نجات سرنشینان خودرو واژگون شده در گلبهار خراسان رضوی (۳۰ آذر ۱۴۰۳) انصاری: بهبود شرایط معیشتی و تجهیزاتی محیط بانان در دستور کار است ضرورت تشکیل صندوق ویژه حوادث سوختگی در کشور زمین لرزه در هفتکل خوزستان (۳۰ آذر ۱۴۰۳) واژگونی خودرو ال ۹۰ در نیشابور خراسان رضوی یک کشته و سه مصدوم برجای گذاشت (۳۰ آذر ۱۴۰۳) دیابتی‌ها شب یلدا، این خوراکی‌ها را نخورند افتتاح بخش icu بیمارستان شهید کامیاب مشهد با ظرفیت ۶ تخت (۳۰ آذر ۱۴۰۳) فردا (یکم دی ماه ۱۴۰۳) آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات و مدارس از فردا (یکم دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه، 30 آذر ۱۴۰۳) | هوای مشهد سرد می‌شود فرودگاه طائف عربستان برای نخستین بار میزبان زائران ایرانی شد آیا کلاس درس دانش‌آموزان بعد از امتحانات نوبت اول تعطیل می‌شود؟ علت تاخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان چه بود؟ تغییر ساعت کاری کارکنان قوه قضاییه تا پایان بهمن ماه ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی و کاهش دید افقی در محور سرخس - مشهد (۳۰ آذر ۱۴۰۳) حضور پررنگ قوهای فریادکش در مازندران تجمل گرایی در «شب چله» و خطر تحریف آیین‌ها افزایش شمار مسمومان حادثه گازگرفتگی در زبرخان خراسان رضوی به ۱۲۰ نفر تخلف آشکار انبوه‌سازان از علل اصلی کمبود مدرسه در سطح کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (جمعه، ۳۰ آذر ۱۴۰۳) | هوای سرد و ناپایدار از خراسان رضوی عبور می‌کند  خوراکی‌های مفید برای شب یلدا کدام‌اند؟ سکوت ستاد مبارزه با قاچاق درباره گم‌شدن ۲۰میلیون لیتر سوخت قتل مسلحانه دلال دلار در شهرک ولی‌عصر به خاطر رفاقت! ۹۵ درصد سقط جنین‌ها در ایران غیرقانونی است یلدای برفی در استان‌های غربی | ورود سامانه بارشی به کشور از امروز (۳۰ آذر ۱۴۰۳) گاز و برق ۱۵ هزار ویلای خالی از سکنه مازندران قطع شد خط قرمز‌های تغذیه در شب یلدا | چه میوه هایی را در شب یلدا نخوریم؟ وحدت حوزه و دانشگاه، لازمه پیشرفت جامعه اسلامی است کوتا‌ه‌ترین توصیه‌ها برای بلندترین شب مروری بر تاریخ جشن شب چله از ایران باستان تا به امروز | شب مرگ اهریمن و زایش خورشید تنقلات سالم برای شب‌نشینی یلدا | شب‌چره‌های زمستانی کلاس‌های درس تمام دانشگاه‌ها با دستور وزارت علوم تا پایان ترم اول ۱۴۰۳ مجازی شد + عکس
سرخط خبرها

تخلف آشکار انبوه‌سازان از علل اصلی کمبود مدرسه در سطح کشور است

  • کد خبر: ۳۰۶۳۵۴
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۴
تخلف آشکار انبوه‌سازان از علل اصلی کمبود مدرسه در سطح کشور است
رئیس مجمع خیّرین مدرسه‌ساز کشور گفت: اگر قانون ساخت مدرسه به‌ازای هر ۲۰۰ واحد اجرا شود، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد؛ بااین‌حال، این قانون از سوی "انبوه‌سازان" اعمال نمی‌شود و هیچ گوش شنوایی برای اجرای آن وجود ندارد!

به گزارش شهرآرانیوز، نعمت بنی‌آدم؛ رئیس مجمع خیّرین مدرسه‌ساز به بزرگ‌ترین معضلات آموزشی تهران اشاره و اظهار کرد: نبود زمین مناسب، قدمت بالای ساختمان‌ها و عدم رعایت قانون ساخت مدرسه توسط انبوه‌سازان، از مشکلات اصلی مدارس استان تهران هستند. متأسفانه، انبوه‌سازان به قانون ساخت مدرسه به‌ازای هر ۲۰۰ واحد مسکونی توجه نمی‌کنند و قانون نیز در این زمینه ضعیف عمل می‌کند.

وی با اشاره به مذاکرات انجام‌شده با مسئولان افزود: خیرین مدرسه‌ساز همواره پاسخ مناسبی دریافت نکرده‌اند، به‌ویژه در منطقه ۲۲، انبوه‌سازان به معضل بزرگی برای خیرین تبدیل شده‌اند. اگر قانون ساخت مدرسه به‌ازای هر ۲۰۰ واحد اجرا شود، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد، با‌این‌حال، این قانون از سوی انبوه‌سازان اعمال نمی‌شود و هیچ گوش شنوایی برای اجرای آن وجود ندارد!

افزایش مدارس دوشیفته

بنی‌آدم با اشاره به پیش‌بینی‌های سال ۱۴۰۴ گفت: در منطقه ۲۲، کمبود فضای آموزشی به‌قدری است که انتظار می‌رود ۵ هزار دانش‌آموز در این منطقه بدون مدرسه بمانند، در نتیجه، دانش‌آموزان مجبور خواهند شد برای تحصیل به مناطق ۹، ۵ و ۲ بروند، که این مسئله باعث افزایش مسافت و دوشیفته شدن مدارس خواهد شد.

قدمت بالای مدارس؛ خطر در کمین

وی همچنین به قدمت بالای مدارس اشاره و تصریح کرد: مدارسی با عمر بیش از ۶۰ سال در تهران وجود دارند که با کوچک‌ترین زلزله تخریب خواهند شد، این در حالی است که خیرین تمایلی به بازسازی مدارس قدیمی ندارند و به‌دنبال زمین برای ساخت مدارس جدید هستند، زیرا نقشه تیپی مدارس جدید را ترجیح می‌دهند.

انبوه‌سازان و عدم‌رعایت قوانین ساخت مدرسه

بنی‌آدم اضافه کرد: شهرداری‌ها از ابتدا نباید بدون پیش‌بینی ساخت مدرسه، به انبوه‌سازان مجوز بدهند، برای مثال، در منطقه ۲۲ شهرکی با ۴۰۰ واحد مسکونی وجود دارد که ساکنان آن هنوز مستقر نشده‌اند، اگر این واحد‌ها پر شوند، بحران کمبود مدرسه شدیدتر خواهد شد.

وی تأکید کرد: قانون باید اصلاح شود تا حتی اگر انبوه‌ساز کمتر از ۲۰۰ واحد ساخت، همان تعداد به‌عنوان ۲۰۰ واحد در نظر گرفته شود و ملزم به ساخت مدرسه باشد، در مجتمع‌های بزرگ، مدرسه باید حتماً پیش‌بینی شود.

چالش‌های تأمین زمین برای خیّرین

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز با اشاره به مشکل تأمین زمین گفت: شهرداری‌ها با وجود تعامل خوبی که با مجمع خیرین دارند، زمین مناسبی برای ساخت مدرسه اختصاص نمی‌دهند. شهرداران وظیفه دارند زمین لازم را تأمین کنند، اما مسئولیت را به زمین شهری یا وزارت مسکن واگذار می‌کنند، این نهاد‌ها نیز با شروطی مانند ساخت مدرسه در مدت ۵ سال، زمین را در اختیار قرار می‌دهند.

بنی‌آدم تأکید کرد: شهرداری‌ها و انبوه‌سازان باید نسبت به مسئولیت خود در تأمین فضای آموزشی پاسخگو باشند.
اجرای دقیق قوانین موجود و اصلاح نقاط ضعف آن، از ضروری‌ترین اقدامات برای جلوگیری از بحران‌های آتی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->