استاندار خراسان رضوی: شهربازی پارک ملت کاملاً بازسازی می‌شود | اخبار مهمی از شهربازی‌های جدید مشهد در راه است افشاگری نیویورک‌تایمز: ایلان ماسک مواد مخدر و روانگردان مصرف می‌کند تتلو به زندان برگشت (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) نقض حقوق بشر در قلب فرانسه سید حسن خمینی: باید به تیم مذاکره‌کننده وزارت خارجه اعتماد کرد تماس تلفنی نماینده آمریکا با فرمانده نیرو‌های دموکراتیک سوریه حملات هوایی ارتش اسرائیل به سوریه یک کشته و سه مجروح در پی داشت شورای شهر بارسلونا روابط با تل‌آویو را قطع کرد اینفوگرافیک | نگاهی به جنگنده‌ها، ناو‌ها و سامانه‌های جدید ارتش حملات شدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه اعلام جزئیات مراسم ارتحال حضرت امام‌خمینی(ره) در شب و روز ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ عراقچی در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام‌خمینی(ره): زیر بار توقف غنی‌سازی نخواهیم رفت حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از سوریه (۹ خرداد ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس‌جمهور به «ریحانه مبینی» برای کسب مدال طلا در دوومیدانی آسیا سطح مناسبات ایران و تاجیکستان افزایش می‌یابد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به محمد هاشمی رفسنجانی رویترز: آمریکا و تروئیکای اروپا به دنبال فشار بر ایران در آژانس اتمی شهادت سرباز بوشهری در درگیری با قاچاقچیان (۹ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین (۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم سازمان ملل هشدار داد: غزه بدترین وضعیت فاجعه‌بار خود را تجربه می‌کند تذکر وزیر ارتباطات به اپراتور‌ها درباره سرعت اینترنت دیدار مسئول حزب‌الله با مقام سازمان ملل فنلاند مدعی جاسوسی ایران از این کشور شد احضار کاردار اتریش به وزارت خارجه ایران (۹ خرداد ۱۴۰۴) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پرونده بابک زنجانی مبهم است؛ قوه‌قضائیه شفاف‌سازی کند
سرخط خبرها

اعضای شورای رقابت با پزشکیان دیدار کردند (۱۵ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۸۸۵۳
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱
اعضای شورای رقابت با پزشکیان دیدار کردند (۱۵ دی ۱۴۰۳)
مسعود پزشکیان صبح امروز شنبه در نهاد ریاست جمهوری با اعضای شورای رقابت، دیدار و با آنها به گفت‌و‌گو پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان صبح امروز - شنبه - در نهاد ریاست جمهوری با اعضای شورای رقابت، دیدار و با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

رئیس جمهور در این جلسه پس از شنیدن گزارش عملکرد این شورا و مرکز ملی رقابت، بر لزوم تدوین نقشه راه جامع مبتنی بر شناسایی نقاط قوت و ضعف، وضعیت فعلی و چشم‌انداز آتی این شورا تاکید کرد و گفت‌: دولت بر اساس این نقشه راه نوع و نحوه تعامل خود را با شورای رقابت تنظیم و به رفع چالش‌های پیش‌رو در انجام وظایف قانونی و همچنین تقویت جایگاه آن در انحصارزدایی از اقتصاد کشور کمک خواهد کرد.

پزشکیان در ادامه با بیان اینکه امروز فضای رانتی به یکی از معضلات اقتصاد کشور تبدیل شده است، افزود: در شرایطی که پرداخت ارز ترجیحی به عده‌ای مشخص چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی، تبدیل به سهمیه و رانت شده و کسانی که از دریافت آن محرومند خود به خود بازنده هستند، تا چه میزان می‌توان چنین بازاری را رقابتی دانست و قطعا چنین روندی نیازمند اصلاح است.

رئیس جمهور در ادامه به چرخه معیوب خصوصی‌سازی‌های نادرست و پس از آن ابطال و فسخ قراردادهای واگذاری دارایی‌های دولت به بخش خصوصی اشاره کرد و با یادآوری نقش مهم نهادهای نظارتی در زمینه، از جمله شورای رقابت گفت: ما باید ضمن اصلاح این روندهای معیوب و نادرست، با هدف ارتقای امنیت سرمایه‌گذاری، حفظ عهد و پیمان در حوزه اقتصاد کشور را نیز به عنوان یک فرهنگ جا بیاندازیم که به موجب آن اگر چیزی را به کسی فروختیم یا واگذار کردیم، پیمان‌شکنی نکنیم.

پزشکیان با تاکید بر اینکه بر اساس احادیث و آیات قرآن کریم، فلسفه بعثت همه انبیای الهی برقراری عدالت در تمام شئونات زندگی بشر بوده است، تصریح کرد‌: دولت چهاردهم در اقتصاد به دنبال تامین معیشت مردم، تحقق عدالت و ایجاد بازاری رقابتی، منصفانه و عادلانه است و در این راستا از توان و ظرفیت شورای رقابت استفاده خواهد کرد.

رئیس جمهور در پایان گفت‌:‌ تلاش کنید در ذیل مجموعه و چارچوبی چالاک، کارآمد و اثربخش، دولت را در رفع تبعیض، انحصار و رانت از اقتصاد کشور همراهی کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->