ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت پزشکیان: از گسترش همکاری کشور‌های حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کنیم سخنگوی پلیس: راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم امنیت و کامل برگزار شد قدردانی استاندار خراسان رضوی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخلاق، جانمایه انقلاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت: هرچه ضربه می‌خوریم، از جهالت‌ها و نفاق است رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو قالیباف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ارومیه: مدیون شهدا و امام راحل هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا بلوف و توخالی است + ویدئو تولیت آستان قدس رضوی: اولین اثر انقلاب اسلامی بازگشت به اصالت انسانی و ارزش‌های اخلاقی و دینی است پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران: حضور مردم گواه آن است که ما تا آخر روی باور‌ها و اعتقادات خود ایستاده‌ایم وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم عارف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳: نفعی در معامله با آمریکا نداریم فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دیدار کردند (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: حضور مردم نشان از همدلی و اتحاد مردم با انقلاب دارد + ویدئو آیت الله علم‌الهدی: بدون حکمرانی دینی، دولت اسلامی محقق نمی‌شود ترامپ دستور اجرایی تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را صادر کرد پرواز وسایل پرنده فوق سبک و پهپاد در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ممنوع است گزارشی از راهپیمایی ملی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در سراسر کشور | پرچم اتحاد ملت ایران بالاست+ فیلم و عکس نگرانی آمریکایی‌ها درباره تسلط ایلان ماسک بر ارکان قدرت این کشور وزیر امور خارجه توطئه آمریکایی - صهیونیستی برای پاکسازی قومی غزه را محکوم کرد طرح عیدانه پلیس | ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت ۲۲بهمن ۱۴۰۳ طنین بانگ الله اکبر در سراسر ایران اسلامی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) شلیک موشک سپاه از جنوب طبس به دریای عمان (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با عراقچی دیدار کردند دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمایت ایران از مقاومت ادامه دارد آسمان مشهد، نورباران خواهد شد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

«جاستین ترودو» کناره‌گیری از نخست وزیری کانادا را اعلام کرد

  • کد خبر: ۳۰۹۳۳۱
  • ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۳
«جاستین ترودو» کناره‌گیری از نخست وزیری کانادا را اعلام کرد
«جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا استعفای خود را از ریاست دولت و حزب حاکم اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخست وزیر کانادا طی نشستی خبری اعلام کرد که از رهبری حزب لیبرال و نخست‌وزیری کانادا استعفا می‌دهد؛ اما تا زمان انتخاب جانشین خود به عنوان نخست‌وزیر در قدرت باقی خواهد ماند.

این تصمیم در حالی اتخاذ شد که در ماه‌های اخیر فشار اعضای حزب لیبرال و افکار عمومی برای کناره‌گیری ترودو افزایش یافته بود.

پیش از این جاستین ترودو تنش‌ها و مشاجره‌های اخیر در حزب حاکم لیبرال را «دعوای خانوادگی پیش از کریسمس» توصیف کرده بود.

«پیر پلیر» رهبر حزب محافظه‌کار کانادا اوایل دی‌ماه با وجود آغاز تعطیلات کریسمس، خواستار برگزاری یک جلسه فوق‌العاده در پارلمان برای رأی عدم اعتماد به دولت جاستین ترودو شد.

پلیر در بیانیه‌ای که در حساب ایکس خود منتشر کرد، گفت: من نامه‌ای به فرماندار کل (ماری سیمون) نوشته‌ام و در آن تأکید کرده‌ام که نخست‌وزیر دیگر از حمایت مجلس عوام برخوردار نیست و بنابراین باید پارلمان پیش از پایان سال برای برگزاری انتخابات زودهنگام فراخوانده شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->