انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» هم‌زمان با سینما‌ها در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ حضور دیوید کراننبرگ در فیلم «آماده یا نه ۲» آمار فروش سینمای ایران در هفته گذشته (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) صابر ابر و الهام کردا در نمایش «امشب به صرف بورش بدون خون به روایت نازنین» بهرام افشاری از بازیگر مهمان سریال پایتخت تا صحنه‌گردان اصلی | جنگی بیمه، گنگستر بیمه! همه‌چیز درباره فستیوال کوچه در بوشهر ماجرای توهین برنامه محسن افشانی به وزیر خارجه عربستان چه بود؟ + فیلم و عذرخواهی شبکه نسیم رؤیای زندگی‌کردن در  بهشت روی زمین | نگاهی به کتاب «راهنمای کمبریج: ادبیات آرمان شهری (اتوپیا)»
سرخط خبرها

ساخت فیلم بلند «پدرانمان» در مشهد به پایان رسید (سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۶۰۰۸
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۷
ساخت فیلم بلند «پدرانمان» در مشهد به پایان رسید (سه شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳)
تهیه کننده فیلم بلند «پدرانمان» گفت: ساخت این فیلم که با بهره‌گیری از ظرفیت های فیلم سازی و هنرمندان شهر مشهد انجام گرفته، به پایان رسید و آماده پخش است.

به گزارش شهرآرانیوز، ابوالفضل عسگری سه‌شنبه شب در حاشیه تجلیل از عوامل این فیلم افزود: عوامل سازنده این فیلم که پروانه ساخت خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفته است، تهرانی هستند و قرار بود با استفاده از بازیگران تهران و در همان شهر ساخته و آماده اکران شود.

وی بیان کرد:، اما شرایط به نحوی رقم خورد که فیلم در مشهد و با بهره گیری از هنرمندان مشهدی اعم از عوامل مقابل صحنه و پشت صحنه ساخته شد.

این هنرمند با بیان اینکه فیلم «پدرانمان» مضمون دفاع مقدس دارد، گفت: لوکیشن خیلی خاصی در فیلم بود که نتوانستیم آن را در تهران یا شهر‌های اطراف آن بیابیم، در نهایت با راهنمایی یکی از دوستان آن لوکیشن را در یکی از روستا‌های مشهد یافتیم و برنامه ریزی‌ها انجام شد تا برای ساخت آن صحنه به مشهد بیاییم.

تهیه کننده فیلم «پدرانمان» اظهار کرد: در مسیر آمدن به مشهد بودیم که مدیر تولید فیلم تماس گرفت و موقعیت برای ساخت لوکیشن باقیمانده مهیا نشده و بهتر است که به تهران برگردیم، اما نمی‌دانم چه شد که حاضر به برگشت به تهران نبودم و مسیرم را به سمت مشهد ادامه دادم.

عسگری ادامه داد: از آنجا که به توانایی‌های نویسنده و کارگردان فیلم «پدرانمان» اعتقاد داشتیم، توکل بر خدا کردم و از وی خواستم تا دوباره فیلمنامه را بازنویسی کند تا کل فیلم در مشهد ساخته شود، با توجه به قابلیت‌هایی که در کارگردان و هنرمندان مشهدی سراغ داشتم، فیلمنامه جدید نوشته، کار به سرعت انجام و فیلم ساخته شد.

نویسنده و کارگردان فیلم «پدرانمان» گفت: این فیلم ۶۰ دقیقه بوده و روایت خاطرات یک رزمنده از دوست شهیدش است که انگشتری را در زمان شهادتش به او هدیه می‌دهد؛ این داستان را از یک رزمنده شنیده بودم و در ذهنم داستانی ساخته و آن را به شکل فیلمنامه درآوردم.

محمد قنبری که خود اهل مشهد است، اما در تهران به کار فیلمسازی اشتغال دارد، افزود: تمایل زیادی داشتم که فیلم خود را در مشهد بسازم، شرایط هم به نحوی رقم خورد که این فیلم به جای تهران در مشهد ساخته شود.

وی ادامه داد: امتیاز این فیلم حضور هنرمندان مشهدی و استفاده از ظرفیت‌های این شهر در مقابل دوربین و پشت دوربین است که کار را بسیار قوی ساختند.

این کارگردان اظهار کرد: تمام سعی یک فیلمساز این است که از طریق آن کار، خودش را معرفی کند، موقعی که یک کار پخش و دیده می‌شود، بعد در موردش قضاوت می‌شود، در کل یکی از اهداف من این بود که فیلم را با بهره گیری از ظرفیت‌های هنرمندان این شهر بسازم.

قنبری شرایط فیلمسازی در تهران را با مشهد مقایسه کرد و گفت: در تهران لازم نیست که دنبال چیزی بگردید، در مدت زمان کمی همه چیز فراهم می‌شود، فقط کافی است به یک نفر بسپارید و در فاصله کم همه چیز فراهم می‌شود، در ساخت این فیلم از هنرمندان زیادی اعم از جلو و پشت دوربین بهره گرفتیم، شاید آنان چهره نباشند، اما بهترین هستند.

نویسنده و کارگردان فیلم «پدرانمان» بیان کرد: ساخت فیلم روز گذشته به پایان رسید و قرار است در یکی از شبکه‌های صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران پخش شود.

بازیگران این فیلم شامل «متجلی، مهدیه اسماعیل پور، زهرا باقری، سارا جلالیه، علی موسوی، صالح موسویان، مهری شمس، محمد بستانی، نهال عبداللهیان» هستند. همچنین ایرج قهرمانی مجری و مدیر تولید، روح الله ناجی و سجاده ثمر گروه تصویربرداری، احمد محمدی و محسن رضاپور گروه صدابرداری دیگر عوامل فیلم پدرانمان به شمار می‌روند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->