تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳) این محصولات آرایش لب غیرمجاز هستند (۴ اسفند ۱۴۰۳) ورزش چگونه بر بیماری آلزایمر تأثیر می‌گذارد؟
سرخط خبرها

پلمب ۷۹۵ بنگاه املاک در خراسان رضوی طی ۹ماهه اول ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۰۳۱۰
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
پلمب ۷۹۵ بنگاه املاک در خراسان رضوی طی ۹ماهه اول ۱۴۰۳
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: در ۹ ماه گذشته از ابتدای سال، دو هزار و ۲۱۹ اخطار برای بنگاه‌های متخلف صادر و ۷۹۵ بنگاه معاملاتی نیز مهروموم شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسین شفیعی با بیان اینکه در ۹ماهه اول امسال، مشکلات ۴۷۴ واحد تولیدی در استان با ورود دستگاه قضا به منظور حمایت از تولید رفع شد، اظهار کرد: به منظور حمایت از تولید و اقتصاد مقاومتی در کمیسیون حمایت از تولید خراسان رضوی اقدامات خوبی صورت گرفته و بدین منظور ۵۳۴ جلسه با هزار و ۴۵ مصوبه برگزار شده است.

وی افزود: همچنین ۳۲ هیات اندیشه‌ورز در راستای حمایت از تولید در کمیسیون اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی به منظور بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی فعال است.

معاون اجتماعی دادگستری خراسان رضوی بیان کرد: در ۹ ماه امسال ۷۳ درصد جرایم استان مربوط به ۱۰ اتهام است که توهین با ۴۸ هزار پرونده، ضرب و جرح عمدی با ۳۳ هزار پرونده، تهدید با ۳۲ هزار پرونده و تصادفات با ۲۹ هزار پرونده به ترتیب در ردیف اول تا چهارم دعاوی کیفری قرار دارند.

شفیعی ادامه داد: رانندگی بدون گواهینامه با ۲۵ هزار پرونده، سرقت با ۲۵ هزار پرونده، تخریب با ۱۴ هزار پرونده، کلاهبرداری با ۱۴ هزار پرونده، افترا با ۱۰ هزار پرونده و مواد مخدر با ۹ هزار پرونده در ردیف‌های پنجم تا دهم دعاوی کیفری استان قرار دارد.

وی اضافه کرد: ۲۱ درصد از جرایم شامل خشونت کلامی و ۱۳ درصد نیز خشونت فیزیکی بوده که در سال جاری در خشونت کلامی پنج درصد کاهش ورودی پرونده، در حوزه خشونت فیزیکی هفت درصد کاهش پرونده ورودی و در حوزه سرقت نیز ۱۸ درصد کاهش پرونده ورودی در استان محقق شده است. همچنین در حوزه خانواده، طلاق به درخواست زوجه بیشترین فراوانی تشکیل پرونده را در این مدت به خود اختصاص داده است.

معاون اجتماعی و پبشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی در خصوص بازرسی از بنگاه‌های معاملاتی املاک و خودرو در استان گفت: در ۹ ماه امسال ۲ هزار و ۲۱۹ اخطار برای بنگاه‌های متخلف صادر و ۷۹۵ بنگاه معاملاتی نیز مهر و موم شد.

شفیعی با اشاره به اقدامات دستگاه قضا برای کاهش جرایم، تصریح کرد: طرح ساماندهی اتباع بیگانه تدوین و در شورای تامین استان مراحل پایانی را طی می‌کند. طبق این طرح اتباع غیرمجاز باید به کشورشان بازگردانده شوند و مقررات قرنطینه را رعایت کنند.

وی خاطرنشان کرد: طرح پیشگیری از تصادفات نیز تهیه شده و وظایف دستگاه‌های مرتبط مشخص و به زودی ابلاغ می‌شود. طرح تسهیل صادرات و واردات در حوزه گمرک نیز در دست تدوین است. طرح‌های جایگزینی حبس برای زندانیان در دستور کار قرار دارد و در حوزه محکومیت‌های مالی نیز کارگروه کاهش محکومیت مالی در استان تشکیل شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->