پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳)| ریزش ادامه دارد؟ ورود اولین محموله ۵۵۰ تنی سیب زمینی به کشور از مرز میرجاوه (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) روش استعلام دهک‌بندی یارانه و اعتراض به دهک خانوار + آموزش سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی: مشکلی در تامین مایحتاج مردم در قالب کالابرگ الکترونیک در استان نداریم + فیلم جلسه اعضای شورای عالی کار کشور در مشهد برگزار شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | ۲۶۷ هزار نفر در خراسان رضوی، مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی هستند بازدید سرزده رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از وضعیت توزیع و فروش سیب زمینی در میدان‌بار سپاد مشهد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | سیب‌زمینی در مشهد تا ۱۰ روز آینده ارزان خواهد شد + فیلم عامل ریزش بازار ارز چه بود؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) هم نان، هم استقلال، هم آبادی! رسوب بحران در بورس تهران دلار در بازار جهانی عقب‌نشینی کرد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) سقف روزانه پرداخت رمزارز‌ها افزایش یافت + جزئیات (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت خودرو‌های خارجی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | فیدلیتی ۲ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان بررسی قیمت کارخانه‌ای خودروهای داخلی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) دادستان کرمان: بازداشت مدیر مدرسه فرزانگان کرمان و پلمب یک مرکز معاینه فنی (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) مبلغ واریزی کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا هفتم مشخص شد + زمان واریز قیمت جدید ارز‌های توافقی در مرکز مبادله امروز (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) اعلام شد | دلار کاهشی شد وزیر جهاد کشاورزی: افزایش قیمت برنج ساختگی بوده است قطع سراسری دستگاه‌های نانینو در مشهد | علت چه بود؟ (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) آغاز عرضه خودروهای سواری برای نخستین بار در حراج خرده‌فروشی اموال تملیکی + لینک ثبت‌نام اقبال سرمایه‌گذاران خارجی به خراسان رضوی قیمت طلای جهانی ریزشی شد (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت بلیت هواپیمای تهران به مشهد در آستانه نیمه شعبان (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: ۱۰ درصد شرکت‌ها و واحد‌های فناور پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق فعالیت می‌کنند ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد برگزاری رویداد تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی پارک‌های علم و فناوری کشور در مشهد+ویدئو رتبه دوم خراسان رضوی در تعداد شرکت‌های صنایع خلاق پرداخت باقیمانده پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته۱۴۰۲ تا پایان هفته آینده (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون شرکت توانیر: علت ۲۰ درصد از ناترازی برق فعالیت ماینر‌ها است | این میزان ناترازی برق تا ۱۴۰۴ حل نمی‌شود
سرخط خبرها

کره در بازار کمیاب شد + علت (۲۱ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۵۰۱۹
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۹
کره در بازار کمیاب شد + علت (۲۱ آذر ۱۴۰۳)
رئیس اتحادیه فراورده‌های لبنی صادرات بی‌حساب‌وکتاب کره را عامل کمبود کره حیوانی در کشور دانست و گفت: بین ۲۰ تا ۳۰ روز آینده این مشکل کامل حل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی احساس ظفری رئیس اتحادیه فراورده‌های لبنی درباره وضعیت عرضه کره حیوانی در بازار اظهار داشت: وضعیت امروز نسبت به یک ماه پیش بهتر شده و کره در بازار افزایش داشته است. صادرات زیاد کره روسیه و ذخیره آن در کشور موجب بروز وضعیت اخیر شد؛ اما ممانعت دولت از بخشی از صادرات، ذخیره‌سازی در کارخانه‌ها در دستور کار قرار گرفته؛ اما ظرف چند روز مشکل حل نمی‌شود.

وی صادرات یک‌مرحله‌ای و بی‌حساب‌وکتاب کره را موجب بروز این مشکل دانست و افزود: باتوجه‌به جمعیت بالای کشور روسیه، ذخایر کشور نمی‌توانست نیاز آنها را تأمین کند و خیلی سریع کشور را خالی کرد.

عمده تولید کره در دست کارخانه‌های تولید پودر شیرخشک است. در این کارخانه‌ها پودر شیرخشک و چربی شیر گرفته می‌شود که چربی در قالب کره به واحد‌های لبنی و سایر واحد‌ها عرضه می‌شود. اما کار به جایی رسید که این چربی مستقیم به کشور روسیه صادر شد و عملاً بخشی از نیاز کارخانه‌های بسته‌بندی کره کم شد و نتوانستند کره را در اختیار بازار قرار دهند.

ظفری تشریح کرد: عمده کره تولیدی از طریق کارخانه‌های تولید شیرخشک صورت می‌گیرد. بخشی عمده‌ای نیز در کارخانه‌های لبنی وجود دارد که در قالب محصولات پر چرب عرضه می‌شود و بخش ناچیزی نیز در بخش بسته‌بندی کره بوده که جوابگوی بازار نبوده است.

رئیس اتحادیه لبنی خاطرنشان کرد: اتحادیه‌های تولیدکننده نمی‌توانند مستقیماً وارد موضوع شوند. اما در جلسه تنظیم بازار این موضوع مطرح شد که در قیمت پایه گمرکی و صادراتی کره از ۳ دلار به ۶ دلار افزایش پیدا کند تا از صادرات سریع آن جلوگیری شود.

به‌ازای هر کیلو کره صادراتی باید ۳ دلار برگشت ارز ایجاد می‌شد؛ اما مصوب شد به ۶ دلار افزایش یابد. در این صورت صادرکننده باید مبلغ بیشتری ارز را باز می‌گرداند که تا بخشی مانع از صادرات می‌شد. اما باز هم قیمت صادرات به‌گونه‌ای بود که تولیدکننده به صادرات تمایل داشت. دولت در جلسات بعدی تصویب کرد به‌ازای هر کیلو کره ۱۵۰ هزار تومان عوارض از صادرکننده دریافت شود که این اقدام توانست بخش مهمی از کره را در داخل کشور نگه دارد. افزایش کره نیز به دلیل عوارض مرحله دوم است. اما مشکلی که ایجاد شده این است که ذخیره‌سازی تخلیه شده بود و یک‌روزه نمی‌توان نیاز کشور را تأمین کرد.

وی همچنین پیش‌بینی کرد که بین ۲۰ تا ۳۰ روز آینده این مشکل کامل حل شود. به شرطی که شرایط دیگری ایجاد نشود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->