رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴ تور مجازی فاز اول خط سه مترو مشهد | با ابر پروژه خط ۳ قطارشهری مشهد بیشتر آشنا شوید
سرخط خبرها

راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها

  • کد خبر: ۳۰۷۲۲۸
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها
با انجام این اقدامات، به کاهش خسارات بلایای طبیعی کمک کنید.

با توسعه شهر‌ها و افزایش جمعیت، مباحث ایمنی و کاهش آسیب‌های ناشی از بلایای طبیعی در شهرها، اهمیت ویژه‌ای دارد و باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا برنامه‌ریزی برای تحقق شهر‌های هوشمند می‌تواند در این مسیر موثر و مفید باشد و طراحی‌های شهری باید به گونه‌ای انجام شود، که زیرساخت‌ها در برابر بلایای طبیعی مقاوم باشند. این موارد شامل انتخاب مکان‌های مناسب برای ساختمان‌ها و احداث و تقویت زیرساخت‌های حیاتی مانند پل‌ها و جاده‌ها می‌شود.

آموزش و آگاهی‌رسانی، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای ساکنان شهر‌ها درباره نحوه مدیریت و پاسخ به بلایای طبیعی می‌تواند به کاهش خطرات و آسیب‌ها کمک کند.

استفاده و ایجاد سیستم‌های هشدار سریع برای اطلاع‌رسانی به نهاد‌ها و مردم در مورد بلایای طبیعی نیز می‌تواند، کمک کند تا اقدام‌های ایمنی و امنیتی لازم انجام شود.

تقویت زیرساخت‌ها و به‌روز رسانی، به ویژه در مناطق آسیب‌پذیر، می‌تواند خطر آسیب‌های ناشی از بلایای طبیعی را کاهش دهد، همچنین ساخت و ساز پایدار و ترویج استفاده از مصالح و تکنیک‌های ساخت و ساز مقاوم در برابر زلزله، سیل و سایر بلایای طبیعی می‌تواند به افزایش ایمنی کمک شایانی کند.

در این مسیر، استفاده از فناوری‌های نوین مانند: مدل‌سازی دیجیتال، سنجش از دور و داده‌های جغرافیایی برای پیش‌بینی بلایای طبیعی و مدیریت بحران دارای اهمیت است.

انجام اقداماتی در جهت توسعه فضای سبز و حفظ اکوسیستم‌ها می‌تواند به کاهش اثرات بلایای طبیعی کمک کند.

ایجاد همکاری، هم افزایی و هماهنگی میان نهاد‌های دولتی، غیر دولتی و جامعه محلی تحقق مدیریت بحران و کاهش اثرات بلایای طبیعی ضرورت دارد.

پشتیبانی از تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری در تحقیقات برای مطالعات و راهکار‌های کاهش بلایای طبیعی و اثرات آنها بر اجتماعات و زیرساخت‌ها نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

با اجرای این راهکارها، می‌توان بهبود قابل توجهی در ایمنی و کاهش آسیب‌های بلایای طبیعی در شهر‌ها را شاهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->