ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو
سرخط خبرها

رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست!

  • کد خبر: ۳۱۵۴۶۶
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴
رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست!
رئیس پارلمان ترکیه گفت: زمین مسلمانان و مسیحیان فلسطینی برای فروش به «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و شرکای وی نیست، بلکه دارایی و وطن مردم فلسطین است.

به گزارش شهرآرانیوز، «نعمان کورتولموش» در سخنرانی در یک مجمع آموزشی در استان آنتالیا در جنوب ترکیه افزود: نوار غزه متعلق به ساکنان فلسطینی آن است و تا روز قیامت به همین شکل باقی خواهد ماند.

وی تاکید کرد که زمین‌های مسلمانان فلسطین و مسیحیان فلسطینی قطعه زمینی نیست که برای فروش به ترامپ و شرکای او عرضه شود بلکه متعلق به مردم فلسطین است واین سرزمین، وطن مردم فلسطین است.

رئیس مجلس ترکیه اشاره کرد که ارتش رژیم صهیونیستی که مرگبارترین سلاح‌ها و ابزار‌های جهان را در اختیار دارد، پس از آنکه معتقد بود ظرف چند روز قادر به انجام آن خواهد بود نتوانست نقشه خود را برای اشغال غزه در مقابل مقاومتی که یک سال و نیم ادامه دارد، اجرا کند.

وی اظهارداشت که پس از یک سال و نیم، تلاش‌هایی برای نجات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اسرائیل و دستیاران وی پس از سرافکندگی در برابر افکار عمومی جهان به‌ویژه در رابطه با موضوع مبادله اسیران در حال انجام است.

کورتولموش همچنین از فشار ترامپ بر دیوان کیفری بین المللی به دلیل تصمیمات این دادگاه علیه نتانیاهو و رهبران نظامی رژیم اسرائیل انتقاد کرد.

دونالد ترامپ روز پنجشنبه در واکنش به صدور حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و «یوآو گالانت» وزیر دفاع سابق این رژیم به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت ضدبشری علیه فلسطینی‌ها در نوار غزه، فرمان اجرایی اعمال تحریم‌ها را علیه مقامات دیوان کیفری بین المللی امضا کرد.

رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که دیوان کیفری بین‌المللی بصورت بی‌اساس و غیرقانونی آمریکا و متحدان نزدیک واشنگتن مانند رژیم اسرائیل را هدف قرار می‌دهد.

دنالد ترامپ سه‌شنبه گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید، قصد آمریکا برای تصرف غزه پس از آواره‌کردن فلسطینی‌ها از نوار غزه به کشور‌های دیگر را فاش کرد.

وی از ۲۵ ژانویه (۶ بهمن ۱۴۰۳) طرح انتقال ساکنان غزه به کشور‌های همسایه مانند مصر و اردن را مطرح کرد که با واکنش منفی هر دو کشور و سایر کشور‌های عربی و سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی مواجه شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->