میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ آزادراه تهران - چالوس مسدود می‌شود (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است مجلس واگذاری بانک رفاه کارگران را به دولت و بخش خصوصی ابطال کند | تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان به خاطر همین موضوع است انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد از امروز (۱۰ خردادماه ۱۴۰۴) | انتخاب رشته از فردا آغاز می‌شود اتفاقی که بعد از مصرف زیاد گوجه سبز در بدن می‌افتد کاهش ۹۰ درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت در تهران سازمان غذا و دارو این محصولات آرایشی را غیرمجاز اعلام کرد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | خیزش گرد و غبار در نقاط شرقی و غربی لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟ بیماران کلیوی مراقب گرمای تابستان باشند ۸ میلیارد نخ، میانگین مصرف سالیانه سیگار در خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از ناگفته‌های تجارت مرگ در بازار دخانیات کشور کلیک‌های‌بی‌اساس، روی لینک‌های ناشناس! روز جهانی افشاگری علیه دخانیات!
سرخط خبرها

مانور زمستانه پلیس‌راه خراسان رضوی آغاز شد (۲۰ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۴۷۸۴
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
مانور زمستانه پلیس‌راه خراسان رضوی آغاز شد (۲۰ آذر ۱۴۰۳)
فرمانده انتظامی خراسان رضوی از آغاز طرح زمستانی پلیس با همکاری سازمان‌های امدادی و خدماتی استان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرتیپ پاسدار محمدکاظم تقوی در رزمایش طرح زمستانی پلیس‌راه که با پشتیبانی و همراهی سازمان‌های امداد و نجات صبح امروز در مرکز آموزش ثامن‌الائمه(ع) فراجا در مشهد برگزار شد، گفت: از بیستم آذرماه تا پایان فصل زمستان، طرح زمستانی پلیس‌راه در استان خراسان رضوی اجرا می‌شود و پلیس و نیرو‌های امدادی در گردنه‌های برف‌گیر و صعب‌العبور حضور مؤثری برای خدمت‌رسانی به شهروندان خواهند داشت. 

این مقام ارشد انتظامی افزود: خوشبختانه در استان خراسان رضوی، شهروندان فهیم و قانون‌مدار همکاری شایسته‌ای با خدمتگزاران خود در انتظامی استان برای اجرای طرح‌های انتظامی داشته‌اند.

مانور زمستانه پلیس راه خراسان رضوی آغاز شد (۲۰ آذر ۱۴۰۳)

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی بیان داشت: تکلیف پلیس در اجرای این طرح حضور، همراهی و تأمین امنیت سفر زائران و مسافران عزیز است و شهروندان نیز تکلیف خطیر اجرای قانون و همکاری با پلیس را بر عهده دارند؛ یک تکلیف هم سازمان‌های خدمات‌رسان و امدادونجات برعهده دارند که امیدواریم به‌شایستگی انجام شود و شاهد کاهش حوادث رانندگی باشیم. 

وی در این مراسم که با حضور مدیران سازمان‌های خدمات‌رسان استان برگزار شد، ضمن خداقوت به همکاران خود که در اجرای طرح‌های انتظامی حضور فعالانه‌ای دارند، گفت: رعایت مقررات و احساس مسئولیت شهروندان عزیز در کنار اجرای تمهیدات ویژه پلیس، قابل‌تقدیر است. 

مانور زمستانه پلیس راه خراسان رضوی آغاز شد (۲۰ آذر ۱۴۰۳)

جعفر شهامت، مدیرکل راهداری استان خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: تعامل و همکاری پلیس و راهداری و مجموعه‌های امدادی بسیار مهم و اثربخش است و با تعامل و همکاری هدفمند، طرح‌های اجرایی موفقیت‌آمیز می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->