دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر

  • کد خبر: ۳۰۷۶۱۶
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۳
مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + بیوگرافی و فیلم تشییع پیکر
«مان‌موهان سینگ» نخست وزیر سابق هند که از او به عنوان معمار اصلاحات اقتصادی این کشور یاد می‌شود، بامداد روز پنجشنبه (۶ دی ۱۴۰۳) به وقت محلی در سن ۹۲ سالگی درگذشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی که هند سوگوار از دست دادن نخست‌وزیر پیشین خود در ۹۲ سالگی است، برای جهان فرصت دیگری پیش‌آمده است تا دستاوردها و سیاست‌های اقتصاددانی را مرور کند که به عنوان معمار اقتصاد هند مدرن شناخته می‌شود؛ رهبری که سیاست‌هایش همچنان روشنی‌بخش آینده کشورش است.

سینگ در ۲۶ سپتامبر ۱۹۳۲ در روستایی به نام گاه در پاکستان کنونی به دنیا آمد. هنگامی که حکومت استعماری انگلیس در سال ۱۹۴۷ هند و پاکستان را از یکدیگر جدا کرد، خانواده او به شرق مهاجرت کردند.

مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + سوابق و فیلم تشییع پیکر

وی تحصیلات خود را تا مقطع دکترای اقتصاد در دانشگاه آکسفورد ادامه داد و در سال ۱۹۹۱ با پایان دادن به اقتصاد سوسیالیستی در هند، خود را در تاریخ این کشور ماندگار کرد.

سینگ بین سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۴ نخست‌وزیر هند بود، اما مفسران سیاسی می‌گویند فعالیت او به عنوان وزیر دارایی در اوایل دهه ۱۹۹۰ بسیار مهم بشمار می آمد.

مان‌موهان سینگ نخست وزیر سابق هندوستان کیست؟ + سوابق و فیلم تشییع پیکر

سیاست های او در آن دوره هند را در مسیر آزادسازی اقتصادی و جهانی شدن قرار داد. روابط خوب حزب کنگره هند و ایران به رهبری مان‌موهان سینگ در سال ۲۰۱۲ (۱۳۹۱) توافق توسعه بندر چابهار را در پی داشت که تهران و دهلی‌نو را از زوایای گوناگون به یکدیگر نزدیک کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->