گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود جزئیات لیست شدن توکن بلوم (Blum) + قیمت و آموزش برداشت قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد
سرخط خبرها

چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند

  • کد خبر: ۳۰۸۶۶۳
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴
چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند
چین درحال ساخت دیوار بزرگ خورشیدی است که می‌تواند انرژی موردنیاز پکن و مناطق اطراف آن را تأمین کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صحرای کوبوچی در شمال غربی چین جایی نیست که معمولا انتظار داشته باشیم شلوغ و پر جنب‌وجوش باشد، اما اکنون این بیابان خشک و بایر درحال تغییر است. چین مشغول اجرای پروژه‌ی جاه‌طلبانه‌ای برای ساخت دیوار بزرگ خورشیدی در کوبوچی است که این چشم‌انداز بیابانی را متحول خواهد کرد.

مزرعه خورشیدی کوبوچی پس از تکمیل پروژه (طبق پیش‌بینی‌ها در سال ۲۰۳۰)، با عرض پنج کیلومتر و طول ۴۰۰ کیلومتر در امتداد شن‌ها گسترش خواهد یافت. این مزرعه ممکن است در مقایسه با دیوار بزرگ چین که ۲۱٬۱۹۶ کیلومتر طول دارد، کوچک به‌نظر برسد؛ اما عظمت این پروژه طول آن نیست، بلکه مقدار انرژی است که قرار است تولید کند.

چینی‌ها بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان را در بیابان‌ می‌سازند

ظرفیت حداکثری تولید برق مزرعه خورشیدی جدید چین قرار است ۱۰۰ گیگاوات باشد، اما تاکنون ۵٫۴۲ گیگاوات آن نصب شده است. این انرژی از میلیون‌ها پنل خورشیدی تامین می‌شود که حدود ۳۱۰۰ ساعت آفتابی در طول سال در این صحرا استفاده خواهد کرد. انتظار می‌رود وقتی پروژه کامل شود، نیروگاه خورشیدی بزرگ بتواند برق کافی برای تأمین نیازهای انرژی پکن، پایتخت چین را تولید کند.

در سال ۲۰۲۳، در پکن حدود ۱۳۵٫۸ میلیارد کیلووات ساعت برق مصرف شد. طبق پیش‌بینی‌ها، این مزرعه تا سال ۲۰۳۰ حدود ۱۸۰ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید خواهد کرد. اگر میزان نیاز پکن به انرژی در این مدت چندان تغییری نکند، این مقدار برق نه تنها برای پکن کافی خواهد بود، بلکه می‌تواند انرژی موردنیاز مناطق اطراف آن را نیز تامین کند.

میزان برق تولیدی از مزرعه خورشیدی جدید چین بسیار بیشتر از تولید سالانه‌ی بزرگ‌ترین مزرعه خورشیدی جهان است که آن نیز در چین قرار دارد و فقط حدود ۶٫۰۹ میلیارد کیلووات ساعت برق در سال تولید می‌کند.

چین درحال‌حاضر بزرگ‌ترین تولیدکننده گازهای گلخانه‌ای در جهان است و در سال ۲۰۲۱ چیزی در حدود ۱۰٫۸ میلیارد تن کربن‌دی‌اکسید منتشر کرد.

طبق پیش‌بینی کارشناسان، در منطقه دالاد بنر، یعنی همان جایی که بخشی از دیوار بزرگ خورشیدی درحال ساخته شدن است، مزرعه خورشیدی می‌تواند حدود ۳۱٫۳ میلیون تن از انتشارات کربنی منطقه را کاهش دهد.

مسئولین پروژه امیدوارند مزرعه خورشیدی بزرگ آن‌ها به فرایند سبزکردن زمین و پیشگیری از تبدیل بیشتر صحرای کوبوچی به بیابان کمک کند. آن‌ها قصد دارند حدود ۲۷ میلیون هکتار از بیابان را به فضای سبز تبدیل کنند.

پنل‌های خورشیدی می‌توانند به ثابت‌ماندن شن‌های صحرا کمک کنند. آن‌ها می‌توانند به‌عنوان مانع به‌کار آیند و از حرکت تپه‌های شنی توسط باد جلوگیری کنند و همچنین سایه برای رشد گیاهان فراهم کنند.

این ایده که پنل‌های خورشیدی می‌توانند به بازگشت پوشش گیاهی کمک کنند، بی‌اساس نیست. در گذشته، به دلیل چراهای مداوم، پوشش گیاهی از بین رفته بود، اما طی ۴۰ سال گذشته پروژه‌های مختلف موجب شدند یک سوم از بیابان کوبوچی سرسبز شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->