اعلام نامزدهای فیلم‌های مسابقه کوتاه داستانی و پویانمایی‌ جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان ویدئو | احضار وزیر ارشاد به کمیسیون فرهنگی پس از اکران «پیر پسر» نشریه‌ای ویژه کودکان و نوجوانان با سرمقاله‌ای از نفس بازغی منتشر شد شهید آبشناسان در قاب سینما | پروانه ساخت «پارتیزان» صادر شد چند خطر نمایش خانگی که امیرحسین قیاسی را تهدید می‌کند! زمان پخش سریال «پرانتز باز» مشخص شد «نقاب»، سریالی تخصصی در حوزه روان‌پزشکی به زودی در شبکه نمایش خانگی تهیه‌کننده «افسانه سپهر»: هموطنان به شهادت رسیده را فراموش نکنیم پوستر رسمی فیلم «لیپار» منتشر شد + خلاصه داستان موسیقی، زبان همبستگی در جنگ ۱۲ روزه «پسر دلفینی» وارد بازار اسباب‌بازی جهان شد زمان اکران فیلم‌های جشنواره کودک در سراسر کشور اعلام شد جیمزباند بی سلاح شد! + عکس زمان بازپخش سریال یوسف پیامبر در سال ۱۴۰۴ مشخص شد + ساعت پخش و تکرار سریال اکشن-پلیسی «الگوریتم» روی آنتن شبکه سه می‌رود + زمان پخش کافه شهر | خانه‌ای در بولوار الیزابت قسمت جدید «شفرونی» با حضور متین ستوده و سوسن پرور + تیزر نگاهی به نمایشگاه موسیقی «روزبه» در نگارخانه فردوسی مشهد | نوای سازهای اصیل خراسانی «پریناز ایزدیار» در فیلم «بُن سای» علی بهراد + عکس جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره «شما می‌توانید» ایتالیا به بازیگر ایرانی رسید
سرخط خبرها

ویژه‌برنامه‌های شب یلدا در شبکه نسیم + زمان پخش

  • کد خبر: ۳۰۶۲۴۳
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۵
ویژه‌برنامه‌های شب یلدا در شبکه نسیم + زمان پخش
شبکه نسیم در شب یلدا و روزمادر با برنامه های خوش نمک، چهل تیکه، بگوبخند ، طنزیم نسیم آوا، خونه مادری، با ترانه و حافظیه میزبان بینندگان می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ویژه برنامه «خوش نمک» با اجرای علی فریادی و علی زرگر از پنجشنبه شب به صورت ویژه با میهمانان متنوع ساعت ۲۲:۳۰ از شبکه نسیم پخش می شود.در این محفل شب یلدایی و روز مادر میهمانانی از جمله: استاد محبی، استاد پارسی، فرهاد بشارتی، میلاد نوبخت، جواد خیابانی، مهوش وقاری، منوچهر آذر و ….. حضور خواهند داشت تا در بلندترین شب سال میهمانان شبکه نسیم باشند.

برنامه «چهل تیکه» بعد از سه سال با میزبانی محمدرضا علیمردانی و شب‌نشینی یلدایی شب پنجشنبه و جمعه ۲۹ و ۳۰ آذر ماه ساعت ۲۰ از شبکه نسیم روی آنتن خواهد رفت.

ویژه برنامه یلدا و روز مادر «بگو بخند» با اجرای عبدالله روا در دو قسمت پنجشنبه ۲۹ و جمعه ۳۰ اذر ماه ساعت ۲۱ به روی انتن شبکه نسیم می رود.در این برنامه استند اپ شب یلدا، نمایش عروسکی، نمایش املاک امید حمیدی، شعر خوانی یلدا، طنز نمایشی پخش خواهد شد.همچنین شهرام شکیبا و علی محمد مودب نیز در برنامه حضور دارند و از ریشه فرهنگی یلدا با کشورهای مقاومت صحبت خواهند کرد.«

ویژه برنامه «طنزیم» جمعه ۳۰ آذرماه به صورت ویژه برنامه یلدایی و روز مادر ساعت ۱۹ پخش می شود که در شنبه و یکشنبه هم ادامه خواهد داشت.

برنامه «نسیم آوا» به تهیه کنندگی و با اجرای محمدرضا محبی جمعه ۳۰ آذر ماه ساعت ۱۷:۳۰ با حضور خوانندگان، موسیقی اقوام و شاعران و آیتم های ویژه شاهنامه خوانی از شبکه نسیم به صورت ویژه پخش خواهد شد.چنگیز حبیبیان و پرویز طاهری از خوانندگان پیشکسوت، میری موسیقی سیستان و بلوچستان، شاعر طنز علی دادگر، کودک شاهنامه خوان و …. از جمله میهمانان برنامه شب یلدایی «نسیم آوا» خواهند بود.

ویژه برنامه تولیدی «خونه مادری» به مناسبت شب یلدا و روز بزرگداشت مادر در ۷ قسمت از روز پنجشنبه ۲۹ آذر ماه ساعت ۱۸ به روی آنتن شبکه نسیم می رود.«خونه مادری» یک برنامه گفت و گو محور به میزبانی محمدرضا رهبری و ندا ملکی است که در یک خانه قدیمی در محله عودلاجان تهران با حضور مردمان همان محل و بازیگرانی از جمله: سیروس همتی، جواد انصافی، گیتی معینی، امین میرزازاده قهرمان کشتی، بانوان فعال اجتماعی و رسول نجفی به روی آنتن شبکه نسیم خواهد رفت تا در شب های سرد زمستانی میهمان مخاطبان شبکه نسیم باشند.

ویژه برنامه «با ترانه» در مرکز جغرافیای ایران و از قاب شبکه نسیم روی آنتن خواهد رفت. این برنامه به تهیه کنندگی و اجرای سامان ارس خان و با حضور مهمانانی چون؛ حامد فقیهی، آریا طاهری، اصغر بمانی، کاظم فردوسیان، حسین حسینی، صالح سلامت و مهدی صفوی زاده چهارشنبه شب روی آنتن شبکه خواهد رفت و پنجشنبه شب ساعت ۱ بامداد بازپخش خواهد شد.

ویژه برنامه یلدایی «حافظیه» جمعه ۳۰ آذرماه ساعت ۱۶:۳۰ به روی آنتن شبکه نسیم می رود.این برنامه به میزبانی اسماعیل آذر در شهر شیراز خواهد بود.«حافظیه» با حضور بچه های نوجوان و جوان با ایتم های حافظ خوانی، مشاعره، گپ و گفت و گو با اهالی شیراز و با حال و هوای شاد یلدایی از شبکه نسیم پخش خواهد شد.

منبع: صبا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->