عملیات قسام برای اسارت نظامی اسرائیلی | «وزیر جنگ» در منطقه بوده است ایران زندانی فرانسوی را آزاد کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) انهدام کارگاه پهپادی اوکراین در خرسون (۱۶ مهر ۱۴۰۴) برگزاری جلسه پیگیری طرح‌های افزایش تولید انرژی با حضور پزشکیان رزمایش نظامی بزرگ ونزوئلا در واکنش به تهدیدات آمریکا ترامپ خواستار بازداشت شهردار شیکاگو و فرماندار ایلینوی شد انتخابات شورا‌های شهر و روستا الکترونیکی برگزار می‌شود؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴) اردوغان: اسرائیل از طریق خونریزی و قتل عام نمی‌تواند به چیزی دست یابد حضور وزیر خارجه آمریکا در نشست اروپایی-عربی درباره غزه صد‌ها نفر از گارد ملی آمریکا به شیکاگو اعزام شدند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکمنستان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) روسیه به ایران پیشنهاد برگزاری رزمایش مشترک در دریای خزر را ارائه کرد معاون وزیر امور خارجه روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت
سرخط خبرها

سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانیان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟

  • کد خبر: ۳۰۸۹۴۲
  • ۱۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۲
سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانیان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟
سفر علمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزیایی به ایران و تصویر قابل احترام و قابل اعتماد جمهوری اسلامی ایران در بین مسیحیان از نگاه رهبر کاتولیک‌های غنا، از جمله رویدادهای حوزه دیپلماسی فرهنگی است.

به گزارش شهرآرانیوز، با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اندونزی، ۱۲ تن از دانشجویان اندونزی از دانشگاه‌های این کشور به ایران سفر می‌کنند.

محمدرضا ابراهیمی رایزن فرهنگی ایران در اندونزی گفت: سفر‌های علمی و بازدید‌های میدانی جزء لاینفک برنامه‌های گروه‌های آموزشی و دانشگاهی در سرتاسر جهان محسوب می‌شود.

وی افزود: ایران با داشتن جاذبه‌های گردشگری (تاریخی، مذهبی، طبیعی) و علمی هنوز نتوانسته است به سهم مناسب خود در بازار گردشگری و علمی درجهان دست یابد و این امر سبب شده است تا برخی از معضلات اقتصادی - اجتماعی کشور که می‌تواند با توسعه علمی و گردشگری مرتفع گردد، همچنان پابرجا بماند.

ابراهیمی تصریح کرد: براساس سند مبادلات فرهنگی دو کشور که به امضای مقامات دو کشور در سنوات گذشته رسیده، تبادل استاد و دانشجو و آشنایی با ظرفیت‌های علمی دو کشور یکی از بند‌های این سند است.

رایزن فرهنگی کشورمان خاطرنشان کرد: ۱۲ دانشجو از دانشگاه‌های مختلف اندونزی در این اردوی علمی و فرهنگی حضور خواهند داشت که از اهداف مهم این سفر آشنایی با ظرفیت‌های علمی و جذب دانشجویان خواهد بود.

وی با بیان اینکه این دانشجویان به عنوان سفیران علمی در معرفی ایران به کشور اندونزی مهمترین نقش را خواهند داشت، افزود: دانشگاه‌های تهران، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، علامه طباطبایی، الزهرا (س) تهران، شهید بهشتی، حکیم سبزواری و بنیاد سعدی مقصد دانشجویان اندونزیایی خواهد بود.

ابراهیمی ادامه داد: بازدید از مراکز علمی و فرهنگی، پارک‌های علم و فناوری و حضور در شهر‌های مختلف بخش دیگری از سفرعلمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزی به ایران خواهد بود.

این سفر علمی و تحقیقاتی دانشجویان اندونزیایی با همکاری و مشارکت اداره‌کل همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، دانشگاه‌های تهران و برخی شهرستان‌ها، تقریب مذاهب اسلامی، بنیاد سعدی و نمایندگی فرهنگی کشورمان در اندونزی خواهد بود.

تصویر ایران در میان مسیحیان قابل احترام و اعتماد است

به مناسبت فرارسیدن سال نو میلادی، امیر حشمتی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در غنا و اسقف اعظم جان بوناوچر کوفی رهبر کاتولیک‌های غنا دیدار کردند.

حشمتی مواضع رهبر کاتولیک‌های غنا در موضوع نهاد خانواده و نیز لزوم همزیستی مسالمت آمیز ادیان و اقوام در این کشور را قابل تقدیر دانست.

سفر تحقیقاتی ۱۲ دانشجوی اندونزیایی به ایران| تصویر ایرانان در بین مسیحیان جهان چگونه است؟

رایزن فرهنگی ایران در آکرا، گفت‌و‌گو‌های دینی را فرصتی کم‌نظیر برای گشایش پنجره‌های جدید به منظور پاسخ معنادار به دغدغه‌های جهان امروز خواند و از اسقف اعظم برای سفر به ایران دعوت کرد.

در ادامه این دیدار، رهبر کاتولیک‌های غنا نیز، تصویر ایران در میان مسیحیان غنا را قابل احترام و اعتماد دانست و گفت: آماده‌ام در نزدیکترین زمان به ایران سفر کنم و ضمن ملاقات با اندیشمندان دینی، از اماکن فرهنگی و مذهبی این کشور اسلامی بازدید کنم.

وی تبادل ایده‌ها و درک متقابل را ماحصل گفت‌و‌گو‌های دینی عنوان کرد و بر ضرورت نزدیکی میان دو ملت ایران و غنا تاکید داشت.

اسقف اعظم جان بوناوچر کوفی، وجود همزیستی مسالمت آمیز در غنا را نشانه غالب بودن فرهنگ گفت‌و‌گو در این کشور دانست و ابراز امیدواری کرد تا با آغاز گفت‌و‌گو‌های دینی میان ایران و غنا، شناخت دو کشور از یکدیگر افزایش یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->