تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

مانور زمستانه پلیس‌راه خراسان رضوی آغاز شد (۲۰ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۴۷۸۴
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
مانور زمستانه پلیس‌راه خراسان رضوی آغاز شد (۲۰ آذر ۱۴۰۳)
فرمانده انتظامی خراسان رضوی از آغاز طرح زمستانی پلیس با همکاری سازمان‌های امدادی و خدماتی استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرتیپ پاسدار محمدکاظم تقوی در رزمایش طرح زمستانی پلیس‌راه که با پشتیبانی و همراهی سازمان‌های امداد و نجات صبح امروز در مرکز آموزش ثامن‌الائمه(ع) فراجا در مشهد برگزار شد، گفت: از بیستم آذرماه تا پایان فصل زمستان، طرح زمستانی پلیس‌راه در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود و پلیس و نیرو‌های امدادی در گردنه‌های برف‌گیر و صعب‌العبور حضور مؤثری برای خدمت‌رسانی به شهروندان خواهند داشت. 

این مقام ارشد انتظامی افزود: خوشبختانه در استان خراسان رضوی، شهروندان فهیم و قانون‌مدار همکاری شایسته‌ای با خدمتگزاران خود در انتظامی استان برای اجرای طرح‌های انتظامی داشته‌اند.

مانور زمستانه پلیس راه خراسان رضوی آغاز شد (۲۰ آذر ۱۴۰۳)

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی بیان داشت: تکلیف پلیس در اجرای این طرح حضور، همراهی و تأمین امنیت سفر زائران و مسافران عزیز است و شهروندان نیز تکلیف خطیر اجرای قانون و همکاری با پلیس را بر عهده دارند؛ یک تکلیف هم سازمان‌های خدمات‌رسان و امدادونجات برعهده دارند که امیدواریم به‌شایستگی انجام شود و شاهد کاهش حوادث رانندگی باشیم. 

وی در این مراسم که با حضور مدیران سازمان‌های خدمات‌رسان استان برگزار شد، ضمن خداقوت به همکاران خود که در اجرای طرح‌های انتظامی حضور فعالانه‌ای دارند، گفت: رعایت مقررات و احساس مسئولیت شهروندان عزیز در کنار اجرای تمهیدات ویژه پلیس، قابل‌تقدیر است. 

مانور زمستانه پلیس راه خراسان رضوی آغاز شد (۲۰ آذر ۱۴۰۳)

جعفر شهامت، مدیرکل راهداری استان خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: تعامل و همکاری پلیس و راهداری و مجموعه‌های امدادی بسیار مهم و اثربخش است و با تعامل و همکاری هدفمند، طرح‌های اجرایی موفقیت‌آمیز می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->