمک نکرد قانونگذار آمریکایی ادعا کرد: پرواز پهپادهای ایرانی در آسمان نیوجرسی عراقچی: اتحاد کشورها برای توقف تجاوز اسرائیل و تخریب سوریه ضروری است پزشکیان: رخداد‌های منطقه، گواه سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از اختلاف کشور‌های اسلامی است فرانسه از رژیم صهیونیستی خواست که به اشغال خاک سوریه پایان دهد ترور عالم مشهور دینی در دمشق تکذیب شد حملات اوکراین با موشک و پهپاد به مناطق مرزی روسیه (۲۱ آذر ۱۴۰۳) لغو منع آمد و شد در دمشق (۲۱ آذر ۱۴۰۳) شرایط اعطای زمین به خانواده‌های دارای ۴ فرزند تصویب شد (۲۱ آذر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری: حرکت کشور ما روبه‌جلو است

  • کد خبر: ۳۰۴۵۶۹
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۱
معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری: حرکت کشور ما روبه‌جلو است
معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری گفت: باوجود مشکلات فراوان، حرکت کشور ما روبه‌جلوست و دولتی نیز که آمده، اسمش را «وفاق» نهاده است. امیدوارم دکتر پزشکیان بتواند این مسیر را طی کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله محسن قمی در نشست گرامیداشت ۱۶ آذرماه، روز دانشجو که با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران و جمعی از دانشجویان ایرانی مقیم مسکو برگزار شد، افزود: همه باید دست به دست هم بدهیم تا بر محور ولی‌فقیه، وفاق و وحدت داشته باشیم.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری اهتمام زیادی نسبت به دانشجویان دارند و مدام تأکید می‌کنند که همواره از جریان علمی کشور حمایت می‌کنم، تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب امروز پرچمدار مبارزه با آپارتاید علمی هستند.

معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری ضمن تبریک روز دانشجو به دانشجویان ایرانی گفت: دانشجو مؤذن جامعه است و اگر دچار رخوت و خواب شود، جامعه را خواب فرامی‌گیرد.

وی افزود: دانشجو بیشترین تماس فکری را با جهان خارج دارد و شرایط بین‌المللی را بهتر از دیگران می‌تواند رصد کند و بر آن اثرگذار باشد. کم نبودند دانشجویانی که نه دست‌پرورده تاریخ، بلکه سازنده آن بودند.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه با بیان اینکه روز دانشجو برای ما تداعی‌گر این نقش سازنده دانشجویان در تاریخ کشور است، گفت: در این روز دانشجویان نشان دادند که نه معلول تاریخ که علت آن هستند.

وی شرایط منطقه و ایران را بسیار حساس عنوان و خاطرنشان کرد: این شرایط، هم می‌تواند به رشد فکری ما کمک کند و هم به ترسیم آینده کشورمان مدد رساند.

آیت‌الله قمی در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به خاطرات ژنرال هایزر، درباره علت کینه دشمنان با انقلاب اسلامی گفت: ژنرال هایزر در خاطراتش می‌نویسد غرب فقط از حکومت ایران ناراضی نیست بلکه از مردم ایران نیز ناراضی است.

وی با بیان اینکه برخلاف القای نادرست برخی، دشمنی آمریکا فقط بر سر مسئله فلسطین نیست، اظهار داشت: اولین قطع‌نامه سازمان ملل ۷۷ سال پیش از انقلاب ایران صادر شده است. انتفاضه اول نیز همان زمان شکل گرفت.

معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری افزود: تنها فرق قبل از انقلاب با امروز این است که آن زمان مردم فلسطین با سنگ در مقابل تانک مقاومت می‌کردند، اما امروز آن‌ها با کمک ما موشک ساختند. اگر ما هم کمک نمی‌کردیم، اصل مسئله باقی می‌ماند و آن‌ها منتظر ما نمی‌ماندند.

آیت‌الله قمی با اشاره به سه نظریه رایج در کشور درباره نحوه مواجهه با آمریکا تصریح کرد: از زمان آغاز دشمنی آمریکا با انقلاب، سه نظریه در مواجهه با آمریکا در داخل کشور وجود داشت. یک نظریه این بود که با کدخدا بسازیم و خواسته‌های این کشور را برآورده کنیم.

وی افزود: نظریه دوم این بود که با آمریکا درگیر شویم و تا پای جان با آن بجنگیم. اما هر دو نظر مقبول مردم و نخبگان نبود. نظریه اول باعث شد که آن‌ها در دوران پهلوی از ما حق توحش می‌گرفتند.

معاون امور بین‌الملل دفتر مقام معظم رهبری با بیان اینکه دعوت به جنگ کلاسیک مستقیم با یک ابرقدرت کار عاقلانه‌ای نبود، یادآور شد: هدف ما از ابتدا، کاستن از تحریم‌ها یا عقب‌انداختن آن بر اساس سه اصل عزت، حکمت و مصلحت است.

آیت‌الله قمی نظریه سوم در مواجهه با هجمه‌های آمریکا را بازدارندگی فعال خواند و خاطرنشان کرد: دستیابی به قدرت نظامی، قدرت علمی و فناوری، اقتصاد دانش‌بنیان و وحدت ملی چهار مؤلفه مهم بازدارندگی هستند.

شانزدهم آذر نماد مبارزه تمام‌قد دانشجویان ایرانی با استبداد و استعمار بود

کاظم جلالی، سفیر ایران در روسیه نیز در این ابتدای این مراسم، ضمن تبریک روز دانشجو گفت: در طی قرون اخیر، استبداد در داخل با استعمار در خارج از کشور گره خورده بود. اساساً حکومت‌های دیکتاتوری چون متکی بر آرای مردم خود نیستند، نمی‌توانند روی پای خود بایستند.

وی با واکاوی زمینه‌های شهادت سه دانشجوی ایرانی در ۱۶ آذر ۱۳۳۲، اظهار داشت: روز دانشجو در ایران، در تعارض با این دو بدبختی کشور است؛ دانشجویان پیش از آن روز، هم با نیکسون و هم با دیکتاتور داخلی مواجه بودند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه برگزاری انتخابات به طور مستمر را از نشانه‌های دوربودن یک حکومت از استبداد عنوان کرد و یادآور شد: از دوران قاجاریه و پس از آن در دوره پهلوی، همه دولت‌ها باید به یک جایی وصل می‌بودند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در بخش دیگری از سخنانش، با اشاره به تعارضات و تناقضات سیاست خارجی آمریکا، تصریح کرد: یکی از تعارضات سیاست خارجی آمریکا این است که آمریکا مدعی دموکراسی در داخل کشور خودش است و می‌گوید دنیا باید بر اساس دموکراسی در کشورها اداره شود، اما وقتی نوبت خودش می‌رسد، در بحث اداره بین‌الملل و ساختار بین‌الملل می‌گوید چون قدرت من از همه بیشتر است، من باید جلودار باشم.

وی با بیان اینکه آمریکا مدعی اداره جهان به‌تنهایی است، خاطرنشان کرد: آمریکا اساساً قائل به دیکتاتوری و حاکمیت ارزش‌های لیبرال دموکراسی بر سراسر دنیاست و اراده سایر کشورها را برای دخیل‌بودن در عرصه و اداره بین‌الملل برنمی‌تابد. در قضیه فلسطین، ما می‌بینیم که به اراده یک ملت برای اداره خودشان نیز ارزش قائل نیست.

جلالی دفاع از بدترین حکومت‌های استبدادی جهان را از دیگر تناقضات سیاست خارجی آمریکا عنوان کرد و گفت: آمریکایی‌ها از بدترین و زشت‌ترین دیکتاتورهای جهان دفاع می‌کنند. به تعبیری، از کشورهایی دفاع می‌کنند که هیچ‌کسی به یاد ندارد، حتی یک‌بار در آن کشورها انتخاباتی برگزار شده باشد.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه ما سمت درست تاریخ ایستاده‌ایم، گفت: ما از سیاست حمایت از مظلومین و مستضعفین خجالت‌زده نمی‌شویم.

جلالی ضمن اشاره به ماندگاری نام امام‌حسین(ع) و بدنامی یزید در تاریخ، اظهار داشت: جبهه حق هرگز با شهادت به پایان نمی‌رسد؛ همچنان که در غزه شاهد هستیم. هر انسانی که در غزه به خاک می‌افتد، برادران و فرزندانش سلاح به دست می‌گیرند. با این روحیه مقاومت است که رژیم صهیونیستی چند لشکر فرستاد اما نتوانست بر اراده مردم غزه فائق آید.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ادامه، توضیحاتی را درخصوص پرونده تأیید مدارک دانشگاه سیچینوا در وزارت بهداشت ارائه داد.

وی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره سربازی برای دانشجویان ایرانی مقیم روسیه نیز گفت: در موضوع سربازی طرحی در مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است.

در ادامه، جمعی از دانشجویان ازجمله فاطمه اسماعیلی نماینده دانشجویان ایرانی دانشگاه لومونوسوف، امیر رضاخانی نماینده دانشجویان دانشگاه سیچینوا، علی نادری دانشجوی داروسازی و سینا میراسی دانشجوی دانشگاه رودن، پرسش‌ها، انتقادات و پیشنهاداتی را درباره مسائل دانشجویی عنوان کردند که پاسخ‌های لازم از طرف سفیر جمهوری اسلامی ایران و رایزن علمی سفارت کشورمان ارائه شد.

این آیین با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی بخت‌آور رئیس مرکز اسلامی مسکو، هادی گودرزی رایزن علمی سفارت کشورمان و جمعی از دانشجویان ایرانی مقیم این کشور در بیت الزهرا(س) مسکو برگزار شد.

انجمن اسلامی دانشجویان ایرانی دانشگاه‌های مسکو برگزارکننده این مراسم بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->