اکران مردمی فیلم «علت مرگ نامعلوم» در سینما هویزه مشهد حسین مسگرانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی شد + سوابق (۱۸ دی ۱۴۰۳) نگاهی به فیلم «زودپز» به کارگردانی رامبد جوان | خنده زیر موشک آموزش داستان نویسی | از سنگ و آب و شیاطین دیگر (بخش سوم) «گلزار معانی» از آثار بزرگان ایرانی | درباره کتابی از احمد گلچین‌معانی رامین حسین‌پور، کارگردان ایرانی برنده ۲ جایزه از جشنواره نیویورک شد راجر پرَت، فیلم‌بردار هری پاتر، درگذشت حضور فیلم‌سازان مشهدی در جشنواره فیلم کوتاه فجر | فرصتی برای دیده‌شدن زمان پخش فصل دوم سریال آخرین بازمانده از ما قطعه موسیقی دنیا دو روزه اثر ایرج خواجه‌امیری منتشر شد امیلیو اچواریا، بازیگر کهنه‌کار مکزیک درگذشت اکران آنلاین انیمیشن بچه زرنگ در نوروز ۱۴۰۴ حواشی شهرام ناظری در مراسم بزرگداشت خواجوی کرمانی | تصویربرداری نکنید! ماجرای درگیری خونین شهرام شکوهی با همسرش! + فیلم فیلم سینمایی برکه خاموش، روی پرده سینما فیلم کوتاه بایکوت راهی جشنواره منار صوفیه شد نقش‌آفرینی حسام منظور در سریال مهمان‌کشی زمان اکران بتمن ۲ به تأخیر افتاد
سرخط خبرها

انیمیشن ساعت جادویی، نمایش هویت ایرانی و توانمندی مشهد در حوزه پویانمایی است

  • کد خبر: ۳۰۹۲۴۸
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۵
انیمیشن ساعت جادویی، نمایش هویت ایرانی و توانمندی مشهد در حوزه پویانمایی است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی گفت: انیمیشن "ساعت جادویی" یک انیمیشن خوب برای هویت ایرانی است که توانسته توانمندی مشهد را در حوزه پویانمایی نیز نشان بدهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد حسین زاده در نشست خبری انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» که صبح امروز در پردیس سینمایی مهرکوهسنگی با حضور اصحاب رسانه و عوامل تولید انیمیشن برگزار شد اظهار کرد: استان خراسان رضوی و مشهد در حوزه پویانمایی یکی از قطب‌های اثرگذار در کشور است که توانسته طی سه سال اخیر، سه انیمیشن گانورا، ایلیای قهرمان و امروز انیمیشن «ساعت جادویی» را به اکران عمومی درآورد.

انیمیشن ساعت جادویی، نمایش هویت ایرانی و توانمندی مشهد در حوزه پویانمایی است

حسین زاده بیان کرد: پرورش نیروی انسانی و فنی در حوزه پویانمایی که امروز در مشهد وجود دارد به بار نشسته و آینده خوبی در این زمینه پیش بینی می‌شود. 

وی با توجه به اهمیت ساخت انیمیشن و توجه به صنعت پویانمایی تصریح کرد: قالب ساخت انیمیشن در مقایسه با فیلم، به گونه‌ای است که دست تهیه کننده، کارگردان و فیلمنامه نویس و دست اندرکاران تولید را باز می‌کند، از جمله قوه خیال پردازی نویسنده و داستان پردازی و صحنه پردازی‌ها. کودک و نوجوان با زبان انیمیشن ارتباط بیشتر و بهتری برقرار می‌کند چرا که از لطافت و صداقتی برخوردار است که می‌تواند با کودک ارتباط بگیرد. از طرفی انیمیشن یک زبان جهانی است و می‌توان از طریق تصویر با دنیا ارتباط برقرار کرد لذا پویانمایی حوزه‌ای است که برای کشور و آرمان‌های فرهنگی و هنری ما مهم است.

حسین‌زاده در خصوص اهمیت صنعت پویانمایی در کشور و توجه و حمایت سرمایه داران و مسئولان دولتی پیشنهاد داد: تسهیلات در صنایع مختلف وجود دارد از جمله در حوزه فرهنگ و هنر، اما این تسهیلات باید با بقیه رشته‌های صنعتی متفاوت باشد. بازه تولید یک فیلم حدود یک سال زمان می‌برد و برای ساخت انیمیشن این زمان چندبرابر می‌شود و ممکن است دو تا سه سال تیم تولید را درگیر کند. کارگردان باید بداند این تسهیلات را می‌تواند با بازه زمانی طولانی تری پرداخت کند و بانک نیز به این موضوع آگاه باشد و شرایط را برای وام گیرنده تسهیل کند.

وی افزود: لازم است مسئولان نوع نگاه خود را نسبت به این موضوع تغییر بدهند و حمایت متفاوت و متناسب با شرایط ساخت تولید یک انیمیشن داشته باشند. سرمایه‌داران و دستگاه‌های دیگر از جمله شهرداری و آستان قدس پای کار بیایند. سرمایه گذاری ریالی در انیمیشن علاوه بر بهره فرهنگی، صرفه‌های اقتصادی نیز دارد.

«ساعت جادویی» یکی از راهبردی‌ترین تولیدات فرهنگی در سال‌های اخیر است

در ادامه مجید عسگری اظهار کرد: انیمیشن ساعت جادویی یکی از راهبردی‌ترین انیمیشن‌هایی است که در سال‌های اخیر ساخته شده و  به مسئله‌‌ای پرداخته که چند دهه از آن غفلت شده بود و توانسته با یک زبان داستانی قیام مسجد گوهرشاد و کشف حجاب رضاخانی را به تصویر بکشد.

عسگری بیان کرد: انیمیشن «ساعت جادویی» توسط تیم مشهدی ساخته شده که در نوع خود، یک کارویژه محسوب می‌شود و در جهت رشد صنعت پویانمایی در مشهد گام بزرگی است که می‌تواند منجر به معرفی ظرفیت‌های هنرمندان مشهدی و نمایش فرهنگ و تاریخ شهر شود. اگر این اتفاق در هر استان و شهری بیفتد و تیم‌های هنری بتوانند بوم فرهنگی برای تولیدات خود طراحی کنند قطعا از تهران زدگی دور خواهیم شد. 

وی تاکید کرد: در زمانه‌ای که رسانه‌های معاند به تطهیر دوران پهلوی می‌پردازند انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» به عنوان خط مقدم مقابله با این موضوع قرار دارد که بسیار نقش فرهنگی مهمی دارد. از این جهت، روی تک تک بخش‌هاط تولید این اثر فکر شده تا درام خوبی به تصویر کشیده شود. 

عسگری تصریح کرد: «ساعت جادویی» از فرم و محتوای خوبی برخوردار است و گمان می‌کنم جزو انیمیشن‌های ماندگار کشور خواهد بود و خط  جدیدی برای تولیدات فرهنگی باز خواهد کرد. 

مشهد قطب پویانمایی کشور است

ناصر جاهد نیا نیز یکی از تهیه کنندگان انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» در این نشست گفت: ساخت انمیشن ساعت جادویی تقریبا بیش از ۴ سال زمان برد و تماماً توسط هنرمندان و مهندسین مشهدی ساخته شد.  ما در حین تولید این مجموعه تکنولوژی های جدید را اجرا کردیم و جزء اولین انیمیشن هایی است که داخل کشور از موتور های گیم استفاده شد.

جاهدنیا با بیان این مطلب که تا مرحله اکران تلاش کردیم از نظر مخاطب بهره ببریم و کار به گونه‌ای ساخته شود که با گروه سنی مخاطب خود ارتباط برقرار کند افزود: مشهد قطب پویانمایی کشور است و امیدوارم هر سال تولید ویژه‌ای در این حوزه داشته باشد. پویانمایی، هنر صنعت است و از این جهت از مهندسان مرتبط استفاده کردیم، اما با این حال چون صنعتی نوپاست نیاز به راهبردهای حمایتی بیش از وضعیت موجود دارد و حمایت فعلی از این صنعت در کشور ضعیف است. 

بصیری نیک، کارگردان انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» نیز درخصوص ساخت این اثر گفت: سال ۹۷ محتوای پروژه شروع شد و پروژه به دلیل بازنگارش و مباحث نظارت محتوا دوبار تولید شد و ساخت آن در نهایت چهار سال طول کشید. ابتدا با یک تیم ۱۰نفره کار را آغاز کردیم و در ادامه افراد دیگری به تیم اضافه شدند و همزمان از تکنولوژی روز برای ساخت و تولید بهتر، استفاده کردیم.

سیدمحمدمهدی حسینی، نویسنده «ساعت جادویی» نیز در بخش دیگری از این نشست ابراز کرد: پویانمایی در حال رشد است و امیدواریم کارهای بهتری در سال‌های آینده ساخته شود و این موضوع با گذشت زمان و حمایت مسئولان و اصحاب فرهنگ و هنر اتفاق می افتد تا درباره این اثر صحبت کنند و نقد و نظرات خود را بیان کنند. 

حسینی درخصوص سناریوی «ساعت جادویی» که چطور می‌تواند مخاطب را تا لحظه آخر پای کار بنشاند توضیح داد: «ساعت جادویی» صرفا به یک مسئله اعتقادی نمی‌پردازد بلکه سعی شده جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی در داستان لحاظ شود و روایتی قصه گونه و داستانی را در طول اثر شاهد هستیم، اگرچه ما تلاش خود را کردیم اما باید دانست هر اثر، مخاطب خاص خود را دارد و بخشی از افراد ممکن است به آن علاقه نداشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->