مرگ ۲ سرنشین موتورسیکلت در تصادف با خودرو در تربت جام خراسان رضوی ویدئو| تصاویری از محل وقوع حادثه تروریستی در بندرلنگه (۸ دی ۱۴۰۳) محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند
سرخط خبرها

هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی

  • کد خبر: ۳۰۷۵۹۱
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی
پلیس فتا درباره دو شگرد معروف که کلاهبرداران هنوز هم برای فریب افراد از آن استفاده می‌کنند، هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا پایتخت در خصوص پرونده‌های جرایم سایبری در ۲۴ ساعت اخیر گفت: در این مدت بیش از ۴۰ فقره پرونده مختلف در حوزه جرایم سایبری به پلیس فتا واصل شده که همکاران در مرکز فوریت‌های سایبری بلافاصله پیگیری‌های لازم را انجام دادند.

وی افزود: از جمله شگرد‌های رایج در این مدت، کلاهبرداری‌های تلفنی و پیامکی بوده که مجرمان با استفاده از تکنیک‌های مهندسی اجتماعی و سوشیالینگ، سعی دارند اعتماد افراد را جلب کرده و کد‌های حساس آنها را به دست آورند.

سردار معظمی گودرزی ادامه داد: در بسیاری از این پرونده‌ها، مجرمان با ارائه اطلاعاتی همچون کد ملی یا شماره حساب قربانیان، آنها را متقاعد می‌کنند که تماس از سوی یک نهاد رسمی یا حاکمیتی است و به همین دلیل قربانیان کد‌های مورد نظر را در اختیار آنها قرار می‌دهند.

وی تاکید کرد: داشتن اطلاعات عمومی از افراد به هیچ عنوان به معنای رسمی بودن تماس نیست و مردم باید در مواجهه با چنین تماس‌ها و پیامک‌ها هوشیار باشند و هیچ‌گاه اطلاعات حساس خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند.

وی افزود: یکی از بهترین راه‌های دسترسی به اطلاعات حساب‌های بانکی اطلاعات شبکه‌های اجتماعی و نقض حریم خصوصی و کد‌هایی است که به صورت پیامکی ارسال می‌شود به عنوان مثال در ۲۴ ساعت اخیر تعداد افرادی که در بازار فعالیت می‌کنند و دستگاه پز دارند با آنها تماس گرفته می‌شد که ما از پشتیبان دستگاه پز شما هستیم برای به روز رسانی کدی برای شما ارسال می‌شود وقتی که این کد را در اختیار فرد قرار بدهیم در واقع اجازه دسترسی به اینترنت بانک و یا یکی از نرم‌افزار‌های بانکی را می‌دهیم.

سردار معظمی گودرزی بیان کرد: این کد‌ها در واقع کلید ورود به نرم‌افزار‌های بانکی، ورود به اپلیکیشن‌ها شبکه‌های اجتماعی و پیام رسان‌ها است و به هیچ عنوان اینها را در اختیار دیگران نباید قرار داد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->