۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک! رمزگشایی از قتل مرد ۵۰ساله در بولوار شهید کریمی مشهد | قاتل معتاد در تور نورافکن پلیس و دستور محرمانه قاضی سانحه رانندگی در محور تایباد | ۱۲ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم
سرخط خبرها

حضرت حجت‌الاسلام! آن خواننده مخاطب خود را می‌شناسد، شما هم می‌شناسید؟

  • کد خبر: ۳۰۶۱۸
  • ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۷
حضرت حجت‌الاسلام! آن خواننده مخاطب خود را می‌شناسد، شما هم می‌شناسید؟
مصطفی داننده

رییس سازمان تبلیغات اسلامی از گسترش نفوذ اینستاگرام در جامعه گلایه‌مند است. حجت الاسلام قمی که در صحن مجلس سخنرانی می‌کرد خطاب به نمایندگان پارلمان گفت:« در کمتر از یک سال گذشته پهنای باند دو و نیم برابر شده است. 60 تا 70 درصد این فضا در اختیار اینستاگرام است. جایی که شاعری با 200k فالور وقتی از حاج قاسم سلیمانی می‌گویند صفحه‌اش بسته می‌شود ما ادعای حکمرانی در فضای مجازی را داریم اما آنها هر کاری می‌خواهند می‌کنند. 30 درصد جرایم یارانه‌ای، 25 درصد محتوای خلاف عفت و درآمدهای کثیف از قمار و تبلیغات ناهنجار در همین فضا اتفاق می‌افتد. عشق مثلثی، مربعی، خیانت و خشونت و جرایم انسانی در این فضا عرضه می‌شود و جوانان از آن استفاده می‌کنند که مسئولیتش با تک تک شما و من است.»

بعد از شنیدن سخنان جناب قمی مشخص شد که مسؤولان کشور به ویژه آنهایی که در وادی فرهنگ حضور دارند هنوز تعریف درستی از فضای مجازی ندارند. فضای مجازی مثل یک بازار محلی است، مثلا چهارشنبه بازار که هرکسی جنس و کالای خود را در آن عرضه می‌کند. تقریبا در این بازارها می‌شود از جان آدمی‌زاد تا شیر مرغ پیدا کرد.

حضرت حجت‌الاسلام، آن خواننده مخاطب خود را می‌شناسد، شما هم می‌شناسید؟

در اینستاگرام و هر شبکه اجتماعی دیگری هستند آدم‌هایی که دوست دارند جنس خود را که به قول حاج‌اقا عشق مربعی است به مخاطب خود عرضه کنند. آنها بازار خود را پیدا کرده‌اند و می‌خواهند از آن سود ببرند. سوال این است که شما که در جایگاه مدیریت فرهنگی کشور ایستاده‌اید، چه کرده‌اید؟

در تمام این سال‌ها سازمان تبلیغات اسلامی یا هر نهاد دیگری که نقشی در راهبرد فرهنگی کشور دارد، چه قدمی برای تعالی فرهنگ کشور برداشته است. در تمام این سال‌ها فقط حرف زدن و سخنرانی کردن البته برخی هم راهکار را در فیلتر کردن دیدند. فیلتری که هیچ تاثیری در استفاده مردم از شبکه‌های اجتماعی نداشت. حتی کار به جایی رسیده است که اهالی سیاست که اتفاقا در دولت و مجلس و نهادهای دیگر برای مردم تصمیم می‌گیرند در توییتر فیلتر شده با هم حرف می‌زنند، دعوا می‌کنند، راهکار ارائه می‌دهند و مردم هم می‌خوانند و نظر می‌دهند.

امروز فیلتر و ندادن پهنای باند دردی را دوا نمی‌کند. تنها راه این است که در این بازار، شما هم جنس مورد نظر خود را به بهترین شکل و بالاترین کیفیت ارائه کنید. کالای فرهنگی که آنقدر جذاب باشد که بتواند گوی سبقت را از دیگران برباید.

تا وقتی وارد این بازار نشوید نمی‌توانید دیگران را به خاطر حضور در این فضا ملامت کنید. جناب قمی با حالتی گلایه آمیز گفته است:« 5 آهنگ آخر یک خواننده 198 میلیون بار دیده شده است.» بله، دیده شده چون آن خواننده مخاطب خود را می‌شناسند و بهتر از تمام اهالی فرهنگ در ایران مخاطب شناسی کرده است.

او می‌داند چه حرف‌هایی بزند و چه آهنگ‌هایی بخواند که مخاطب خود را جذب کند؟ آیا شما هم می‌دانید؟ شما هم می‌دانید جوانان این کشور چه می‌خواهند؟

آیا داده‌های اطلاعاتی دارید که جوانان کشور طرفدار چه سبک موسیقی یا اصلا کتاب هستند؟ پاسخ روش است، نه نمی‌دانید!

عصر واکمن و ویدیو تمام شده است. الان دنیا به اندازه یک گوشی موبایل کوچک شده است و باید تلاش کرد در این دینا زندگی کرد و حرف جدید زد و در بازار پررقابت سخت کار کرد.

 

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->