بازدید شهردار مشهد مقدس از مرکز بازتوانی جانبازان اعصاب و روان مشهد ثبت تنها ۲۵ روز هوای پاک در مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۳| تلاش شهرداری مشهد برای کاهش آلودگی هوا معاون شهردار مشهد مقدس: یادمان شهید گمنام بوستان ارم یکی از المان‌های شاخص شهر است + فیلم رئیس کمیسیون ایثارگران شورای اسلامی شهر مشهد: کار فرهنگی بالاتر از ایجاد گلزار شهدا نداریم شهردار مشهد مقدس خبر داد: کلنگ‌زنی و افتتاح ۴۶ پروژه شهری در مشهد طی دهه فجر ۱۴۰۳ بهسازی و رنگ‌آمیزی بیش از ۱۰۰ هزار مبلمان پارکی در استقبال از بهار ۱۴۰۴ درباره شروع حرفه دندان‌سازی در مشهد | زیارت با نیت دندان‌گیر بررسی دغدغه ساکنان بولوار سیدرضی مشهد درباره کوچه‌های بن‌بست نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: منتظر تشکیل شورای عالی زیارت در دولت هستیم هوای ۱۰ منطقه کلانشهر مشهد امروز آلوده است (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمترین میزان رشد بهای بلیت مترو و اتوبوس را تعیین کردیم مشروح مصوبات یکصد و سی‌وششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو یارانه ۸۰ درصدی شهرداری مشهد به شهروندان روی بلیت اتوبوس و مترو افتتاح فاز نخست استادیوم ۴هزار نفری بوستان بهار مشهد در دهه فجر صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: تمدید دوره ششم شورای شهر فرصت بسیار خوبی برای برطرف‌کردن کاستی‌هاست ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۳ بهمن ۱۴۰۳) رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در یکصد‌وسی‌وششمین صحن علنی: انقلاب اسلامی آغازگر احیای اندیشه الهی است نگاهی به اتفاقات مشهد در روز‌های منتهی به ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و بازگشت امام خمینی (ره) به ایران ضوابط پاسخگویی کاربری مسکونی گونه ویژه نیازمند بازآفرینی | خلاصه ضوابط و طرح تفصیلی بازنگری حوزه‌های برنامه‌ریزی هفت‌گانه درباره دردسر‌های وجود درخت مقابل در پارکینگ منازل مسکونی مشهد
سرخط خبرها

راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها

  • کد خبر: ۳۰۷۲۲۸
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۸
راهکار‌هایی برای کاهش خسارات بلایای طبیعی در شهر‌ها
با انجام این اقدامات، به کاهش خسارات بلایای طبیعی کمک کنید.

با توسعه شهر‌ها و افزایش جمعیت، مباحث ایمنی و کاهش آسیب‌های ناشی از بلایای طبیعی در شهرها، اهمیت ویژه‌ای دارد و باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

در این راستا برنامه‌ریزی برای تحقق شهر‌های هوشمند می‌تواند در این مسیر موثر و مفید باشد و طراحی‌های شهری باید به گونه‌ای انجام شود، که زیرساخت‌ها در برابر بلایای طبیعی مقاوم باشند. این موارد شامل انتخاب مکان‌های مناسب برای ساختمان‌ها و احداث و تقویت زیرساخت‌های حیاتی مانند پل‌ها و جاده‌ها می‌شود.

آموزش و آگاهی‌رسانی، برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی برای ساکنان شهر‌ها درباره نحوه مدیریت و پاسخ به بلایای طبیعی می‌تواند به کاهش خطرات و آسیب‌ها کمک کند.

استفاده و ایجاد سیستم‌های هشدار سریع برای اطلاع‌رسانی به نهاد‌ها و مردم در مورد بلایای طبیعی نیز می‌تواند، کمک کند تا اقدام‌های ایمنی و امنیتی لازم انجام شود.

تقویت زیرساخت‌ها و به‌روز رسانی، به ویژه در مناطق آسیب‌پذیر، می‌تواند خطر آسیب‌های ناشی از بلایای طبیعی را کاهش دهد، همچنین ساخت و ساز پایدار و ترویج استفاده از مصالح و تکنیک‌های ساخت و ساز مقاوم در برابر زلزله، سیل و سایر بلایای طبیعی می‌تواند به افزایش ایمنی کمک شایانی کند.

در این مسیر، استفاده از فناوری‌های نوین مانند: مدل‌سازی دیجیتال، سنجش از دور و داده‌های جغرافیایی برای پیش‌بینی بلایای طبیعی و مدیریت بحران دارای اهمیت است.

انجام اقداماتی در جهت توسعه فضای سبز و حفظ اکوسیستم‌ها می‌تواند به کاهش اثرات بلایای طبیعی کمک کند.

ایجاد همکاری، هم افزایی و هماهنگی میان نهاد‌های دولتی، غیر دولتی و جامعه محلی تحقق مدیریت بحران و کاهش اثرات بلایای طبیعی ضرورت دارد.

پشتیبانی از تحقیق و توسعه و سرمایه‌گذاری در تحقیقات برای مطالعات و راهکار‌های کاهش بلایای طبیعی و اثرات آنها بر اجتماعات و زیرساخت‌ها نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

با اجرای این راهکارها، می‌توان بهبود قابل توجهی در ایمنی و کاهش آسیب‌های بلایای طبیعی در شهر‌ها را شاهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->