سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

خانواده‌های صهیونیست اذعان کردند: نتانیاهو فردی وحشی است

  • کد خبر: ۳۰۶۶۱۲
  • ۰۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۲
خانواده‌های صهیونیست اذعان کردند: نتانیاهو فردی وحشی است
خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه در اظهاراتی با اشاره به اینکه ادامه اسارت این افراد فقط به دلیل اصرار «بنیامین نتانیاهو» بر مواضعش است، وی را فردی وحشی دانستند و اظهار کردند که وی فقط به منافع سیاسی خودش فکر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، خانواده‌های اسرای صهیونیست تاکید کردند که فرزندان ما به دلیل مواضع نتانیاهو همچنان در غزه هستند و باید هم اکنون درباره تبادل اسرا، توافق شود.

این خانواده‌ها، توقف جنگ و توافق درباره تبادل اسرا را به نفع رژیم صهیونیستی دانستند و تصریح کردند: باید صدایمان را علیه ادامه جنگ در نوار غزه بلند کنیم.

خانواده‌های اسرای صهیونیست در غزه همچنین گفتند: باید به جنگ پایان دهیم و همه اسرا را از نوار غزه بازگردانیم.

این خانواده‌ها، تبلیغات نتانیاهو علیه خودشان را به منزله گمراه کردن افکار عمومی صهیونیست‌ها با هدف به شکست کشاندن توافق درباره آزادی اسرا دانستند.

«عیناف سینگوکر» مادر یکی از اسرای صهیونیست با انتقاد شدید از نخست وزیر رژیم اشغالگر خواستار دستیابی به توافق درباره آزادی اسرا شد و گفت: نتانیاهو می‌خواهد پسرم را در تونل دفن کند.

سینگوکر افزود: ایتامار بن گویر (وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) و بزالل اسموتریچ (وزیر دارایی رژیم صهیونیستی) به جنگ‌افروزی علاقه‌مند هستند و برای ادامه این جنگ تا ابد تبلیغات می‌کنند.

همزمان با فعالیت‌های خانواده‌های اسرای صهیونیست، گردان‌های شهید عزالدین القسام در پیامی تصویری به ساکنان سرزمین‌های اشغالی و خانواده‌های این اسرا در نوار غزه نسبت به بی‌توجهی نخست‌وزیر رژیم اشغالگر به سرنوشت اسرا هشدار داد.

شاخه نظامی جنبش حماس تصویری را از «یائیر نتانیاهو» پسر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اشغالگر منتشر کرد که در حال تفریح در سواحل میامی آمریکا است.

گردان‌های القسام همچنین تصویری نمادین را از یک اسیر صهیونیست در نوار غزه منتشر کرده و به مقایسه این دو تصویر پرداخته است.

شاخه نظامی حماس همراه با این تصویر در پیامی به سه زبان عربی، انگلیسی و عبری با هدف آگاه سازی خانواده‌های اسرای صهیونیست و ساکنان سرزمین‌های اشغالی نسبت به بی‌توجهی نتانیاهو به سرنوشت اسرا نوشت: یائیر در میامی و دور از خطر است، دیگر چه چیزی می‌تواند نتانیاهو را مجبور به انجام یک توافق جامع می‌کند؟

این پیام در حالی ارسال شده است که رسانه‌های رژیم صهیونیستی به برخی مسائل محوری می‌پردازند که به موانعی برای دستیابی به توافق تبادل اسرا مبدل شده است و از جمله آنها باقی ماندن ارتش در محور فیلادلفیا و مسیر آزادسازی اسرا و تعداد آنها است.

همزمان منابع رسانه‌ای از فراخوان رئیس جناح اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و خانواده‌های اسرای صهیونیست در نوار غزه برای تظاهرات علیه کابینه این رژیم خبر داده‌اند.

این فراخوان برای تظاهرات علیه نتانیاهو در حالی صادر شده است که جدیدترین نظرسنجی انجام شده توسط روزنامه صهیونیستی معاریو نشان می‌دهد ۷۴ درصد از صهیونیست‌های ساکن اراضی اشغالی موافق دستیابی به توافق تبادل اسرا هستند.

در همین راستا ۲ مقام جنبش حماس نیز به خبرگزاری فرانسه گفتند: بیشتر نکات مربوط به آتش‌بس و تبادل اسرا مورد توافق قرار گرفته است و اگر نتانیاهو آن را مختل نکند، این توافق می‌تواند قبل از پایان سال جاری میلادی (۲۰۰۲۴) حاصل شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->