یارانه‌ها سال آینده افزایش می‌یابد؟ ثبات قیمت سیب زمینی از اوایل اسفند ۱۴۰۳ | عرضه قطره چکانی به بازار؛ ممنوع تکمیل ۳۲۹ طرح آموزشی؛ ثمره سفر رییس جمهور به خوزستان معامله ۸۲ میلیون دلار در بازار ارز تجاری امروز (پنجشنبه ۴ بهمن ۱۴۰۳) وزیر صنعت، معدن و تجارت با وزیر انرژی عمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) ۷۰درصد کارگران نسخه قرارداد ندارند وزیر نیرو: تابستان ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت بی‌برقی، ۲۵۰ همت خسارت به بخش صنعت وارد کرد طرح جدید مرکز آمار ایران برای محاسبه دقیق تعداد زائران در خراسان رضوی + فیلم نرخ سکه از مرز ۶۰ میلیون تومان عبور کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) تکلیف پوشش بیمه موتورسواران در روز‌های بارانی به کجا رسید؟ ۱۲۵ میلیون دلار در بازار ارز تجاری مرکز مبادله ایران معامله شد مجلس با کاهش مبلغ وام ساخت مسکن به ۶۵۰ میلیون تومان مخالفت کرد عرضه اولیه یک شرکت مشهدی در بورس، دوشنبه آینده (۸ بهمن ۱۴۰۳) | حسابمان را برای عرضه اولیه «محتشم» چقدر شارژ کنیم؟ تاثیر نظافت صنعتی بر افزایش بهداشت و ایمنی محیط کار و کارکنان بیش از پنج هزار و ۸۰۰ تن گوشت تنظیم‌بازار در خراسان رضوی توزیع شد تهرانی‌ها ۲برابر الگو، مصرف آب دارند | هر تهرانی در شبانه‌روز، ۲۵۰ لیتر آب مصرف می‌کند لزوم همکاری دولت در ساخت مسکن کارگری افزایش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان گران‌تر شد (۴ بهمن ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی در بازار آزاد (۴ بهمن ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۴ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا ۴۷۷ میلیون تومان رقم تخفیف نمایشگاه‌های بهاره امسال مشخص شد | برگزاری نمایشگاه بهاره از ۱۰ تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ دلار وارد کانال ۸۳ هزار تومان شد | جهش طلا به کانال ۵.۵ میلیون تومان (۴ بهمن ۱۴۰۳) صادرات ۴۹۳ هزار تن محصولات کشاورزی خراسان رضوی به کشور‌های خارجی رشد طلا در سایه تعرفه‌گذاری‌های جدید ترامپ با حذف ارز نیمایی، ارز مسافرتی با چه نرخی عرضه می‌شود؟ ویدئو | قیمت دلاری مسکن با لحاظ «افت قدرت خرید دلار» چقدر است؟ ناترازی انرژی تولیدات کاشی و سرامیک را کاهش داده است کاهش ارزش گمرکی ۱۰مدل خودرو وارداتی | خودروهای خارجی ارزان می‌شوند؟
سرخط خبرها

دردسر‌های مردمی برای خرید لاستیک دولتی | هزینه ثبت‌نام برای ۲ حلقه لاستیک در کافی‌نت، بین ۲۰۰  تا ۴۰۰ هزار تومان

  • کد خبر: ۳۱۰۰۷۴
  • ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
  • ۲
دردسر‌های مردمی برای خرید لاستیک دولتی | هزینه ثبت‌نام برای ۲ حلقه لاستیک در کافی‌نت، بین ۲۰۰  تا ۴۰۰ هزار تومان
اعلام خطا و نبود موجودی برای ثبت در سامانه، اخذ هزینه ۴۰۰ هزارتومانی کافی‌نت‌ها و هزینه پست مهم‌ترین مشکلات مردمی برای خرید لاستیک با نرخ دولتی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گلایه مردمی از نبود لاستیک دولتی. موضوعی است که ماه‌ها با نقد مردم و انتقاد آن‌ها  روبه روست. بیشتر افرادی که برای خرید لاستیک با نرخ مصوب اقدام کرده‌اند نتیجه‌ای نگرفته‌اند و ناچار شده‌اند که لاستیک خودرو مورد نیاز خود را از بازار آزاد و با قیمت بالاتری خریداری کنند.

احتکار، سودجویی دلالان، عرضه و تأمین نشدن سایز‌های پرتقاضا ۱۳ و ۱۴ و تأخیر در تحویل تایر آنلاین از جمله مشکلاتی است که مردم از آن گلایه مندند. شهروندان مشهدی با ارسال پیامک‌های متعدد از قیمت‌های متفاوت تایر در سامانه آنلاین و در بازار آزاد، خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.

یکی از مخاطبان روزنامه شهرآرا، با انتقاد از کمبود لاستیک با قیمت دولتی نوشت: کدام کارخانه الان لاستیک دولتی می‌فروشد؟ همه سایت‌ها نوشته‌اند، موجودی ندارند. این لاستیک‌های دولتی به دست چه کسانی می‌رسد؟ من از هرکسی پرسیدم گفت که تا حالا لاستیک دولتی نگرفته است.

موجود نیست؛ نگردید!

به منظور پیگیری صدای مردم،  ما به صورت میدانی سراغ فروشندگان لاستیک رفتیم تا از نزدیک پای صحبت و مشکلات مردم بنشینیم. سری به محدوده سیدی می‌زنیم. جایی که تقریبا همه نوع لاستیک سواری و باری را می‌توان یافت. حتی سردر بسیاری از مغازه ها، بنری با فونت بزرگ نوشته شده است: «لاستیک با نرخ دولتی و مصوب موجود است.»، اما شواهد میدانی نشان می‌دهد لاستیک نرخ مصوب با آنچه در بازار توزیع می‌شود تفاوت قیمت بسیاری دارد. از طرف دیگر همه سایز‌ها موجود نیست.

به صورت ناشناس وارد یکی از نمایندگی‌های فروش تایر می‌شویم و درخواست لاستیک پژو را داریم. فروشنده می‌گوید: سایز ۱۳ و ۱۴ را ندارم، نگردید که هیچ نمایندگی ندارد. باید منتظر باشید تا شرکت‌ها سبد نمایندگی‌ها را مجدد پر کنند، اما اینکه زمانش کی باشد را ما هم نمی‌دانیم.

فروشنده دیگری سایز ۱۶۵ پژو شرکت کویرتایر را ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قیمت می‌دهد. این درحالی است که در سامانه آنلاین همین سایز از تایر را می‌توان با ۴۰۰ هزار تومان پایین‌تر از قیمت بازار خرید کرد.

وقتی علت تفاوت قیمت سامانه آنلاین و بازار آزاد را از فروشنده می‌پرسیم. می‌گوید: قیمت دلار روز به روز در حال افزایش است، چه توقعی دارید قیمت پرکاربردترین قطعه خودرو ثابت باشد؟

ورود سودجویان به بازار لاستیک

۳۰۰ متر جلوتر یکی از فروشندگان قیمت لاستیک ۱۶۵ پژو را ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بیان می‌کند و می‌گوید: اگر نخرید روز بعد باید با قیمت بالاتری بخرید. این فروشنده در پاسخ به سؤالم که چرا بین قیمت آنلاین و بازار تفاوت چشمگیری وجود دارد می‌گوید: قیمت ما همین است.

تأخیر در تحویل تایرآنلاین

یکی از شهروندان که برای خرید لاستیک به این مغازه آمده است می‌گوید: چند بار اقدام به خرید آنلاین کرده‌ام، اما در تحویل تایر‌های خریداری شده خیلی تأخیر دارند.

نکته دیگری که شهروندان به آن اشاره و گلایه داشتند درباره کم و کیف ثبت نام بود. به گفته آن‌ها کمبود لاستیک دولتی سبب سودجویی برای ثبت نام شده است.

ثبت نام ۲ حلقه لاستیک ۴۰۰ هزارتومان!

یکی از شهروندان که برای ثبت نام تایر به کافی نت مراجعه کرده است می‌گوید: برای خرید یک جفت تایر به سامانه آنلاین مراجعه کردم، اما هر بار با گزینه «اخطار» روبه رو شدم به همین دلیل به نزدیک‌ترین کافی نت آمدم.

وی با گلایه از هزینه بالای ثبت نام آنلاین می‌گوید: کافی نت‌ها برای ثبت نام دوحلقه لاستیک بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان می‌گیرند. علاوه بر این، درصورت خرید لاستیک از کارخانه هزینه پستی ارسال آن برای هر حلقه معادل ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان است.

این شهروند ادامه می‌دهد: در واقع قیمت مصوبی برای لاستیک وجود ندارد چه از سامانه آنلاین خرید کنید و چه به صورت آزاد از بازار خریداری کنید بیش از آنچه قیمت مصوب است باید بپردازید. چرا نظارتی بر بازار تایر وجود ندارد؟

سیستمی بودن عرضه لاستیک

رئیس اتحادیه لاستیک فروش‌ها مشهد درباره کمبود برخی از سایز‌های لاستیک در بازار می‌گوید: با توجه به قیمتی که سازمان حمایت از مصرف کننده داشته است ۸ درصد قیمت تایر افزایش داشته است سایز‌هایی که در بازار متقاضی بالایی دارند معمولا با قیمت بالاتری به فروش می‌رسند.

سید کاظم پو رحسینی درباره مشکلاتی که سامانه ثبت لاستیک (سامانه جامع تجارت) دارد می‌گوید: در حال حاضر فروشندگان هنگامی که کالایی را می‌فروشند باید بلافاصله آن را در سیستم ثبت کنند؛ نمایندگان ما در خصوص کند عمل کردن سیستم برای تأیید شماره شاسی و هویت مالک بسیار شاکی هستند، زیرا با تأخیر زیاد و حتی قطعی سیستم روبه رو می‌شوند که این موضوع نتیجه‌ای جز شلوغی نمایندگی‌ها نخواهد داشت و این شلوغی‌ها خریدار را آزرده خاطر می‌کند.

محسن صیادی، مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، می‌گوید: از ابتدای امسال تاکنون، ۲۵۰ بازرسی از صنف فروشندگان لاستیک خودرو انجام شده است که در ادامه ۴۳فقره تشکیل پرونده شده است.  صیادی گران فروشی و عدم درج قیمت را از مهم‌ترین تخلفات در صنف لاستیک فروش‌های مشهد ذکر می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
معلم ناامید
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
0
2
بالاخره امیدی به بهبود وضع موجود لاستیک هست با نه؟ لاستیک های کوییکم خرابه!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
انشاا... روزی برسه همه چیز ارزون و قابل دسترس
رفاه و آسایش و آرامش حق این مردم بعد از سالها سختی است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->