شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

آسفالت ۱۳ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور در هشت ماه نخست سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۰۶۲۸۹
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۸
آسفالت ۱۳ هزار کیلومتر از جاده‌های کشور در هشت ماه نخست سال ۱۴۰۳
سرپرست سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: نزدیک به ۱۳ هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی در هشت ماه در سراسر کشور بهسازی و آسفالت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا اکبری روز پنجشنبه (۲۹ آذر ۱۴۰۳) در آیین گرامیداشت هفته حمل‌ونقل، رانندگان و راهداری در مشهد، اظهار کرد: نزدیک به ۱۳ هزار کیلومتر راه اصلی، فرعی و روستایی در هشت ماه در سراسر کشور بهسازی و آسفالت شده که از این رقم، هشت هزار و ۳۰۰ کیلومتر راه اصلی و افزون بر چهار هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه فرعی و روستایی بوده است.

وی گفت: پیش‌بینی می‌شود در سه ماه پیش رو با تداوم این نوع فعالیت‌ها در استان‌های گرمسیر، تا پایان سال ۱۵ هزار کیلومتر راه در کشور آسفالت شود.

وی اضافه کرد: در صورت تامین اعتبارات لازم و با تقویت فعالیت‌ها در حوزه اجرای طرح‌های راهداری می‌توانیم در چند سال آینده شاهد ارتقای وضعیت راه‌های کشور باشیم.

سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: در حال حاضر روزانه ۱۰ طرح با رعایت فرایند‌های قانونی مانند مناقصه، ارائه اسناد قانونی و تعیین پیمانکار به بهره برداری می‌رسد و روزانه ۱۰ طرح نیز افتتاح می‌شود.

اکبری بیان داشت: تقریبا ۹۵ درصد این طرح‌ها اطلاع رسانی نمی‌شود، هر چند سازمان راهداری به دنبال خودنمایی و تبلیغات نیست، اما می‌توان عدم اطلاع رسانی این حجم از فعالیت فراگیر را به نوعی از نقاط ضعف این سازمان دانست.

حدود ۲۰ راهدار سالانه هنگام کار جان خود را از دست می‌دهند

وی گفت: سالانه ۱۰ تا ۲۰ نفر از همکاران راهدار در هنگام فعالیت به ویژه در عملیات راهداری زمستانی جان خود را از دست می‌دهند که متاسفانه از لحاظ قانونی نتوانسته‌ایم خواسته‌های به حق آنها و حقوق خانواده‌های آنان را استیفا کنیم.

سرپرست سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: بارش برف اخیر شرایط متفاوتی در جاده‌های خراسان رضوی و دیگر استان‌های شمالی کشور ایجاد کرد که جا دارد از همه زحمت کشان حوزه راهداری، که بخش زیادی از آنان وضعیت استخدامی مناسبی هم ندارند و نیز خانواده‌های آنها تشکر کنم.

اکبری تصریح کرد: یکی از اولویت‌های اصلی سازمان راهداری رسیدگی به مسایل معیشتی و استخدامی نیرو‌های زحمت کش راهداری است و امید استان تا پایان سال بسیاری از این مشکلات به‌ویژه در حوزه قرارداد‌ها برطرف شود.

وی همچنین به اجرای آزمایشی طرح ارتقای ایمنی و یکسان سازی علائم و مدیریت ۲ جاده شریانی کشور اشاره و بیان کرد: مقرر شد ایمن سازی مسیر تهران تا مشهد به صورت هماهنگ، یکسان و با یک نگاه و مدیریت واحد انجام شود و در مدیریت این مسیر، اعمال سلیقه‌های متفاوت چنانکه هم اکنون شاهد آن هستیم، حذف و اصلاح گردد، با توجه به حجم ترددها، در این طرح آزمایشی جاده تهران- قم نیز مشمول مدیریت یکسان خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->