انتقال ۸۹ فرد بی سرپناه به گرمخانه‌های شهرداری طی دو شب اخیر (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تردد اتوبوس‌های برون شهری از پایانه امام رضا(ع) مشهد برقرار است (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) شهردار مشهد مقدس: تمام معابر‌ شهر باز است و مشکلی نداریم| شهروندان از تردد غیرضرور پرهیز کنند علوی مقدم: امسال جشنواره فیلم فجر در شهر مشهد پرشورتر از سال‌های قبل برگزار شد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: یکی از مسئولیت‌های مهم مدیریت شهری حمایت از هنر است مترو مشهد فردا (دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳) با ظرفیت کامل آماده خدمت رسانی است دعوت شورای اسلامی شهر مشهد مقدس از زائران و مجاوران رضوی برای حضور در راهپیمایی ۲۲بهمن ۱۴۰۳ دعوت شهردار مشهدمقدس از مردم شهیدپرور مشهدالرضا (ع) برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ فعالیت ۴۷۳ دستگاه انواع ماشین‌آلات برای برف‌روبی معابر سطح شهر مشهد | هیچ مسدودی در سطح شهر مشهد وجود ندارد+ فیلم اقدامات سازمان مدیریت آرامستان‌های شهرداری مشهد در بهشت‌رضا (ع) در آستانه نیمه شعبان و نوروز ۱۴۰۴ ویدئو | تصاویری از بارش زیبای برف در مشهد (یکشنبه - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) هوای کلانشهر مشهد «پاک» است (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) ممنوعیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد اعلام شد | منع تردد از ساعت ۲۲ فرداشب (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) فرهمندی: مشهد یکی از بهترین نقاط برای توسعه فرهنگ در کشورمان است تردد در کمربند سبز مشهد با توجه به هشدار‌های هواشناسی ممنوع شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آماده‌باش مدیریت شهری مشهد برای بارش‌های پیش رو و برودت هوا  افزایش ظرفیت گرمخانه‌های شهرداری مشهد برای اسکان اضطراری ۷۰۰ بی‌سرپناه عرضه شیلات در دومین فروشگاه تخصصی پروتئینی تحت نظارت شهرداری مشهد، ۱۲ تا ۱۸ درصد ارزان‌تر از فضای شهر سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوس‌رانی مشهد به راهپیمایان ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ شهردار مشهدمقدس: سیاست اصلی دوره ششم در همه حوزه‌ها مردم‌محوری است + فیلم معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: در دومین فروشگاه تخصصی محصولات پروتئینی، اقلام با کمترین قیمت ارائه خواهد شد
سرخط خبرها

رئیس شورای عالی استان‌ها تأکید کرد: ضرورت ایفای نقش بانوان در سطوح مختلف مدیریتی

  • کد خبر: ۳۰۹۲۹۲
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۱
رئیس شورای عالی استان‌ها تأکید کرد: ضرورت ایفای نقش بانوان در سطوح مختلف مدیریتی
رئیس شورای عالی استان‌ها و سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: در چند دهه گذشته، شاهد ایفای نقش اثرگذار بانوان در سطوح بالای مدیریتی بوده‌ایم و باید از این جامعه تأثیرگذار در مدیریت‌های مختلف بهره گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست هم‌اندیشی نقش بانوان در مدیریت شهری با حضور موسی‌الرضا حاجی‌بگلو و جمعی از بانوان جامعه شورایی و مدیریت شهری کشور برگزار شد.

وی با بیان اینکه نزدیک به ۶ هزار از اعضای جامعه شورایی و شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور را بانوان تشکیل می‌دهند، گفت: این حضور پررنگ را مایه افتخار می‌دانیم و بنا به همین اهمیت، جلسه همفکری امروز را برنامه‌ریزی و برگزار کردیم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس افزود: خانواده و بانوان، اصل هستند و نقش آنها کلیدی است؛ در دوره ششم شوراها، بانوان ما، کار‌های بزرگی انجام دادند که اگر نبودند این اتفاقات مبارک به ویژه در حوزه اجتماعی شکل نمی‌گرفت و امیدوارم روزی برسد که از بانوان در کلان‌شهرها، شهردار داشته باشیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: در چند دهه گذشته شاهد ایفای نقش اثرگذار بانوان در سطوح بالای مدیریتی بوده‌ایم و مردم هم به این قشر مهم اعتماد دارند و باید از این جامعه تأثیرگذار در مدیریت‌های مختلف بهره گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، شورا‌ها را نگین شهر و روستا دانست و گفت: بعضی مدیران که شوراباور نیستند باید شوراباور بشوند و اگر نمی‌توانند از مسئولیت خود، کنار بروند.

رئیس شورای عالی استان‌ها ادامه داد: خدا را شاکریم که رئیس‌جمهور و رئیس مجلس، شوراباور هستند و در امورات شورایی اگر خواسته‌ای باشد با سرعت، دستور را صادر می‌کنند، اما در بدنه مدیریتی کشور برخی شوراباور نیستند که این نگاه باید تغییر کند.

حاجی‌بگلو گفت: انتظارات و نکات مدنظر ما صرفا براساس قانون اساسی است؛ همه باید به اصول قانون اساسی احترام بگذاریم و نمی‌شود اصول مربوط به شورا‌ها را در قانون اساسی نادیده گرفت.

با قدرت برای ایفای نقش شورا‌ها که در قانون اساسی آمده، گام برمی‌داریم

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه با قدرت برای ایفای نقش شورا‌ها که در قانون اساسی آمده، گام برمی‌داریم، اضافه کرد: وقتی اصل ۶ و فصل ۷ قانون اساسی را می‌خوانیم، مشاهده می‌کنیم که نقش حاکمیتی به شورا‌ها داده شده و نقش شورا‌ها به درستی در حیطه حاکمیتی تبیین شده است.

وی افزود: هر کسی نمی‌تواند نقش شورا‌ها را قبول کند، قبول مسئولیت نکند چرا که بر اساس قانون اساسی، شورای عالی استان‌ها و شورا‌ها فقط وظیفه نظارت بر شهرداری‌ها و دهیاری‌ها را ندارند بلکه نظارت بر تمامی دستگاه‌ها و وزارت‌خانه‌ها و هر جایی که مربوط به امورات مردم باشد و هر جا که تبعیضی باشد، بر عهده شورا‌ها هستند.

حاجی‌بگلو ادامه داد: برخی اعضای شورا‌های شهر و روستای ما به ویژه در مناطق محروم، حق‌الجلسه هم نمی‌گیرند و جهادی کار می‌کنند، اما متأسفانه گاهی بی‌احترامی می‌بینند و این درست نیست.

رئیس شورای عالی استان‌ها در مورد طرح تمدید شورا‌ها نیز، گفت: روزی که این طرح را مطرح کردیم، نگاه ما این نبود دوره خودمان را افزایش دهیم؛ هنگامی که مجلس یازدهم در روز آخر شورا‌های اسلامی دوره هفتم را سه ساله کردند، گفتیم در این صورت پس تکلیف، هیئت نظارت چه می‌شود چرا که مجلس بعدی، در آغاز کار است و مجلس دوازدهم نیز به پایان دوره رسیده است.

وی در پایان افزود: طرح تمدید شورا‌ها به لحاظ قانونی اشکال ندارد و در دوره سوم شورا‌ها هم این اتفاق افتاده است؛ مجلس و شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام هم با آن موافق بوده‌اند و اکنون نیز به لحاظ حاکم شدن اصل ۱۳۱ قانون اساسی، این اقدام، قانونی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->