افتتاح ۴۶ پروژه شهری در مشهدمقدس به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی+ویدئو بدهی ۳۰ هزار میلیارد تومانی دولت به شهرداری مشهد (۱۷ بهمن ۱۴۰۳) لزوم بسترسازی شهرداری مشهد برای تفکیک قانونی اراضی خالی بزرگ‌مقیاس توسعه زیرساخت‌های ورزشی مشهد با تمرکز بر حاشیه شهر شهروند خبرنگار | غروب خورشید از ارتفاعات کوهسنگی مشهد شهروند خبرنگار | درخواست رسیدگی به یک فضای سبز در منطقه الهیه مشهد + پاسخ ثبت یک روزآلوده دیگر در کلانشهر مشهد (چهارشنبه، ۱۷ بهمن ۱۴۰۳) پله‌ برقی‌های ایستگاه باب‌الجواد(ع) خط ۳ متروی مشهد تحویل شد+تصویر افزایش ۳۶.۸ درصدی عوارض ساختمانی شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ درباره نخستین مراکز آموزش آکادمیک طب در ایران و مشهد | بیمارستان «شاهرضا»، راهگشای دانشکده پزشکی نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باید به دور از حواشی برروی حل مسائل شهر تمرکز کنیم شهردار مشهد مقدس: دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی ابوطالب ترافیک را به نحو مطلوب هدایت می‌کند+ویدئو ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد برای دهه فجر ۱۴۰۳ | راه‌اندازی ۱۳ کارناوال شادی در جشن پیروزی انقلاب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به تصویب لایحه بهای خدمات مدیریت شهری: هزینه‌های سنگین شهر مانع از همراهی با مردم نشد قلندرشریف: روزانه ۲۵۰۰ تن آسفالت در کارخانه شهید مجیدی سازمان عمران شهرداری مشهد تولید می‌شود هوای مشهد برای گروه‌های حساس ناسالم شد (۱۶ بهمن ۱۴۰۳) درباره کوچه رضویها در خیابان توحید مشهد | کوچه سادات شهر برپایی جشنواره برپا۳ به مناسبت دهه فجر در مشهد ترمیم، بازسازی و رنگ آمیزی بیش از هزار المان شهری در مشهد فعالیت شبانه‌روزی در ایستگاه پایانه امام رضا(ع) فاز اول خط سه مترو مشهد صدونودونهمین تریبون مردمی شهرآرا مهمان منطقه ۱۱ مشهد | وعده‌هایی که به «ارمغان» رسید
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: عمده اعتبارات عمرانی این دوره در حوزه تأمین آب است

  • کد خبر: ۳۰۸۷۷۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: عمده اعتبارات عمرانی این دوره در حوزه تأمین آب است
رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد گفت: عمده اعتبارات عمرانی این دوره در حوزه تأمین آب و زیرساخت‌های مدنظر است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدابراهیم علیزاده امروز، ۱۵ دی‌ ۱۴۰۳، در آیین بهره‌برداری از پروژه‌های ساماندهی حوزه زرکش و هفت پروژه‌ محله‌محور اظهار کرد: رویکرد و نگاه این دوره ما دو موضوع بوده که یکی توجه به حاشیه شهر و دوم توسعه شهر مشهدالرضا(ع)، جهانشهر برکت و کرامت، با محوریت حرم مطهر است.

وی افزود: این پروژه‌ها ممکن است داخل محدوده شهری هم نباشد، اما زیرساخت‌هایی بوده که در آمایش شهری مشهد دیده شده است. نکته ما این است که این پروژه‌ها آرامشی برای تک‌تک مجاوران امام مهربانی‌ها ایحاد کند.

علیزاده با بیان اینکه در این دوره، بیشترین اعتبارات در حوزه زیرساخت‌هاست، عنوان کرد: با توجه به مشکلات زیادی که تأمین آب دارد، عمده اعتبارات عمرانی این دوره در حوزه تأمین آب و زیرساخت‌های مدنظر است؛ ازجمله اعطای مجوز به قراردادی است که ۱۱.۲ میلیون مترمکعب پساب برای ۲۵ سال آینده را پیش‌خرید کنند تا بتوانند دغدغه تأمین آب فضای سبز مشهد را برطرف کنند.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: تمیزی شهر و فضای سبز زیبا دو خصیصه مهم مشهد است که نگهداشت ‌و توسعه آن نیاز به توجه دارد. انتقال پساب از پرکند‌آباد تا میدان نمایشگاه، آب مناطق ۸، ۹، ۱۰، ۱۱ و کمربند سبز را تأمین می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره، حداقل بیش از ۵۰۰ هکتار به فضای سبز شهر افزوده شده و پنج تصفیه‌خانه نیز در حال ساخت داریم. اقدامات ارزشمند زیاد در حوزه مدیریت شهری در زمینه زیرساخت و‌ کارهای روبنایی اتفاق می‌افتد که از جمله آن‌ها پروژه‌های زودبازده برای هر محله هدف بازآفرینی با اعتبار سالانه ۱۵ میلیارد تومان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->