رئیس جمهور: رفع ناترازی باید مبتنی بر عدالت باشد انصارالله یمن: جهنم در انتظار آمریکا | هیچ یک از رهبران یمن در میان قربانیان تجاوزات آمریکا نیستند شهادت سه فلسطینی در نوار غزه درپی حمله پهپادی رژیم صهیونیستی (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) وال‌استریت تصور تسلیم شدن یمن مقابل آمریکا را مضحک دانست واکنش چینی‌ها به تعطیلی صدای آمریکا و رادیو فردا: کارخانه دروغگویی تعطیل شد انتقاد یک روزنامه از تغییر موضع دیرهنگام مجمع تشخیص مصلحت نظام | فرار به جلو با چاشنی پالرمو و سی‌اف‌تی! برخورد پهپاد جاسوسی رژیم صهیونیستی با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی واکنش چین به جنایات آمریکا و انگلیس در یمن: مخالف هرگونه افزایش تنش در دریای سرخ هستیم مرگ ۹ تن از اعضای یک خانواده در حملات هوایی ترکیه به جنوب کوبانی ابراز نگرانی واتیکان از وخامت حال پاپ فرانسیس در بیمارستان (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) درخواست طالبان از همسایگان افغانستان: اخراج اجباری پناهجویان افغان متوقف شود مهدی کروبی رفع حصر شد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) آداب و رسوم مردم مراکش در ماه رمضان؛ از آژیر قرمز قبل از اذان تا جشن روزه اولی‌ها وقوع انفجار در پایتخت سوریه + ویدئو (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) تغییر موضع آشکار ترامپ درباره روسیه|آمریکا از گروه تحقیق درباره جنگ اوکراین خارج می‌شود موافقت چین و روسیه با فعالیت هسته‌ای ایران| آمریکا بعد از پرداخت خسارت به کشورمان می‌تواند مذاکره کند گفت‌وگوی روسیه و کره شمالی درباره رساندن روابط به بالاترین سطح آیا ترامپ از کوچاندن مردم غزه منصرف شده است؟ بقایی: نامه ترامپ را پس از بررسی های لازم، پاسخ خواهیم داد | نامه رئیس جمهور آمریکا را رسانه ای نمی کنیم تشدید اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در مسجدالاقصی فرستاده آمریکا به خاورمیانه: حماس را نصیحت می‌کنم که عاقلانه‌تر رفتار کنند | حماس: این تهدیدت امور را پیچیده‌تر می‌کند ناوهای پهپادبر و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش از مأموریت بازگشتند طالبان: برای رضایت هیچ کشوری وارد جنگ نمی‌شویم | افغانستان می‌خواهد به مرکز اقتصاد و ترانزیت تبدیل شود رئیس جمهور: پیوند دانش قرآنی با عمل اجتماعی ضرورت امروز ماست آیت الله آملی لاریجانی: بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح نیست هشدار یمن به آمریکا: در صورت تداوم تجاوزات به سمت گزینه‌های بیشتر خواهیم رفت هشدار دبیرکل سازمان ملل در مورد حملات به یمن (۲۶ اسفند ۱۴۰۳) حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۲۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تیراندازی یک دانشجو در محوطه دانشگاه عراقی (۱۶ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۹۱۳۸
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
تیراندازی یک دانشجو در محوطه دانشگاه عراقی (۱۶ دی ۱۴۰۳)
بر اثر تیراندازی در دانشگاه عراقی ۶ نفر مجروح شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، مقامات عراقی گفتند که ساعاتی قبل حادثه تیراندازی در دانشگاه الاسراء در بغداد رخ داده که پس از تیراندازی یک دانشجو در محوطه دانشگاه، ۶ نفر را مجروح کرد.

به گفته وزارت کشور عراق، مظنون به نام ابراهیم علی محمد جبر الساعدی در پی حمله‌ای که حوالی ظهر در دانشگاه الاسراء انجام داد، دستگیر شد.

تصاویر دوربین‌های مداربسته بدست آمده توسط رسانه‌های محلی نشان می‌دهد مرد مسلح در حال عبور از در دانشگاه بود که به سمت یک نگهبان و سپس به سمت دانشجویان در حال فرار در حیاط تیراندازی می‌کند.

مظنون در نهایت توسط پرسنل امنیتی و دانشجویان تحت کنترل قرار گرفت، زیرا در ویدیوی دوم سعی داشت فرار کند.

وزارت کشور عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: مظنون، متولد سال ۲۰۰۵ میلادی و ساکن منطقه العبیدی، بیکار بود. بنا بر گزارش ها، تیراندازی ناشی از اختلاف بین السعدی و چند نفر در محوطه دانشگاه بوده است که در نهایت ۲ دانشجو و ۴نگهبان مجروح شدند. 

فرماندهی پلیس الرصافه بغداد در حال بررسی این حادثه است و مقامات متعهد شده‌اند اقدامات قانونی مناسب انجام شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->